- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
Bunu bilemedim yaaŞuan arkadaşlarıyla yurtdışında 2 gecedir Yok :)
Ben anne baba ve eş sıfatından ayrı birey sıfatımızı unutmamamız gerektiğini düşünüyorum. Öyle çok sık gitmez zaten ama tam bu konuya rast geldi gitmesi:)Bunu bilemedim yaa
Tabi herkes bir birey ama ben bensiz bir tatile gitmesini istemem. Herkes esleriyle gelsin topluca gidelim:)Ben anne baba ve eş sıfatından ayrı birey sıfatımızı unutmamamız gerektiğini düşünüyorum. Öyle çok sık gitmez zaten ama tam bu konuya rast geldi gitmesi:)
Onu da ben sevmiyorum nedense, belkide sevmediğimden hiç öyle bi organizasyona katılmadığımdandır:)Tabi herkes bir birey ama ben bensiz bir tatile gitmesini istemem. Herkes esleriyle gelsin topluca gidelim:)
Hani ben kotu birsey yapar falan diye degil dusuncem. Yapmak isteyen adam her yerde yapar.Onu da ben sevmiyorum nedense, belkide sevmediğimden hiç öyle bi organizasyona katılmadığımdandır:)
Herkeste 1-2 çocuk, herkes başka kafada başka alemde. Zaten yılda 1 öyle uzun (uzun dediğim maç 1 hafta) tatile çıkıyoruz onuda kocamla başbaşa geçirmek isterim.