Bu da iyiymişBen bazen allah aşkına git arkadaşlarınla dışarı diyorum :) Ama yok adam ev biti
Gce 12 ve sonrasi asla gidemez 10 11 de evde olay bitmistirhanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
Oyhh koptum gulmekten. Cok tatlisiniz cidden yaa.Evet rakı balık yapmalarına da izin veriyorum,
Bu da iyiymiş
Valla bak izin veriyorumOyhh koptum gulmekten. Cok tatlisiniz cidden yaa.
Rahat rahat küfürlü konuşamamak,bazı kesimlerin tercihine ve tabirine göre karı-kız muhabbetinin dayanılmaz çekiciliğinden yoksun kalmak ...Eşimin böyle bir talebi hiç olmadı. Arkadaşlarıyla buluşmaya genelde bırlıkte gıderız, keyifli olur. Tercih meselesı ama gördüğüm kadarıyla çoğu erkek hatta kadınlar arkadas gruplarına eşlerını goturmuyor. Neden anlamadım bırlıkte olunca ne rahatsız ediyor ki kafa dinlemek, nefes almak olsun...
Rahat rahat küfürlü konuşamamak,bazı kesimlerin tercihine ve tabirine göre karı-kız muhabbetinin dayanılmaz çekiciliğinden yoksun kalmak ...
Zaten kisitlama yapilmaz ki. Adam cikmayi kafaya koyduysa yalanla dolanla yine cikar. Yasaklar her zaman tatlidir. Yasaklama yalana iter insani.Valla bak izin veriyorum
Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?