laçka ark. grubu varsa cumlesini sevmedim. neden.Şu adamların ipini bir salın bacım, sizinle her gün diz dize oturup pembe dizi mi seyretsin? Dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır, evlendiniz diye adamın tapusunu almadın. Laçka bir arkadaş grubu varsa kusura bakmayın da eşiniz de öyledir ki anlaşabiliyorlar, olmasa anlaşamazlardı. Efendi bir grupsa da takılsın bırakın.
Burda lackadan kasıt serseri tipli falan diye düşünüyorum. Yoksa biz kızlarla toplandığımız da lackanin alasini yaparız:)laçka ark. grubu varsa cumlesini sevmedim. neden.
bazen (dişi veya erkek) toplanan kişiler şakalaşır guler , futursuzca bırbırımıze takılırız vs. bu bizim devamlı laçka oldugumuzu gostermez ki...
laçka ark. grubu varsa cumlesini sevmedim. neden.
bazen (dişi veya erkek) toplanan kişiler şakalaşır guler , futursuzca bırbırımıze takılırız vs. bu bizim devamlı laçka oldugumuzu gostermez ki...
Burda lackadan kasıt serseri tipli falan diye düşünüyorum. Yoksa biz kızlarla toplandığımız da lackanin alasini yaparız:)
Katılıyorum.benim eşim sevmez mesela öyle abuk sabuk muhabbetleri. Öyle insanlarla da takilmaz biliyorum. Zaten evli bı adama da o muhabbetlerin içine girmek yakışmaz. eşin arkadaş çevresini tanıdıktan sonra gidebilir bence her yere hiç sorun olmaz.Evet evet, birkaç kişi yorum yapmış "Eşimin takıldığı grupta seviyesiz muhabbetler oluyor ondan göndermem" diye, demek ki eşi de bu tarz muhabbetleri seviyor ki takılıyor o grupla. Yoksa geyik muhabbetini ben de yapıyorum, kastettiğim o değildi. Anladığınız için teşekkür ederim. :)
kiz kadin muhabbeti demeye calisiyorda biz bile erkek muhabbeti yapariz ya. ilginc.Onu kastetmemiştim aslında, birkaç kişi yorum yapmış "O gruplarda seviyesiz muhabbetler oluyor, ne konuşulduğunu biliyoruz ondan göndermem" diye. Yani sürekli öyle seviyesiz, laçka muhabbetler yapılıyorsa eşi de bu tarz muhabbetleri seviyor ki takılıyor demektir. Yoksa hepimiz dediğiniz tarz geyik muhabbetler döndürüyoruz.
ben samimiyimÇoğu kişi izin verme hakkını kendimde görmüyorum, haber vermesi yeterli, ne olacak ki vs şeklinde bir sürü şey yazmış.. bazı kişileri dışında bırakarak bi genelleme yapıcam arkadaşlar.. madem bu konuda '' gitsin , evden git arkadaşlarınla buluş, ne olacak ki ' ciler bu kadar mutlular eşlerinin kafalarına göre takılıp istediğini yapmalarından, peki bu forumda kocası onunla ilgilenmiyor diye tavır yapıp konu açanlar kim ? çok garip geldi bana. kendimden örnek vereyim benim kocam akşamları arkadaşlarıyla gidip gece 1-2 lere kadar takılıp geri dönse kıyameti kopartırdım heralde.. ne demek ya evde eşi var. arkadaşla görüşülür hatta oyun da oynanır, yemek de yenir, ama gece 1-2 de neyin nesi. oldu olacak arkadaşında yatsın.. o zaman niye evlendi ? kısıtlamak çok ayrı bi konu ama bu kadar da rahat olmamalı ..ben de gidip gece 1-2 gibi eve gelebiliyorsam okey, o zaman sorun yok... o yüzden buradaki çoğu kişi kusura bakmayın ama açıklamalarınızın samimi olduğunu düşünemiycem
Canım benim eşim ortasını buluyor abartmıyor mesela hergün çıksa tabi ki kabul etmem asla ama haftada 1 ya da 2 gece çıkıyor zaten onuda niye kısıtlayayım ki. İzinli gününde tüm gün bizimle bazı akşamlar deniz kenarına gider yürüyüş yaparız bizi ihmal etmediği sürece istediğini yapmakta özgürdürÇoğu kişi izin verme hakkını kendimde görmüyorum, haber vermesi yeterli, ne olacak ki vs şeklinde bir sürü şey yazmış.. bazı kişileri dışında bırakarak bi genelleme yapıcam arkadaşlar.. madem bu konuda '' gitsin , evden git arkadaşlarınla buluş, ne olacak ki ' ciler bu kadar mutlular eşlerinin kafalarına göre takılıp istediğini yapmalarından, peki bu forumda kocası onunla ilgilenmiyor diye tavır yapıp konu açanlar kim ? çok garip geldi bana. kendimden örnek vereyim benim kocam akşamları arkadaşlarıyla gidip gece 1-2 lere kadar takılıp geri dönse kıyameti kopartırdım heralde.. ne demek ya evde eşi var. arkadaşla görüşülür hatta oyun da oynanır, yemek de yenir, ama gece 1-2 de neyin nesi. oldu olacak arkadaşında yatsın.. o zaman niye evlendi ? kısıtlamak çok ayrı bi konu ama bu kadar da rahat olmamalı ..ben de gidip gece 1-2 gibi eve gelebiliyorsam okey, o zaman sorun yok... o yüzden buradaki çoğu kişi kusura bakmayın ama açıklamalarınızın samimi olduğunu düşünemiycem
Ben farkli dusunuyorum mesela benimde arkadaslarim var ona gore kahve icicem dedikodu yapicam gobegimden selulitimden bahsedicem belki arkadasim problemlerini anlatacak, kocanin isi ne ki? İllaha yapisik olmak yada pis planlar gerekmiyor ayri da cikmak icin.Rahat rahat küfürlü konuşamamak,bazı kesimlerin tercihine ve tabirine göre karı-kız muhabbetinin dayanılmaz çekiciliğinden yoksun kalmak ...
Kesinlikle,ben de aynıyım.Erkek yanında konuşulacak mevzu değil bunlar.Ben farkli dusunuyorum mesela benimde arkadaslarim var ona gore kahve icicem dedikodu yapicam gobegimden selulitimden bahsedicem belki arkadasim problemlerini anlatacak, kocanin isi ne ki? İllaha yapisik olmak yada pis planlar gerekmiyor ayri da cikmak icin.
Herkes bir birey, herkesin bir de kendi hayati olmali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?