2 ay sonra evleniyorum. hem de teklif falan almadan. nişanlanma sürecimiz baya sancılıydı. o dönemlerde gör bak sana nasıl evlenme teklif edeceğim kelebek olup uçacaksın fln deyip heveslendirdi beni. istemeye geldiler söz yaptık ardından nişan.arada laf çarpıtıp hatta bazen açık açık romantik bi teklif istediğimi söylememe rağmen odun yine odun. ama 2 ay sonra görecek o gününü o teklifi duymadan baba evinden çıkmayacağım. hani düğün günü kız almaya gidilir ya. bizde gelin bi odaya kilitlenir ve kayınpederden bahşiş almadan kapı açılmaz. ben de evlenme teklifini duymadan o kapıyı açtırmayacağım. göreceğiz bakalım el mi yaman bey mi yaman
benim nişanlım evlenme teklif etmedi,benimde hiç aklıma gelmedi doğrusuolsa nolur,olmasa nolur diyenlerdenim,önemli olan sonunda mutlu olmak.biz nişanlandıktan bi süre sonra ben işe başlayacaktım,eğitime gittim iş için.biz normalde bu sene değil,önümüzdeki sene evlenecektik,bu beni çok düşündürüyodu ve sıkıyodu,zaten uzağız birbirimizden.derken benimki telefonda 'evlen benimle nolur,hatta gel şimdi evlenelim,gelip alayım seni oradan,ben sensiz yapamıyorum,yanımda ol' dedi ağlamaklı.Bende dayanamadım.Teklif yok,ısrar var nede olsakaydirigubbakcemile3
Kaldımı Böyle Erkekler... Muhteşem Evlenme Teklifi !!! - insanlar türkiye evlenme teklifi muhteşem müthiş romantik duygusal erkek adam
şu linke bi tıklayın isterseniz.. kız çok şanslı çok:1closedeyes:
bende ki odunla ben böleee muhteşem evlenme tekliflerini anca rüyamda görürüm sanırım =((
4 buçuk sene oldu askerlik bitti aileler tanışacak bayramdan sonra ne adı geçen bi teklif ne edecek tipli bi adam var karşımda sanırım hayalim suya karışıp akıyor =(((
:) benimki o kadar odun değil ama aynı durumda sayılırız ya. bu pazar ailesi geliyo ailemle tanışmaya, biz tanıştık tabi birebir ailelerle.. kurban bayramında nişan yaparız diye konuşuyoruz ama ben hala bi evlenme teklifi almadımdayanamayıp söledim hatta sen hala bana teklifini yapmadın diye:) o da öle ayaküstü olmaz deyip geçiştiriyo. düşündüğü bişeyler mi var acaba CADIARZU ?? okudum tüm yorumları çok güzel teklifler var yaa:asigim:
bu gece aldım sonunda teklifi. aşkım benim dün için süpriz hazırlamıştı aslında. gidemedim annem göndermedi. bugün bir tek mesaj çekti.hiç konuşmadık. dayanamadım. yanına gittim. kapıdan odaya kadar giriş hep mumlarla doluydu. salonun tam ortasında kalpten sekil yapmış mumlarla. fonra bora öztoprak seni seviyrum. zaten dayanamadım başladım ağlamaya. ağlaya ağlaya ömrüm olurmusun dedi ya :sinifsinif:
bende ki odunla ben böleee muhteşem evlenme tekliflerini anca rüyamda görürüm sanırım =((
4 buçuk sene oldu askerlik bitti aileler tanışacak bayramdan sonra ne adı geçen bi teklif ne edecek tipli bi adam var karşımda sanırım hayalim suya karışıp akıyor =(((
hadi bende anlatayım
eylül 18de söz olayını aileler arası kesin olarak kararlaştırmıştık ve sözlümün o 1 hafta içinde bir evlenme teklifi yapması şarttıben sıkıştırıyorum tabi güzel olsun filan diye
o hafta bir karışıklık oldu çarşamba teklif için kendini ayarlamış tabii o güne başka bir plan çıkınca iptal etmek zorunda kalmış o hafta da tüm günler dolu.düşünüyorum acaba nasıl olacak yoksa sözden sonra mı yapacak sözden sonra olursa bir anlamı olmaz filan diye.neyse ben hiç beklemezken perşembe günü sabahın köründe bana bir msj geldi lütfen kapıya çık diye.o gece de görümcemle(en yakın arkadaşımdı yıllardır)sabaha kadar kaynatmışız uyku mahmuru gittim kapıya açtım.o da nebenim gözler aynen böyle oldu yaklaşık 50tane uçan folyo balon bunları tutan ucunda çift şeklinde bir ayıcık elinde beyaz bir gül ve not hemen tabi uyku filan kaçtı bende bir çığlık bir sevinç açtım notu okudum
ardından sözlümü aradım ama açmadı bilerek açmamış.tam kahvaltı yapıyorduk pat yine kapı çaldı bir kutu işte dedim yüzük geldiaçtım kutu içinde kutu onu da açtım kutuda sadece bir not bugün saat 4de x markasına git orada seni bekleyen bir paket var.bana tabii saat geçmedi saat 4 oldu neyse gittim tanıyorlar direk kutuyu verdiler hediye paketini açtım bir elbise içinde farklı bi not bugün akşam seni bu elbisenin içinde görebilmem mümkün mü?,saat 6da lütfen kuaföründe ol ama elbiseni giy git diye.saat 6 da elbisemle kuaföre gittim orada değiştim üstümü saçımı kuaförüm ona uygun yaptı saat 7de farklı bir kutu geldi içini açtım takı ve not bunları da takıp lütfen aşağı in diye ben merdivenleri 4er 5er atlayıp sözlümün kucağına atlama hayali kurarken en yakın arkadaşını gördüm bir an salaklaştım tabii hadi gel dedi bindim arabaya nereye gidiyoruz diyorum tek kelime etmiyor derkeeeen gittiğimiz yerde sözlümü gördüm gayet şık ve heyecanlı bir şekilde elinde çiçekle beni bekliyordu kapıyı açtı elimden tutup elimi öptü ve mekana girdik çok şık bir masada yemek yerken biliyorum bugün çok klasik bir şekilde teklif edeceğim ama sonsuza kadar benim olur musun diye sormanın yeri zamanı olmamalı dedi ve dizinin üzerine çöküp sonsuza kadar benimle olur musun,yeri geldiğinde kölem yeri geldiğinde sultanım olur musun dedi :82: ben ağlamaya başladım ve evet diyince orada ne kadar insan varsa alkışlamaya başladı çok utandım ama herşey mükemmeldi
biraz uzun oldu kızlar okurken yorulursanız hakkınızı helal edin