Kız İsteme Eşlerinizden nasıl bir evlilik teklifi aldınız?

yaaaa çoooook güzel teklifler bunlarr... bende böle romantik bir teklif istiyorum yaaa :KK70: ama erkek arkadaşımda o potansiyeli göremiyorum malesef...

her şey o kadar ani gelişti ki şuan tam 2 aylık nişanlıyım ve hala daha evlilik teklifi almadım :p
5 buçuk ay sonra düğünüm var kararlıyım düğüne kadar o teklifi duyucam :)

ne güzel,romantik hikayeleriniz var,herkesin duymak,yaşamak istediği şekilde

ben terkettiğim salak nişanlımdan evlenme teklifini kebapçıda almıştım hatta anladım bu kıvranıyor dedim ki yeri burası mı her yer et kokuyor bir teklif sırasında ibrahim tatlıses eksik bildiğiniz klasik kebapçı.neyse ordan çıktık bu sefer arabada kuru kuruya olmayacağı ordan belliymiş.zaten 4-5 ay sonra da bitti.

çok sıkışık bir trafik vardı o trafikte ilerlerken. kızıyordu savcılığa gidiyorduk temiz kağıdı almaya. o sırada benimle evlenirmisin dedi:) bende evet dedim:)

yaaaa çok özendim ama ben aklinialirimsmile umarım ben de böyle romantik bi evlilik teklifi alırım da burda paylaşırım zemuszemus ama her fırsatta dile getiriyorum ben de romantizm kokulu bi teklif istediğimii aklinialirimsmile

her şey o kadar ani gelişti ki şuan tam 2 aylık nişanlıyım ve hala daha evlilik teklifi almadım :p
5 buçuk ay sonra düğünüm var kararlıyım düğüne kadar o teklifi duyucam :)

cnm bence hiç bekleme en azından romantik bir biçimde :) zaten olan olmuş istemiş vermişler ama inşallah istediğin gibi olur herşey hihoyyyt

slm kızlar ....
ben eşimle nette tanıştım nette derken hemen herkesin aklına gelenlerden olmasın chat ortamında falan değil yani.. bunalımlı bir dönemimde Msn e resimlerimi eklemiştim...gizlilik ayarlarını Herkes te açık unutmuşum ..bizimki görmüş sürekli tanımadığım msnlerden ekleme mesajları geliyor 1 hafa devam etti kabul etmedim en sonunda dayanamadım ekledim Dedim"Kimsin,,Sürekli ekleyen senmisin?" "evet" dedi tanışalım mı falan...dedim "nerden aldın msnimi " söyledi işte ben kapalı dyorum o açık diyo :) sonra farkettim herkes görüyormuş meğer..(çok sinir olmuştum)Neyse tanıştık Ben ankaralıyım o da ankaralı çıktı..yalova da işi için kalıyordu 1 hafta sonra tanışmaya geldi Ankaraya (amcamlarda kalıyordum aslında evim Antalyada ) bende ki ne cesaret hala anlamam tanıştık 1 kere o zaman görüştük sonra ben antalyaya döndüm ailem öğrendi çokkkk olaylar yaşadık 2 ay sonra ailemle tanışmaya geldi ...2 ay sonra nişan 3 ay sonra da düğünnnn :))))))))) 4. gördüğümde evlendim ....
doğal olarak teklif telefonda oldu :)))))))

cnm bence hiç bekleme en azından romantik bir biçimde :) zaten olan olmuş istemiş vermişler ama inşallah istediğin gibi olur herşey hihoyyyt

canım nişanlım çok romantiktir
hiç bir özel anı atlamaz
bizim biraz ani oldu her şeyimiz özel sebeplerden dolayı
öğrenciydim tatile gelmiştim araya bayram girdi akrabalar memleketteydi hemen olsun denildi falan üstüne ben de yatak döşek hasta oldum yemeğe gitmek istedi aslında nişanlım ama araya benim hastalığım girdi tam ben düzeldim yemeğe gidicektik ailesi o akşam görmeye geldi falan derken çok hızlı bir nişan aşaması oldu ama hala söyler sağ olsun düğüne kadar mutlaka o teklifi duyucaksın diye ve çok romantiktir
her şey 5 gün içinde gelişip araya bir de bayram girince üstüne de ben yataklara düşünce teklifsiz bir evlenme kararı oldu :p
önemli olan onun düşüncelerini hissediyo olmamdı hayırlısı böyleymiş diyeyim
ama teklifi aldığım gibi paylaşıcam burdaa.s.

tamam canım paylaş inşallah hayatlindeki gibi bir teklif olur . bence teklif çokta önemli değil sonuçta mutlu olmak ve daha sonraki günleri hatırlamak daha önemli zaten sen o bakımdan şanlısın inşallah hep öyle devam eder...

aşkımla uzun yıllardır tanışmamıza rağmen ve kalbimiz birbirimiz için atmasına rağmen; bir türlü ileriye yönelik adım atamıyorduk. yıllar ve yollar aramızdaydı. ve dönmüştü. iki eski arkadaş olarak bir iki kez görüştük. artık rüyalarımdaydı ama yine de adım atamıyordum.romantik komedi sevdiğimi eskiden beri biliyordu. neyse sinemaya götürdü beni yine. omzunu gösterdi yaslanmam için,ben de başımı omsuna yasladım. saçlarıma ufak öpücükler konduruyordu ve içim gidiyordu. gözlerime baktı ve "gerçekten yanımda mısın inanamıyorum" dedi ve "bir ömür yanımda olurmusun" dedi. ben duygulandım bişey diyemedim, başımı sallayabildim sadece ve mutlu son :asigim:
son değil başlangıç. ve yaza evleniyoruz inşallahhh.

kızlar o kadar güzel teklifler yapılmış ki hepsini okudum çok hoşuma gitti duygulandım valla..herkese mutluluklar..Şeniz

bende bi evlilik teklifi olmadı ama şöyle bişey olmuştu onu anlatayım benm aşkımgil beni istemeye gelceklerdi geçen yaz ama tarih belli deildi bende gelmeyecekler bence falan die kendimi yiyodum ama aşkıma belli etmiodum sormuodumda bi gece msjlaşıoruz her zaman ki gibi saat 23,30 civarı olmuş bana şöyle bi msj attı ** bugünkü falın yarın alacağınız bir haber ile çok sevineceksiniz ve bu haberi herkese anlatmaya çalışacaksınız yarın sizin için yoğun bi gün olacak ** aşkım bu bugünkü falın dedi burcumun günlük yorumuymuş yanii nese ben anlamadım tabii dedim aman ne haberi alacamki aşkım o kadar sevineceğim dedim o da msj attı sen hala ayaktamısın yat uyu yarın senin için yoğun bi gün olacak die ii tamam yatıorum madem dedim sabah kalktım günaydın msjımızı attık sonra bana dediki bugün kendini nasıl hissediosun aşkım bende iyiym aşkım yani dedim sen kendini nasıl hissediosun peki dedim o da şöyle yazdı ** ben çok mutlu hissediorum kendimi çünkü 25 temmuzda gelioruz istemeye ** dedi ve ben şok hemen aradım aşkımın dün akşamki konuşmalaraı bundanmış meğer güzel bişey olmuştu...opuyorumnanaktan:nazar:

Merhabalar öncelikle herkes başından geçenleri anlatmış ve bence hepside birbirinden güzel:):):)
Bende paylaşmak istedim..
Çok özel bişey olmadı ama beni şaşırtan bir teklifti çünkü beklemediğim anda oldu:KK70:
Hastanede çalışıyorum bir akşam saat 18 gibi telefonla konuşuyorduk hazırlanmış çıkmak üzereydim ama öncesinde bankaya ugramam gerekiyordu..Bir yanda konuşuyor bir yandanda çıkmak için hazırlanıyordum..Oda yemek yediğini evde uzandığını fln söylüyordu(bu arada ben Bursa 'da o ise ıstanbul'da..)Bir yandan konuşurken bir yandanda çıktım hastaneden karşıdaki bankaya doğru ilerliyordum..Bankanın önüne geldiğimde dur ve arkanı dön dedi hiçbir şey anlamadım ne diyorsun derken döndüğümde kocaman bir buket gülle boynuma sarıldı.O anda yüzük almış onu uzatarak Benimle Evlenir misin? dedi..Şaşkınlıktan yarım yamalak cevap verdim=))Daha sonra o akşamı beraber geçirmek adına babamdan izin için evi aradığımda evdeki herkesin haberi olduğunu öğrendim oda ayrı bir sok etti beni..Oakşam çok güzeldi..Şimdide Nisan ayında söz planlıyoruz tabi kısmet herşey....

:kahve:hepsi birbirinden güzeldi mutluluklar herkeseboshayallersmile

ben de almayanlar arasindayim...cünkü sevgilime onunla evlenmek istedigimi ben söyledim :)) ve cok güzel de oldu :))

Sevgililer günüydü ve kesinlikle o teklifi bekliyordum, bana hediye kutusunu gösterdi, kocaman birşeydi.Dedim sittin sene o koca kutudan yüzük çıkmaz sen boşuna gelin güvey olmuşsun.Kutusunu da aldı yyemeğe gittik, yedik içtik, sonra vereceğini söyledi.Arabaya bindik sahil kenarına gittik, önce ben ona hediyesini verdim sonra da o verdi.Kutunun içinden neneme uygun bir inci kolye ve +40 yaş yaşlanma önleyici bakım seti çıktı.Direk böğüre böğüre ağlamaya başladım ve arabadan çıktım o sırada inince küçük havai fişeklerden, maytap ve konfetilerden oluşan bir süpriz ve tek taş eşliğinde evlenme teklifi almış oldum.Suratım şişmiş, sümükler baloncuk olmuş (heheh) halde "evet" demiştim.

benim hikayem biraz komik.eşim düğün gününe kadar bana evlenme teklifi etmedi . bu ilişkiye evlilik düşünerek başladık zaten illa söylememmi lazım dedi herseferinde düğün günü geldi kuaförden almaya geldi beni bana evlenme teklifi etmedin gelmiyorum dedim herkesin içinde söyledi bende evet dedim gittik nikaha kaydirigubbakcemile3 gerçi benim için çok da önemi yoktu evlilik teklifinin çünki eşim herseferinde hareketleriyle belli ediyodu bana değer verdiğini çok iyi anlıyodum iş olsun diye dedim bende öyle kaydirigubbakcemile3

Aşağıdaki yazıyı sevgilinizle en son buluşmanızda ne yaptınız konusunda paylaşmıştım. Şimdi kopyala yapıştırla size de aktarıyorum=)) Tabii dolayısıyla bi fark var yazıda şafak 24 ama şu andaaa sadece 7!

2 Mayıs 2010
Yer: Kadıköy İskelesi
Her zamanki gibi benim kazma sevgilim buluşmamıza geç kaldı.
Neymiş efendim vapur geç gelmişş! (Yerseeennn)
Ama kendisini affettirmeyi de bilmişş=) Bi demet papatya, üç tane kitap, bi kutu çikolatayla gelmiş yavrum buluşmayaaa.
(Aslında kızıyorum ama onları almak için geç kaldı biliyorumm.)
Önce beraber kahvaltı yaptık sevgilimle, sonra vapurla Eminönü'ne geçip elele Galata Kulesi'ne gittik. Kule girişinde onun bi çocuğa göz kırprığını gördüm o da tamam der gibi kafasını salladı:S
Neyse herhalde çocuk tanıdıktı beni görünce yanında rahatsız etmemek için böyle davrandılar dedim. Sonra kuleye çıktıkk.
Gidenler bilir kulenin parmaklıkları var oradan manzara izlenir. Ama tabii her zamanki gibi yer kalmamış=(
Sevgilim elimden çekip iki gencin olduğu yöne doğru götürdü beni. Sonra onların omzuna dokundu onlarda aşağıdakki çocuğa benzer bi hareketle gittiler. (Jeton sonradan düşüyor ki bunlar evlilik teklifinin bi parçasıııı=)))
Parmaklıkların oraya geldik sonra o bana dediki 'Bak orada ne varr' bi baktım ki geçen hafta beğendiğim yüzükkkk!
Sonra o sarıldı o uzuuuunnn boyuyla banaa=) 'Sevgilimm, son nefesim olur musun?' dediii!
Ben kekeleyerek olurum tabiii dedim. Sonra ellerim titreyerek yüzüğe ulaşmaya çalıştımmmm

-kiiiiiiiii yüzük aşağı düştüüüüüü!
(Aferin Büşra ömrünüm ilk evlilik teklifinde bile sakarlığını ve salaklığını belli ettin! Hem o yüzüğü oradan onun alıp senin parmağına geçirmesi gerekiyorr.)
Neyse o kısa şokun ardından kulenin girişindeki, parmaklıkların oradaki iki çocuk ve biz aşağıda yüzük aramaya başladık. Tabi bulabilirsen al geçir parmağaaaa!
Neyse artık ümidi kestik dediki o sen üzülme ben sana dönünce aynsıını alırım. ama daha tam olarak dönmesine 4 ay varr!
Çünkü o askerr! (Şafak 24) Ve bu anlattığım gün izininin son günü ayrıca bizimde vedalaşmamızdıı=((
Kadıköy'e geri döndük mecburennn. İskelede birbirimize sarıldık, öpüştük, koklaştıkk, kısaca ne yazık ki vedalaştıkkk=(((
Ben son kez sarılınca arkama bakmamaya özen göstererek (bi kere dahi baksam kesin bi daha ayrılamam çünkü) eve geri döndümmmm=((
Şimdi hala evimdeyim ve 24 gün sonrasını hhayal ediyorumm...

X