ben nisanlimdan hic evlenme teklifi beklemiyordum . 4 senedir cikiyorduk zaten olaylar bir sekilde gelisti temmuzda bir cumartesi gunu istemeye geliceklerdi.
cocuklarimiz sorucak baba anneme nasil evlenme teklif ettin ne cevap vericen die dalga geciyordum.
hatta nisani bile resmi olarak istenmeden once ayarlamaya calisiyorduk
nisan bizim yazlari kullandigimiz evin bahcesinde olucakti orasi da beraber okudugumuz universiteye yakindi .
bizim universitenin icinde otelde var .nisanlim okula gitmemiz lazim dedi misafirler icin oda ayarlicam dedi.
gittik kampus , o iste birileri ile konustu filan
sonra yurtlarin oraya gittik marketten bir sigara alicam dedi
gitti gelmez oldu
neyse ben de gittim
baktim markette yok
aradim nerdesin diye yurtlarin onunde kafe vardi
oraya cagirdi
bir poset vardi elinde
icinde benim galatasaray formam cikti annemden gidip istemis.
(bizim ilk tanistigimiz gun gs maci izliyordum arkadaslarimla kafede uzerimde de o forma vardi
mactan sonra ortak arkadaslarimiz da vardi yani kucuk bir universite oldugu icin tanisiklik vardi zaten orda oturuyorken dondurma isteyen var mi ben alicam diye sormustu
ben de oburum ya ben de istiyorum demistim )
bana formayi giydirdi.
kafede de oturanlar vardi gidishatti tahmin ettigimden ben panik oldum kactim yurtlarin orda merdivenler var oraya ( aslinda ayarlamis onceden kafede calisanlari ve arkadaslari alkis filan tutsunlar die
)
neyse formadan sonra o gun bana ismarligi dondurmadan almis marketten onlari verdi
bana iyice heyecan basti tabi bu arada
biraz yuruyelim dedi
ilk cikmaya basladigimiz gun universitenin senligi idi biz de arkadaslar grupca yurtlarin orda cimlik alan vardi orda oturmustuk senlik bittiken sonra baya sabah saatlerine kadar oraya goturdu tam orda da yuzuk cikardi cevabi coktan belli olan soruyu sordu :)