- 7 Şubat 2008
- 2.269
- 0
benim için hiçç özel değildi.:44: eşim bundan 9 yıl öncee bana aşıkmış evlerimiz çok yakın olduğu için bu beni görüp beğeniyormuş.benim haberim yok tabii 4 ay beni hergün arada aynı sokaktayız neredeyse ama biz telde görüşüyoruz ve ben eşimi daha önce hiç yakından görmemişim.4 ay benimle sevgili olmaya çalıştı.sonra bendeseviyorum felan babam duydu kızım ben seni falancanın oğluyla evlendirmeyi düşünüyordum ne diyorsun sen dedi?bende dedim başkasını seviyorum,eşime anlatamadım onuda mecbur bırakmak istemiyyorum tabii.neyse yine konuşuyoruz gülçin ben sensiz yapamam.ne olur benle evlen biliyorsun 3 hfta sonra askere gitcem gözüm arkada kalmamalı hiç olmazsaa yüzük takalım dedi.kabul ettim.sonra isteme merasimi eşim eş yerinden izin alamayınca alyansı kaynanam ve annemle almaya gittik.iğrenç saçma sapan bişey tel parçası.taktık işdee..tam 3 sene sözlü bekledik.sonra evllik.4,5 yaşında bir kızım var.ama hala bir alyansım yok o bana tek bir yüzük bile almadı.
iyide niye kabul etinki ozaman evlenmeyi böyle gectiyse?
veya niye askerden gelince dordürüz evlenmek teklifi etmesini söylemedin.. hala alyansim yok yazmissin esine niye demiyorsunki bunlari..
yani anlamadim madem böyle düsünüyorsun niye evlilige götürtün hep göz kapiyarak.. dicektin kardesim böyle böyle adam gibi evlenme teklifi istiyorum kirma beni etmessen bu is biter? herhalde seni birakacak hali yoktu.. ne biliyim tuaf gercekten..
ne diyeyim seninde anin böyle olmushayirlisi..
gülcin canı sağolsun ya boşverrr...eğer şimdi mutluysan adam gibi eşlik yapıyosa kocan ne önemi varki merasimin törenin...elbette gönül neler istiyor ama belki şartlar ozaman öyle uygundu...üzme kendini
yanlız bişey söylicem hiçbirşey için geç değil,anladın sen....
böyleside çok güzel olur emin ol,önemli olan içinde kalmasın:))
ben birisine baskı yoluyla teklif etmessen olmaz yada yüzük almazzsan olmaz diyenlerden değilim maalesef.ama ben onu seviyordum.hala da seviyorum.eşim romantik süpriz yapan bir insan hiç bir zaman olmadı.olmayacakta.konu nasıl evlenme teklifi aldınız diye anlattım.teklif etmessen bu iş biter deseydim tabiki bitmezdi ama ben ona zorla da teklif ettirmezdimkii.bunun bir anlamı olmazdı bana göre...!!!!hala bir yüzüğüm yok derken o bana özel bir yüzük almadı demek.düğünde gittik kuyumcuya aldık.ama o özel olarak tek bir yüzük alamdı.tektaş hiç sevmem.ama o istedğim alyansı almasını 4 gözle bekliyorum. maddi değeri olan bişey değil ama benim istediğim benim sevdiğim bişeyi alması kimse bişey demeden alması daha güzel değilmi?
senin bilecegin biseymutluysan sorun yoktur zaten , allah mutlu mesut etsin:)
sağol allah razı olsun.seni ve tüm kkdekileri allah mesut etsin
mükemmeli arıyan arkadaşlar...
mükemmel adam yoktur,Aşık adam vardır......
ve herkez AŞKI kendi dilinde yaşar....
KIZARRRRR
BU KONU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ..AŞKIMDAN GELEN, ROMANTİK OLAN HERŞEY BENİM İÇİN ÇOK ÖZELDİR. HENÜZ EVLİLİK TEKLİFİ ALMADIM AMA KIŞA DOĞRU BEKLİYORUM :kedi:
PEKİ SİZ EŞLERİNİZDEN NASIL BİR EVLENME TEKLİFİ ALDINIZ?? NELER HİSSETTİNİZ?? NASIL KARŞILIK VERDİNİZ??:kedi: YA DA HAYAL ETTİĞİNİZ EVLİLİK TEKLİFİ,ORTAM,HEDİYE ,SÖZLER VS NASIL OLMALI???opuyorumnanaktan