Kız İsteme Eşlerinizden nasıl bir evlilik teklifi aldınız?

OFF BU konu nekadar dokundu bana şimdiii
Bende çok isterdim şöylee sorunca insanlar güzel güzel gururla anlatabilmeyii ama nerde..
5senedir birlikteyiz sözleneli 3ay olucak nerdeyse okadar üstüne bastığım söylediğim halde teklif falan yok... bide üstüne kaç kere kavga etmişizdir bu konuda.. yani etmedi değil şimdi laf arasında çoğu kez demiştir ama ben fazla romantiğim galiba ondanda böyle bşy bekliyorumm
Artık yemin ettim gerçi açmicam bu konuyu ama içimde okadar kaldıki anlatamam :85:

benim eşim doğumgünümde evlenme teklif etmişti,yüzüğünü almış,bir sürü notlar yazmıştı...
canım benim...isterse çok romantik benim kocam

Son düzenleme:
Ben nişanlımla aynı okulda okudum,fakat ben örgün öğretim o 2. öğretim olduğu için fazla karşılaşma imkanımız olmuyordu.Ortak bir arkadaşımız benden sınava çalıştırması için rica ettiği zaman tanışmıştık,aslında daha öncesinden de aynı masada oturmuşluğumuz varmış ama ben pek hatırlamıyorum :) neyse ortak arkadaşımız sayesinde biz baya bir muhabbet kurduk falan sonra bir bakmışım hayatımın merkezine oturmuş :) örgün öğretimlerde hazırlık sınıfı olduğu için o benden 1 sene önde bitirdi okulu,daha sonra hemen askere gitmeye karar verdi..askere gitmesine 12 gün kala bi akşam okula çağırdı beni,akşama ablamlarla canlı müziğe gidicez okulda buluşalım ordan birlikte gidelim dedi.Okulda bi arkadaşıyla bi işinin olduğunu söyledi..peki dedim süslendim güzelce hazırlandım ama hazırlanırken içim içime sığmıyordu.Okula ondan önce gitmişim kantinde otururken işinin olduğu arkadaşını gördüm azıcık muhabbet ettik onunla dedim ne işin var benimkiyle falan söylemedi bişe para meselesi falan dedi geçiştirdi öylece..sonra telefon geldi,bizim bölümün arkasındaki banklarda seni bekliyorum dedi..kendi kendime yine çiçek aldı kantine gelmeye utanıyor falan die gülümseyerek oraya doğru gittim..doğruda tahmin etmişim elinde kırmızı gül vardı..oturalımmı biraz dedi ve oturduk ordaki banklara..elinde bi zarf vardı ucunda kırmızı bi kurdele.merak ettim o ney die sorduğumda sabret dedi..ilk önce zarfın içindekini aç oku dedi..açtımki zarfı
Nasıl bir sen var ki bende
Aklımdan çıkmıyorsun hiçbir yerde.
Geceleri ovuşturduğum ellerim oluyorsun.
Kurumuş dudaklarımda bir damla suyum
Dağların doruklarında haykırışım!
Gülüşüm oluyorsun sessiz ve içten.
Ve ağlayışım sevinçten.
Nasıl bir sen varki bende
İkimizin canı sanki bir bedende.
Işığım oluyorsun karanlıkta nurum
Alabildiğine güneşte salkım söğüt.
İhtiyaç duyduğumda derin bir öğüt.
Düşüncelerimi hapsetmek istediğimde
Bir çift anahtar oluyorsun.
Nasıl bir sen varki bende
Tek eksiğin bir hare tepende.
Meleğim oluyorsun beni koruyan.
Beni prense dönüştürecek cadım.
Uzun uzun düşündüm ve anladım.
Sana tek verebileceğim
Tertemiz bir aşk ve soyadım.

her kıtasını ayrı kağıtlara yazmış..ve ben sonunu okuduğumda zarfın ucunda bağlı olan kırmızı kurdelenin diğer ucundaki yüzüğü uzattı..''Soyadımı kabul edermisin aşkım?'' dedi...

o an cevap veremedim ağlamaktan sarılıp öptüm konuşamıordum bile heyecandan:) meğersem ablalarınında haberi varmış canlı müzikte bunu kutlamak içinmiş..Canlı müzikte dans ederken cevabımı verdim bende..'' Ömrümün sonuna kadar soyadını taşıyacağım'' dedim :)

Benim beklentimde çok yüksek:)inşallah evlilik teklifi hikayemiz çok güzel ilginç olur bende burda paylaşırım ..

Yaz tatiliydi... Tekirdag daydik Esim tutturdu seni Dondurma yemege götürücem diye ( dondurmaya pek sevmem :) ) tamam dedik gittik... Ben Masaya oturdum esim cafenin icine girdi herneyse Dondurmalarimiz geldi esiminki külahta benimkisi ise yüksek bir kasede icinde tami tamina 7 tane ( 7 ugurlu sayimdir ) Top Dondurma vardi hepside üst üste dizilmis... Herneyse ben basladik dondurmayi kasiklamaya ama farkettim ki Esim siritarak yüzüme bakip duruyo... 3 tane Topu yedim ve Esime ( Hadi askim kalkalim daha fazla yiyemicem dedim Esim Dondurmayi bitirmem icin cok israr etti. Yemege calisiyorum ama tikabasa doldum devam edemiyorum Baktim Esim Kasigi elimden aldi en alttaki Topu üste getirdi ve beni seviyorsan lütfen bu son bitaneyi ye bak bu cikolatali dedi Hicbirsey anlamadim ama varya... Topu yerken agzimda sert biseyin oldugunu farkettim birde cikardim TEK TAS!!! O an yasadigim hisleri size anlatamam gözlerim doldu direk Esimin boynuna sarildim ve Esim " Askim ölenedek hayatini benimle gecirmeye hazirmisin" diye sordu ben tabbi "Evet" diyerek karsilik verdim :) cok ama cok güzeldi! Romantik Kocacim benim <3

Şehirlerarası otobüs yolculuğu yapıyorduk. Otobüse binmeden bir gün önce tartışmıştık. Ertesi gün oldu terminale geldim, o benden önce gelmiş. Görür görmez tartışmaya devam etmeye başladı. Otobüse bindik hala devam. Bi kaç saat tartıştıktan sonra, elimi tuttu. 10 dakika çok güzel bir konuşma yaptı ardından da benimle evlenir misin dedi. Ben şaşırdım daha demin kavga ediyorduk. Evet evlenirim dedim. Sarıldık sonra. :)

Yağmurlu ve karanlık bir havaydı ve otobüsün loş ışığı vardı çok romantikti.

Ben daha yeni evlenme teklifi aldim. Ayni kişiden ikinci evlenme teklifimdi :) ilkini sevgililer gununde cocuklik evini gezdirirken etti. Tabi bu sevgililik evlenme teklifiymis yuzuk gercek degildi. Ikincisinde de alisverise cikmistik, sonlara dogru hadi eve donmemiz lazim annemler yemek icin bekliyo disardan siparis vercem daha diye acele ettirip eve birakti. Ben sac tirasi olcam deyip disari cikti. O sirada bi pasta almis. Aksam ailesi ve akrabalari otururken birden isiklar kesildi iceriye sevgilim elinde pasta ve yuzukle geldi. Ve evlenme teklifi etti. İşte benim evlenme tekliflerim :)

ne güzelmiş herkes romantik bizimkisini hatırladıkça gülüyoruz hala..İlk tanıştığımızda evlilik konusunu hemen açtı ve benim için çok uzak düşünmüyorum dedii bi havalar 3 ay sora yolda yürürken ''bu böyle gez gez nereye kadar ya evlenelim''dedi bende hiç beklemediğim için birden ''ohaa'' dedim herkes bana baktı sora toparladım o nası bi evlenme teklifi dedim sora işte ertesi gün bi gül almış ''helalim olur musun'' dedi baktım ki romantikliği beceremiyo ''uff iyi taam ''dedim

bi akşam dışarı çıktık, en son mado'ya gittik, 2 katlı bi yer, alt kata oturduk önce, ama alt katı da pek sevmiyoruz, sonra bu bi ara lavaboya diye kalktı yanımdan, o sırada meğersem üst kata çıkmış, orda bi masa ayırtmış zaten gündüzden, o masayı da birazcık düzenlemiş işte benim yanımdan gidince. sonra geldi, yukarda masa boşalmış oraya çıkalım dedi, tamam dedim ben de. çıktık. masa da arka taraflarda, köşede. masaya bi geldik, ben böyleyimm

masanın üzerinde gül yaprakları, ortada mumlar, oturacağım yerde güllerim

sonra önümde diz çöktü, kutuyu çıkardı, "ömrümün geri kalanını seninle geçirmek istiyorum benimle evlenir misin" diye sordu ben de "eveeet" dedim

böyle işteee

çok iyi bi plan olması lazım ki kıymeti değeri olsun dedi bnm nişanlımtabi haklısın dedim..seneye nasipse evleneceğiz.. beklemedeyim

Tanıştıktan 3 ay sonra aldım ben evlenme teklifimi:)
Hep Galata ve Kızkulesini çok sevdiğimi söylerdim
bugün galataya çıkalım dedi tamam dedim gittik:)
terasa çıktık ben ahhh istanbul yine ayaklarımın altına serdim seni diye dalga geçiyorum bu sırada benim dengesizde yere diz çöktü kendi kendime aaa deli mi ne bu daracık yerde olcak iş mi filan diyorum adam evlenme teklifi etmiş ben kabul etmişim parmagıma yüzüğü takınca farkettim
sonra içeri geçtik bizim için hazırlanan masada yemek yedik arkasından bogaz turuna çıktık tabi kocaman bi buket çiçeğimi unutmak olmaz :)

Sevdigim bana dün evlilik teklifi etti...yani aslinda 25 mayis etmisti, çok güzeldi ama yüzügü almamisti, onu söz de takariz diye. Ben de dedim olmaz öyle, önce bana güzelce bi teklif et sonra ailelen etsin Ve dün tren istasyonunda tekrarladi (neden o yerde yaptigini çok uzun olur size anlatmam ama sembolik bir yer ikimiz için)... Cok güzeldi ve çok komikti ! Ben de diyordum bunda bir gariplik var, çok nostaljik oldu birden felan... meger bana evlilik teklifi edecekmis yaa
Aileler de tanisacak su iki hafta içinde insaAllah , sonra isteme-söz ve en sonunda nisan (2 ay sonra) Allah kismet ederse

ooff ben nişanlanacağım bana teklif etmedi bile bunu yazarken bile gözlerim doluyor her kızın hayalidir evlilik teklifi fakat bin defa dediğim halde tık yok içimde kaldı

Biz evlilik teklifi olmayacak diye konuşmuştuk, ben istemiyordum teklif etmesini. "Zaten evlenmek için yola çıktık, ne gerek var sormana beraber ortak kararla ilerliyoruz işte" diyordum hep. Benimki de ara ara yokluyordu beni fikrim değişecek mi diye, ısrarla istemiyordum. Aileler tanıştı, nişan tarihimiz de belirlendi hatta.

Geçen bir tartışmamızın ardından, bir restoranda tektaşı çıkarmasın mı Hiç beklemezken ben şok Evet dedim ama ukalalığımı da ihmal etmedim "zaten evlenmeyecek miydik niye soruyosun" diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…