Aşağıdaki yazıyı sevgilinizle en son buluşmanızda ne yaptınız konusunda paylaşmıştım. Şimdi kopyala yapıştırla size de aktarıyorum=)) Tabii dolayısıyla bi fark var yazıda şafak 24 ama şu andaaa sadece 7!
2 Mayıs 2010
Yer: Kadıköy İskelesi
Her zamanki gibi benim kazma sevgilim buluşmamıza geç kaldı.
Neymiş efendim vapur geç gelmişş! (Yerseeennn)
Ama kendisini affettirmeyi de bilmişş=) Bi demet papatya, üç tane kitap, bi kutu çikolatayla gelmiş yavrum buluşmayaaa.
(Aslında kızıyorum ama onları almak için geç kaldı biliyorumm.)
Önce beraber kahvaltı yaptık sevgilimle, sonra vapurla Eminönü'ne geçip elele Galata Kulesi'ne gittik. Kule girişinde onun bi çocuğa göz kırprığını gördüm o da tamam der gibi kafasını salladı:S
Neyse herhalde çocuk tanıdıktı beni görünce yanında rahatsız etmemek için böyle davrandılar dedim. Sonra kuleye çıktıkk.
Gidenler bilir kulenin parmaklıkları var oradan manzara izlenir. Ama tabii her zamanki gibi yer kalmamış=(
Sevgilim elimden çekip iki gencin olduğu yöne doğru götürdü beni. Sonra onların omzuna dokundu onlarda aşağıdakki çocuğa benzer bi hareketle gittiler. (Jeton sonradan düşüyor ki bunlar evlilik teklifinin bi parçasıııı=)))
Parmaklıkların oraya geldik sonra o bana dediki 'Bak orada ne varr' bi baktım ki geçen hafta beğendiğim yüzükkkk!
Sonra o sarıldı o uzuuuunnn boyuyla banaa=) 'Sevgilimm, son nefesim olur musun?' dediii!
Ben kekeleyerek olurum tabiii dedim. Sonra ellerim titreyerek yüzüğe ulaşmaya çalıştımmmm
-kiiiiiiiii yüzük aşağı düştüüüüüü!
(Aferin Büşra ömrünüm ilk evlilik teklifinde bile sakarlığını ve salaklığını belli ettin! Hem o yüzüğü oradan onun alıp senin parmağına geçirmesi gerekiyorr.)
Neyse o kısa şokun ardından kulenin girişindeki, parmaklıkların oradaki iki çocuk ve biz aşağıda yüzük aramaya başladık. Tabi bulabilirsen al geçir parmağaaaa!
Neyse artık ümidi kestik dediki o sen üzülme ben sana dönünce aynsıını alırım. ama daha tam olarak dönmesine 4 ay varr!
Çünkü o askerr! (Şafak 24) Ve bu anlattığım gün izininin son günü ayrıca bizimde vedalaşmamızdıı=((
Kadıköy'e geri döndük mecburennn. İskelede birbirimize sarıldık, öpüştük, koklaştıkk, kısaca ne yazık ki vedalaştıkkk=(((
Ben son kez sarılınca arkama bakmamaya özen göstererek (bi kere dahi baksam kesin bi daha ayrılamam çünkü) eve geri döndümmmm=((
Şimdi hala evimdeyim ve 24 gün sonrasını hhayal ediyorumm...