Kız İsteme Eşlerinizden nasıl bir evlilik teklifi aldınız?

benim için hiçç özel değildi.:44: eşim bundan 9 yıl öncee bana aşıkmış evlerimiz çok yakın olduğu için bu beni görüp beğeniyormuş.benim haberim yok tabii 4 ay beni hergün arada aynı sokaktayız neredeyse ama biz telde görüşüyoruz ve ben eşimi daha önce hiç yakından görmemişim.4 ay benimle sevgili olmaya çalıştı.sonra bendeseviyorum felan babam duydu kızım ben seni falancanın oğluyla evlendirmeyi düşünüyordum ne diyorsun sen dedi?bende dedim başkasını seviyorum,eşime anlatamadım onuda mecbur bırakmak istemiyyorum tabii.neyse yine konuşuyoruz gülçin ben sensiz yapamam.ne olur benle evlen biliyorsun 3 hfta sonra askere gitcem gözüm arkada kalmamalı hiç olmazsaa yüzük takalım dedi.kabul ettim.:KK34::KK34: sonra isteme merasimi eşim eş yerinden izin alamayınca alyansı kaynanam ve annemle almaya gittik.iğrenç saçma sapan bişey tel parçası.taktık işdee..tam 3 sene sözlü bekledik.sonra evllik.4,5 yaşında bir kızım var.ama hala bir alyansım yok o bana tek bir yüzük bile almadı.

benim için hiçç özel değildi.:44: eşim bundan 9 yıl öncee bana aşıkmış evlerimiz çok yakın olduğu için bu beni görüp beğeniyormuş.benim haberim yok tabii 4 ay beni hergün arada aynı sokaktayız neredeyse ama biz telde görüşüyoruz ve ben eşimi daha önce hiç yakından görmemişim.4 ay benimle sevgili olmaya çalıştı.sonra bendeseviyorum felan babam duydu kızım ben seni falancanın oğluyla evlendirmeyi düşünüyordum ne diyorsun sen dedi?bende dedim başkasını seviyorum,eşime anlatamadım onuda mecbur bırakmak istemiyyorum tabii.neyse yine konuşuyoruz gülçin ben sensiz yapamam.ne olur benle evlen biliyorsun 3 hfta sonra askere gitcem gözüm arkada kalmamalı hiç olmazsaa yüzük takalım dedi.kabul ettim.:KK34::KK34: sonra isteme merasimi eşim eş yerinden izin alamayınca alyansı kaynanam ve annemle almaya gittik.iğrenç saçma sapan bişey tel parçası.taktık işdee..tam 3 sene sözlü bekledik.sonra evllik.4,5 yaşında bir kızım var.ama hala bir alyansım yok o bana tek bir yüzük bile almadı.

iyide niye kabul etinki ozaman evlenmeyi böyle gectiyse?
veya niye askerden gelince dordürüz evlenmek teklifi etmesini söylemedin.. hala alyansim yok yazmissin esine niye demiyorsunki bunlari..
yani anlamadim madem böyle düsünüyorsun niye evlilige götürtün hep göz kapiyarak.. dicektin kardesim böyle böyle adam gibi evlenme teklifi istiyorum kirma beni etmessen bu is biter? herhalde seni birakacak hali yoktu.. ne biliyim tuaf gercekten..
ne diyeyim seninde anin böyle olmus:KK66: hayirlisi..

görücü usulü evlendim. eşim bir gün beni görmeye geldi. ikinci gün telefonla konuştuk . üçüncü günü gelip istiycez dedi. hiç hayalimdeki gibi olmadı evliliğim dedim bari bi evlenme teklifi alayım. bitanem gece çalışıyordu. msj attım. sabah kadar düşün taşın bana güzel bir evlenme teklifi yap diye. tamam dedi. sabah eve giderken beni aradı. yarım saat boyunca güzel şeyler söyledi ve evlenme teklif etti. bir ömür boyu benimle olmaya, kahrımı çekmeye, hayatımın aşkı olmaya var mısın dedi. biraz da uykulu olduğu için kelimeleri tam anlayamıyordum. dakikalarca güzel şeyler söyledi. bu kadar uzun bir evlilik teklifi alacağım hiç aklıma gelmezdi :KK1: anlaşılacağı üzere teklifi kendim yaptırdım. halbuki hayallerimdeki teklif böyle değildi ama hayallerimdeki adam buydu :KK17: aslında bana çiçek gönderecekmiş de ailemden çekinmiş biraz yoksa benim aşkım çok romantiktir :KK69:

gülcin canı sağolsun ya boşverrr...eğer şimdi mutluysan adam gibi eşlik yapıyosa kocan ne önemi varki merasimin törenin...elbette gönül neler istiyor ama belki şartlar ozaman öyle uygundu...üzme kendini
yanlız bişey söylicem hiçbirşey için geç değil,anladın sen....:KK34:
böyleside çok güzel olur emin ol,önemli olan içinde kalmasın:))

iyide niye kabul etinki ozaman evlenmeyi böyle gectiyse?
veya niye askerden gelince dordürüz evlenmek teklifi etmesini söylemedin.. hala alyansim yok yazmissin esine niye demiyorsunki bunlari..
yani anlamadim madem böyle düsünüyorsun niye evlilige götürtün hep göz kapiyarak.. dicektin kardesim böyle böyle adam gibi evlenme teklifi istiyorum kirma beni etmessen bu is biter? herhalde seni birakacak hali yoktu.. ne biliyim tuaf gercekten..
ne diyeyim seninde anin böyle olmus:KK66: hayirlisi..

ben birisine baskı yoluyla teklif etmessen olmaz yada yüzük almazzsan olmaz diyenlerden değilim maalesef.ama ben onu seviyordum.hala da seviyorum.eşim romantik süpriz yapan bir insan hiç bir zaman olmadı.olmayacakta.konu nasıl evlenme teklifi aldınız diye anlattım.teklif etmessen bu iş biter deseydim tabiki bitmezdi ama ben ona zorla da teklif ettirmezdimkii.bunun bir anlamı olmazdı bana göre...!!!!:KK50::KK50::KK50: hala bir yüzüğüm yok derken o bana özel bir yüzük almadı demek.düğünde gittik kuyumcuya aldık.ama o özel olarak tek bir yüzük alamdı.tektaş hiç sevmem.ama o istedğim alyansı almasını 4 gözle bekliyorum.:KK69::KK69::KK69: maddi değeri olan bişey değil ama benim istediğim benim sevdiğim bişeyi alması kimse bişey demeden alması daha güzel değilmi?

gülcin canı sağolsun ya boşverrr...eğer şimdi mutluysan adam gibi eşlik yapıyosa kocan ne önemi varki merasimin törenin...elbette gönül neler istiyor ama belki şartlar ozaman öyle uygundu...üzme kendini
yanlız bişey söylicem hiçbirşey için geç değil,anladın sen....:KK34:
böyleside çok güzel olur emin ol,önemli olan içinde kalmasın:))

eşim iyi insandır.iyi anlaşırız.beraber güleriz zevklerimiz neredeyse aynı.beraber maç izleriz,sinema zevkimiz aynı,ikimizde cimbomluyuz:KK69:,özünde iyi bir eştir.biraz önce sordum sen b nasıl evlenme teklif ederdin dedim.aynıı dedi:KK60::KK60::KK60::KK60: bu adam böyle işdee :KK54:

ben birisine baskı yoluyla teklif etmessen olmaz yada yüzük almazzsan olmaz diyenlerden değilim maalesef.ama ben onu seviyordum.hala da seviyorum.eşim romantik süpriz yapan bir insan hiç bir zaman olmadı.olmayacakta.konu nasıl evlenme teklifi aldınız diye anlattım.teklif etmessen bu iş biter deseydim tabiki bitmezdi ama ben ona zorla da teklif ettirmezdimkii.bunun bir anlamı olmazdı bana göre...!!!!:KK50::KK50::KK50: hala bir yüzüğüm yok derken o bana özel bir yüzük almadı demek.düğünde gittik kuyumcuya aldık.ama o özel olarak tek bir yüzük alamdı.tektaş hiç sevmem.ama o istedğim alyansı almasını 4 gözle bekliyorum.:KK69::KK69::KK69: maddi değeri olan bişey değil ama benim istediğim benim sevdiğim bişeyi alması kimse bişey demeden alması daha güzel değilmi?

senin bilecegin bisey:KK66: mutluysan sorun yoktur zaten , allah mutlu mesut etsin:)

Demekki fazla hayal kurmamak lazımmış :78:Umduğum gibi mükemmel bi teklif okumadım (henüz).:KK43:

Son düzenleme:
abim:))) çok romantiktir kendileri... istanbul galata köprüsüne yemeğe götürmüş yengemi..bilmeyeneler olarak bilir diye soyluyorum koprunun ustundede her zaman ıstanlar hınca hınc balık tutarlar...bır arkadasını ayarlıyor.. bır gun onceden provayı yapmıslar tabii ..tam abım yengeme teklif edicek arkadasına cagrı atıyor:))sinyali alan kankada..takıyor olanın ucuna gülle tektaş yüzük kutusunu ((sağlam olsun dıye kor düğüm olmuş ama olsun))) yengem şokk tabii:))) ....

valla bana anlatılana gore boyle:)) haha sanş eseri okurlarsa sürçilisan ettiysem affola yengem:=))))

mükemmeli arıyan arkadaşlar...
mükemmel adam yoktur,Aşık adam vardır......
ve herkez AŞKI kendi dilinde yaşar....

Ben bana hitap eden henüz olmadı okuduklarımda dedim tatlım:KK50: yoksa hepsi çok özel:KK69: yanlış anlaşılmasın:KK20:

önemli değil canım....
eeee başkaaaa hadi kızlar yazın dökülünn...

KIZARRRRR

BU KONU BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ..AŞKIMDAN GELEN, ROMANTİK OLAN HERŞEY BENİM İÇİN ÇOK ÖZELDİR. HENÜZ EVLİLİK TEKLİFİ ALMADIM AMA KIŞA DOĞRU BEKLİYORUM :kedi:
PEKİ SİZ EŞLERİNİZDEN NASIL BİR EVLENME TEKLİFİ ALDINIZ?? NELER HİSSETTİNİZ?? NASIL KARŞILIK VERDİNİZ??:kedi: YA DA HAYAL ETTİĞİNİZ EVLİLİK TEKLİFİ,ORTAM,HEDİYE ,SÖZLER VS NASIL OLMALI???opuyorumnanaktan

arabanın içinde bir gülle evlenme teklifi aldım,bu arada arabanın üstü de silme kuş bokuydu:KK60:
çok romantıktı ama:KK61: sonradan da çok güldük bu duruma:KK33:

Günaydın kızlar benim sözlümde aileler tanıştıktan 1 gün sonra teklif etti arife günüydü mezarlık ziyaretine gidecektik babaannemle dedemin giymiş takımları gelmiş canım benim bende ne oluyoruz niye takım giydin diyorum toplantım vardı diyo:) sonra babamlar mezarlıkta gitmeyelim dedim olmaz gidicez diye diretti bekledik babamlardan sonra gittik mezara dua ettik oturduk konuşuyoruz dedemi anlatıyorum ona beni çok severdi dedem aşkım şimdi bi ana tanıklık edicekler dedi cebinden yüzüğü çıkardı seni allahın emriyle önce dedenden istiyorum benim evlenirmisin dedi şoke oldum ilk defa böyle bişey duydum dondum kaldım sonra evet diye sarıldım ama hala gülüyorum yaaa:))))

X