Eşleriniz......

misni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
151
2
ARKADAŞLAR EŞLERİNİZ HANGİ YEMEGİ GÜZEL YAPAR.VALLA BENİMKİ HERZAMAN ET YEMEKLERİNİ ÇOK ŞAHANE YAPAR.SİZİNKİLERİ BEKLİYORUM....:içelim:

Benim eşim çok güzel telefon açar; pizza,kumpir,lahmacun siparişi verir:roflol:
Adam sadece yumurta pişirebilir o da pazar sabahları:eek:

hadi yaa gerçektenmi .demekki böyle kocalarda varmış.hahahahaha

kocam güzel yemek yapar bir o kadar da mutfağı güzel dağıtır,sağolsun..ama et yemeklerini güzel yapar..
erkeklerin genel özelliği bu sanırım..

bence çok şanslısın canım hiç yoktan iyidir :1hug:

benim eşimde çok güzel salata ve et yemekleri yapar tabi mutfağı biraz dağıtır....

canım benım eşim hiç mutfağa uğramaz bıle nerede yemek ben dağıtmasına razıyım yeterkı o bırgun yemek yapsın ama o da yok

benim eşim çok güsel et yemeği yapar etin her çeşidini balık yapar ve çok süper değişik makarna ve sandeviçler yapar o yapsa ben yesem diye bakarım ama o seninki daha iyi der hhehee

keske ole bır becerısı olsaydı ama nerdeee...fisfisfis
gecen patates kızartmak ıcın dograyım dedı elını kestı anlayın ne kadar becerıklı mutfak konusunda:roflol:

ben benimkine masallah diyeyim nazar degmesin :nazar:. bizimkinin de etlerle arasi iyi, salatalari guzel yapar, cok guzel firinda balik yapar, super karniyarik yapar, universite de bekar evinde kalmanin neticesi bamya vs. gibi yemekleri yapar (bazi seylerin tarifini veririm yapar barbunya gibi, hastaysam yada bitirilmesi gereken isler varsa kiyamaz sagolsun), firinda mantar filan yapar (olsa da yesem), pilavi tutturamiyorum diyordu artik onu da guzel yapiyor sayemde :dance:. bi hamur islerine karismaz, ben yapinca afiyetle yer, bi de corbalar kesin benim sorumlulugum evde cunku o anca suyu koyup hazir corba yapar. gerci ikimizde yorgun olunca evde ne kolay varsa, ne Allah verdiyse ama misafir gelince cok ise yariyor kendisi :1rolleyes:

ah canım aşkım benim
inanın yemekleri özelliklede et yemeklerini salatayı cacığı
aslında herşeyi güzel yapar
beceriklidir benim eşim sağolsun nazardeğmesin
bazen beğenmez bile yaptıklarımı çekil der kendi yapar

benim kocamda inanır mısınız bilmem ama her yemeği bilir ve çoğu yemeği işten geldikten sonra kendi yapar

çok güzel güveçte pastırmalı kuru fasulye yapar
nohut yemeği muhteşem oluyor
adanlı yoğurtlusuna doyum olmaz
balığın, ve etin her çeşitini çok güzel yapar
yaparda yapar yani
eşim kısacası süper yemek yapar
bazı yemeklerı ben ondan öğrendim ve halen onun gibi yapamiyorum

benım eşimde et yemeği yapar sadece zaten ben genelde sebze pişiriyorum oda bıkıyor doğal olarak ama yemek yaparken mutfağı çok dagıtıyo .....

benım eşimde et yemeği yapar sadece zaten ben genelde sebze pişiriyorum oda bıkıyor doğal olarak ama yemek yaparken mutfağı çok dagıtıyo .....

benim ki sadece iyi mangal yapar......
hem yer hem kızartır........:hooray:

değişik soslarla makarna,salatada da ilerleme var şimdilik.....

önce maşallah diyeyim.Allah nazarlardan saklasın. bütün zor yemekleri yapar, sarma,içliköfte,lahmacun,ciğköfte,karnıyarık...
ama basit sulu yemekleri pek güzel yapmaz.
tabi bunları yapabiliyor ama herzaman yapmaz. arasıra...
Tekrar bir MAŞALLAH diyelim kızlar.

hadi senin ki yumurta pişirebiliyormuş benimki
onu bile beçeremez
sadece dediğin gibi sipariş vermekte üstüne yoktur:roflol:

X