Eşleriniz......

Et yemekleri ve yumurtayı pek güzel yapar.
Yumurta deyip geçmeyin haaaa, adamın elinin lezzeti var valla... a.s

Benim eşim de tarifini verdiğim her yemeği başarıyla yapar,yaparken de karışma bana tamam mı der ama yemeğin her aşamasında aşkım koş diye feryat figan bağırır... Özelliklede bir haftadır elim dikişli olduğu için hep koşuyorum,hep koşuyorum...

benim eşim her tür yemeği çok güzel yaparda ama ben evdeyim diye bişi yapmıyooo :kızgın:

ama ben çalıştığımda sağolsun hep o yapardı yemekleri çokta leziz oluyordu yaaaa naniknanik

hele bi sigara böreği sarar ki oh ohhh a.s

benim eşimde çok güzel yemek yapar hatta benden bile güzel yemek yapar.işten gelir bazen gocunmadan yapar yemekleri.tabii malzemeler hazrıdır eşim daha güzel yapıyordur ya da benim bilmediğim bir yemektir öyle yaptırırım işten gelince.hafta sonları genelede ikimiz yaparız.yalnız bir sorun var ben bir taraftan toplarım o öbür tarafı dağıtır,ben öbür tarafı toplarım o gene dağıtır.olsun biz böyle çok mutluyuzzzz:asigim:

benim eşimde makarna ve salatayı cok güzel yapar.bide süper patetes püresi yapar saolsun.

mercimek çorbası yapar ben öğretmiştim ünv. okurken

benim esim de soylenenlere gore cok guzel yemek yapar ama nedense ben hic gormedim,bekarken yaparmis her seyi biliyor ama kendisi yapmiyor ben varim ya herhalde o yuzden.

benimki hic yapmaz, her isi yapar ama mutfakta hic becerisi yoktur,

arada toplamaya makinadan temizleri yerlestirmeye yardim eder okadar.

Benim yemeklerimede bayilir, arada ben begenmem o yine bayilir,
yada bayilmis gibi yapar, yeterki girmesin kendi mutfagaÇok üzgünüm çoook

Sagolsun askim bana mutfakta yardimci olur ...:asigim:
Harika salata yapar ..parmaklarinizi yersinizjeyyar

benim eşim et yemeklerini birde yumurta çeşitlerini çok güzel yapar aslında eli her şeye yatkın ama arada bir girer mutfağa

eşim uzun süre yanlız yaşadığı için yemekte temizlikte benim diyen kadına taş çıkarır vallah, balık ve et yemeklerini güzel yapar,.a.s.

valla benimkide çook güzel et yemekleri yapar her türlüsünü yapar gel beraber yapalım derim gelir bir güzel yemeğini yapar toplaması gene bana kalır.

eşim akla gelebilecek her yemeği yapar bu konuda çok becerikli ve ben onun arasıra da olsa yaptığı yemeklere bayılıyorum

benim eşimde asla yemek yapmaz.birgün mutfağa girip yemek değil salata bile yaptığını görsem çok mutlu olacağım.ama yok 3 yılda 1 defa yapmıştı sanırım.onada salata denirse..ama olsun ben onu böylede seviyorum..

benim kocada mutfağa bi girer ama asistan gibi beni peşinden dolaştırır güzel salata ve yumarta yapar
pazar sabahları yumurtalar eşime aittir

:roflol: acaba yapabilirmi ki?? şimdi desem bunu eşime, sana kim öğretti ki diyecek biliyorum. iyi tarif verir ama yaptfisfisfisığı görülmemiştir.

X