Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim eşim de tarifini verdiğim her yemeği başarıyla yapar,yaparken de karışma bana tamam mı der ama yemeğin her aşamasında aşkım koş diye feryat figan bağırır... Özelliklede bir haftadır elim dikişli olduğu için hep koşuyorum,hep koşuyorum...
benim eşimde çok güzel yemek yapar hatta benden bile güzel yemek yapar.işten gelir bazen gocunmadan yapar yemekleri.tabii malzemeler hazrıdır eşim daha güzel yapıyordur ya da benim bilmediğim bir yemektir öyle yaptırırım işten gelince.hafta sonları genelede ikimiz yaparız.yalnız bir sorun var ben bir taraftan toplarım o öbür tarafı dağıtır,ben öbür tarafı toplarım o gene dağıtır.olsun biz böyle çok mutluyuzzzz:asigim:
benim esim de soylenenlere gore cok guzel yemek yapar ama nedense ben hic gormedim,bekarken yaparmis her seyi biliyor ama kendisi yapmiyor ben varim ya herhalde o yuzden.
benim eşimde asla yemek yapmaz.birgün mutfağa girip yemek değil salata bile yaptığını görsem çok mutlu olacağım.ama yok 3 yılda 1 defa yapmıştı sanırım.onada salata denirse..ama olsun ben onu böylede seviyorum..