Evliyim eşimi beğenemiyorum

şaka bir yana ben bırını sevmıyorsam kendımden uzaklıştırıp farkında olmadan o yokmuş gibi davrandığım her lafının bana battığı oluyor bu sende de oluyorsa kocan seni boşar haberin olsun

Evliyim eşim normal düzeyde bir dış görüntüye sahip çevremde benim güzel bir kız olduğumu söyler
Eşim çok tarzım değil ama karakterinden ve beni çok sevmesinden dolayı tarzım olmamasını göz ardı ettim fakat şu an dışarda birbirine çok yakışan çiftler gördüğümde depresyona giriyorum bende daha yakışıklı biriyle olabilirdim diye. Bu düşünceler beni çok üzüyor eşim içinde üzülüyorum. Nasıl atlatırım nasıl bu düşüncelerden kurtulabilirim yardımcı olur musunuz?
Güzellik bir sivilceye bakar diyeceğim deeeee boş olacak sizin için.
Bu düşünceden kurtulamazsınız, adama haksızlık etmeyin.
Yarın bir gün çocuğunuz olup eşinize benzediğinde ne yapacaksınız mesela?

Bir de adama üzülüp konu sahibinden hırs almak için sen de güzel değilsindir ne demek anlamıyorum. Bu kadar kafaya taktığına göre belli denklik yok. Hadi diyelim konu sahibi kendini dev aynasında görüyor güzel değil, yanılgı içinde. Yok mu dışarda tip olarak dengesiz eşleşme olan çiftler? Adamlar da zaten tip olarak düşük profilli oldukları için genelde ekstra iyi, efendi filan oluyorlar, dengesizliğin kendileri de farkında, üzülecek bir şey yok yani. eşim beni yakışıklı bulmuyor diye Karalar bağlayacağını sanmıyorum.

Evliyim eşim normal düzeyde bir dış görüntüye sahip çevremde benim güzel bir kız olduğumu söyler
Eşim çok tarzım değil ama karakterinden ve beni çok sevmesinden dolayı tarzım olmamasını göz ardı ettim fakat şu an dışarda birbirine çok yakışan çiftler gördüğümde depresyona giriyorum bende daha yakışıklı biriyle olabilirdim diye. Bu düşünceler beni çok üzüyor eşim içinde üzülüyorum. Nasıl atlatırım nasıl bu düşüncelerden kurtulabilirim yardımcı olur musunuz?
Yani sevmiyosunuz o zaman eşinizi? Sizin için dünyanın en yakışıklısı gibi görünmüyosa ne diye evlendiniz bence eşinize haksızlık yapıyorsunuz

X