- 3 Ocak 2011
- 8.944
- 6.277
- 35
- Konu Sahibi meleknurnur
şaka bir yana ben bırını sevmıyorsam kendımden uzaklıştırıp farkında olmadan o yokmuş gibi davrandığım her lafının bana battığı oluyor bu sende de oluyorsa kocan seni boşar haberin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzellik bir sivilceye bakar diyeceğim deeeee boş olacak sizin için.Evliyim eşim normal düzeyde bir dış görüntüye sahip çevremde benim güzel bir kız olduğumu söyler
Eşim çok tarzım değil ama karakterinden ve beni çok sevmesinden dolayı tarzım olmamasını göz ardı ettim fakat şu an dışarda birbirine çok yakışan çiftler gördüğümde depresyona giriyorum bende daha yakışıklı biriyle olabilirdim diye. Bu düşünceler beni çok üzüyor eşim içinde üzülüyorum. Nasıl atlatırım nasıl bu düşüncelerden kurtulabilirim yardımcı olur musunuz?
Yani sevmiyosunuz o zaman eşinizi? Sizin için dünyanın en yakışıklısı gibi görünmüyosa ne diye evlendiniz bence eşinize haksızlık yapıyorsunuzEvliyim eşim normal düzeyde bir dış görüntüye sahip çevremde benim güzel bir kız olduğumu söyler
Eşim çok tarzım değil ama karakterinden ve beni çok sevmesinden dolayı tarzım olmamasını göz ardı ettim fakat şu an dışarda birbirine çok yakışan çiftler gördüğümde depresyona giriyorum bende daha yakışıklı biriyle olabilirdim diye. Bu düşünceler beni çok üzüyor eşim içinde üzülüyorum. Nasıl atlatırım nasıl bu düşüncelerden kurtulabilirim yardımcı olur musunuz?
Benim tanıdığım yakışıklılar da kötü değildi ama salaktı mesela.kime bu fikri söylesem kadınları elde etmek için çaba harcamak zorunda kalmıyorlar da ondan diyordu.ilk başka mantıklı geliyor ama değil.karşı cins bulmak için kendimizi geliştirmiyoruz ki.erkek bulayım diye mi kitap okuyoruz ya da üniversiteye gidiyoruz.bence Allah bir yerden veriyorsa diğer taraftan kısıyor genelde.Evet oyle oluyor inanin. Cok yakisikliydi eski esim ama kötüluklerinden sonra yakisikli guzel bile gelmiyordu. Hem guzellik vs Allah vergisi yani bi magrifet değil o yuzden kötü olunca degeri kalmiyor, kalmamali.
Herkes kendi seviyesini çok iyi hissediyor bence de.Bir de adama üzülüp konu sahibinden hırs almak için sen de güzel değilsindir ne demek anlamıyorum. Bu kadar kafaya taktığına göre belli denklik yok. Hadi diyelim konu sahibi kendini dev aynasında görüyor güzel değil, yanılgı içinde. Yok mu dışarda tip olarak dengesiz eşleşme olan çiftler? Adamlar da zaten tip olarak düşük profilli oldukları için genelde ekstra iyi, efendi filan oluyorlar, dengesizliğin kendileri de farkında, üzülecek bir şey yok yani. eşim beni yakışıklı bulmuyor diye Karalar bağlayacağını sanmıyorum.
İlk cümlenize katılıyorum fakat eşim beni güzel bulmuyor olsaydı ve ben bunu hissetseydim çok üzülürdüm. O konuda hak veremiyorum. İnsan sevince en güzel sevdiği gibi gelir gözüne. Ben biraz konu sahibinin sevgi eksikliği hissettiğini düşünüyorum.Bir de adama üzülüp konu sahibinden hırs almak için sen de güzel değilsindir ne demek anlamıyorum. Bu kadar kafaya taktığına göre belli denklik yok. Hadi diyelim konu sahibi kendini dev aynasında görüyor güzel değil, yanılgı içinde. Yok mu dışarda tip olarak dengesiz eşleşme olan çiftler? Adamlar da zaten tip olarak düşük profilli oldukları için genelde ekstra iyi, efendi filan oluyorlar, dengesizliğin kendileri de farkında, üzülecek bir şey yok yani. eşim beni yakışıklı bulmuyor diye Karalar bağlayacağını sanmıyorum.
O kadar güzelse yakışıklı biriyle evlenseymiş. Yani bilemiyorum ben mühendislik fakültesinde okuduğum için mi seçenek çoktu. Bir kadının seçeneği oluyor alımlıysa. Begenmedigin adamla aynı yatakta yatamazsin . Dış guzellik eşit olmak zorunda değil . Kimi karşısındakinin kültürel birikimini sever , kimi kafa yapısını sever kimi aşkını sever . Konu sahibi gibi ben çok güzelim kocam tipsiz diyorsa bir insan kendisinde gördüğü büyük bir kusur var ki bir şeylere tamam deyip evlenmiştir.Bir de adama üzülüp konu sahibinden hırs almak için sen de güzel değilsindir ne demek anlamıyorum. Bu kadar kafaya taktığına göre belli denklik yok. Hadi diyelim konu sahibi kendini dev aynasında görüyor güzel değil, yanılgı içinde. Yok mu dışarda tip olarak dengesiz eşleşme olan çiftler? Adamlar da zaten tip olarak düşük profilli oldukları için genelde ekstra iyi, efendi filan oluyorlar, dengesizliğin kendileri de farkında, üzülecek bir şey yok yani. eşim beni yakışıklı bulmuyor diye Karalar bağlayacağını sanmıyorum.
Zaten sevmiyor maalesef bence de . Sevmeden etmeden efendi adam, ben de yuva kurayım demiş evlenmiş.İlk cümlenize katılıyorum fakat eşim beni güzel bulmuyor olsaydı ve ben bunu hissetseydim çok üzülürdüm. O konuda hak veremiyorum. İnsan sevince en güzel sevdiği gibi gelir gözüne. Ben biraz konu sahibinin sevgi eksikliği hissettiğini düşünüyorum.
Bana da öyle geldi maalesef. Çünkü burada eşini seven kime sorsak ona göre çok yakışıklı olduğunu söyler.Zaten sevmiyor maalesef bence de . Sevmeden etmeden efendi adam, ben de yuva kurayım demiş evlenmiş.
Dış görünüşün eşit olmadığı bir çok beraberlik var. Kiminde maddi kaygı, kiminde daha çok sevilen taraf olayım egom tatmin olsun ben üstün taraf olayım düşüncesi, kiminde de tipi iyi değil ama başka bir iyi özelliği ile kompanse ediyor vs birçok etken var. Tek katılmadığım kısım beğenmediğim adamla ben de yatamam ama yatan yatıyor ya. En basitinden eskiden yapılan zoraki evlilikler. Mutsuz eder, tüketir insanı ama bazı kadın bunu günümüzde bile göze alıyor işte.O kadar güzelse yakışıklı biriyle evlenseymiş. Yani bilemiyorum ben mühendislik fakültesinde okuduğum için mi seçenek çoktu. Bir kadının seçeneği oluyor alımlıysa. Begenmedigin adamla aynı yatakta yatamazsin . Dış guzellik eşit olmak zorunda değil . Kimi karşısındakinin kültürel birikimini sever , kimi kafa yapısını sever kimi aşkını sever . Konu sahibi gibi ben çok güzelim kocam tipsiz diyorsa bir insan kendisinde gördüğü büyük bir kusur var ki bir şeylere tamam deyip evlenmiştir.
Yani bence ortada etik olmayan bir şey var . Bir evlilik kararı vermek büyük bir şey . İnsanın duyguları bu kadar oynanacak oyuncak değil . Neden konu sahibinden hirsimizi alalım ki . Sadece sinirleniyorum ne büyük bir hayal kırıklığı adam için ben bu arada dış görünüşe önem veren de biriyim . Uzun boylu ve yakışıkli olmayan birini istemem diye baştan karar vermiştim . Sorun dış görünüşe önem vermek değil yani . Ama bu bir insanla imza attıktan sonra elalemin sevgilisi de ne yakışıklı bir de benimkine bakın olmamalı . O adamın yerinde olmak istemezdim .Dış görünüşün eşit olmadığı bir çok beraberlik var. Kiminde maddi kaygı, kiminde daha çok sevilen taraf olayım egom tatmin olsun ben üstün taraf olayım düşüncesi, kiminde de tipi iyi değil ama başka bir iyi özelliği ile kompanse ediyor vs birçok etken var. Tek katılmadığım kısım beğenmediğim adamla ben de yatamam ama yatan yatıyor ya. En basitinden eskiden yapılan zoraki evlilikler. Mutsuz eder, tüketir insanı ama bazı kadın bunu günümüzde bile göze alıyor işte.
Seçeneği varmış zaten anlattı ya.üzmüşler konu sahibini.tepesi atmış yakişıklıdan ne hayır gördüm ki bari bu adamla evleneyim demiş.O kadar güzelse yakışıklı biriyle evlenseymiş. Yani bilemiyorum ben mühendislik fakültesinde okuduğum için mi seçenek çoktu. Bir kadının seçeneği oluyor alımlıysa. Begenmedigin adamla aynı yatakta yatamazsin . Dış guzellik eşit olmak zorunda değil . Kimi karşısındakinin kültürel birikimini sever , kimi kafa yapısını sever kimi aşkını sever . Konu sahibi gibi ben çok güzelim kocam tipsiz diyorsa bir insan kendisinde gördüğü büyük bir kusur var ki bir şeylere tamam deyip evlenmiştir.
Ya ben ortaya bir fikir daha atcam da korkak o çocuğunuz olursa babasına çekerse siz o zaman naparsiniz
Çok güzel yorum hatta ne var güzel değil ama , kalbi temiz . Maşallah hepsi efendi oluyor . Benimde bir sevgilim vardı . Herkes derdi sen çok güzelsin adam çirkin gel görki çok iyi . Sonra zorda olsa ayrılmıştım . Konu sahibi ayrılmak istese böyle tipler kolay peşinizi bırakmıyor . kalbini dinle istediğini yap.Bir de adama üzülüp konu sahibinden hırs almak için sen de güzel değilsindir ne demek anlamıyorum. Bu kadar kafaya taktığına göre belli denklik yok. Hadi diyelim konu sahibi kendini dev aynasında görüyor güzel değil, yanılgı içinde. Yok mu dışarda tip olarak dengesiz eşleşme olan çiftler? Adamlar da zaten tip olarak düşük profilli oldukları için genelde ekstra iyi, efendi filan oluyorlar, dengesizliğin kendileri de farkında, üzülecek bir şey yok yani. eşim beni yakışıklı bulmuyor diye Karalar bağlayacağını sanmıyorum.
Yakışıklı üzdü çirkin üzmez diye evlilik mi yapılır ? Ayrıca bir tane yakışıklı erkek kötü diye hepsi kötü sonucu mu çıkar ?Seçeneği varmış zaten anlattı ya.üzmüşler konu sahibini.tepesi atmış yakişıklıdan ne hayır gördüm ki bari bu adamla evleneyim demiş.
Genelleme yapilamaz ki güzel yakisikli ve akilli olanda vardir. Allah hem iyi insanlarla karsilastirsin insani hemde dogruyu secebilmeyi nasip etsin.Benim tanıdığım yakışıklılar da kötü değildi ama salaktı mesela.kime bu fikri söylesem kadınları elde etmek için çaba harcamak zorunda kalmıyorlar da ondan diyordu.ilk başka mantıklı geliyor ama değil.karşı cins bulmak için kendimizi geliştirmiyoruz ki.erkek bulayım diye mi kitap okuyoruz ya da üniversiteye gidiyoruz.bence Allah bir yerden veriyorsa diğer taraftan kısıyor genelde.
Aynen ya o durum da çok tuhaf geliyor.kocamda iğreniyorum, içim almıyor, zorla evlendirildim diye diye 8,9 çocuk yapmışlar.şimdi adam zorluyordur falan diyecekler ama o da bir zorlar iki zorlar sonra salar gider yani.canavar değil ya bu.Dış görünüşün eşit olmadığı bir çok beraberlik var. Kiminde maddi kaygı, kiminde daha çok sevilen taraf olayım egom tatmin olsun ben üstün taraf olayım düşüncesi, kiminde de tipi iyi değil ama başka bir iyi özelliği ile kompanse ediyor vs birçok etken var. Tek katılmadığım kısım beğenmediğim adamla ben de yatamam ama yatan yatıyor ya. En basitinden eskiden yapılan zoraki evlilikler. Mutsuz eder, tüketir insanı ama bazı kadın bunu günümüzde bile göze alıyor işte.