Eşleriniz......

benim eşimde yemek olarak
menemen türlüyü ve tostu çok güzel yapar
fakat mutfakta sankı şavaş çikmiş gib dağitir
arkadaşım o dagıtmak erkegin genelinde var herhalde.valla bir girdimi savaş alanına dönüyor mutfak.sonrada diyorki beraber toplarız.ama nerde hemen kaçıyor.............

eşim beni kızdırdığı zamanlarda yemek yapar.Çok güzel tavuk sote(aslında genel olareak et yemekleri) bi de harika pilav yapar.Mutfağıda dağıtmaz benden bile toplu yapar vallahi

benim esim her yemegi yapar desem yeri yani,özellikle makarna ve soslari cok iyi basarir.Pilavi bile nerdeyse benim kadr guzel yapar.mutfagida mümkün oldugunca temiz tutar arada bir lavabonun icinde bulasik birakir ama okadarda olsun dimi canim:1hug:

Belki ilginç gelicek ama benim eşim acayip güzel temizlik yapar hatta camları hep o siler..... :)) çok hoşuma gidiyor açıkcası evim herzaman tertemiz peş peşe temizlik yapıyoruz

Denize tutkun İzmir li bir adam neyi iyi bilirse onu ii bilir
Balık
Tutmasını da dalıp çıkarmasını da temizlemesini de pişirip yemesini de yedirmesini de iyi bilir
Şefimmm

Benim eşim et yemeklerini güzel yapar,ben pek sevmesemde.
Sebze taraftarıyım ben.Bir de ;çok güzel süt ısıtıp getirir önüme.Karşılıkllı içeriz....:asigim:

benim kocam deil yemek yapmak yumurta tavasının sapını bile tutamaz........:sm_confused:

hiç bir halt yiyemez işin doğrusu beceriksizin teki pişen yemekleri ısıtamıyo daha ne olsun :roflol:

sevgili etobur kocam et yemeklerini ve deniz ürünlerini iyi yapar..........a.s.

yazık hiç bilmez yemek yapmayı ama msn i açar annesi oradan tarif eder oda yapar:asigim::roflol:

benim eşim et yemeklerini
çok güzel yapar
bide balık tutmasını ve yapmasını çok sever
kısaca mangalda süperdir.
salata ve patlıcan musakkasıda
güzel olur.

yapamadıgı yemek yok gıbıdır.. acayıp becerıklıdır mutfakta.. corbaları,pilavı,et yemeklerı,balık daha sayim mi??

benim eşim patates ve diğer kızatrmaları,menemeni,makarnayı ve sucuklu yumurtayı vede tavuk soteyi [tüm malzemelşri bana doğrattırır ben yaptım tavuk soteyi der:) ]
çok güsel yapıyor.....

Benim eşim çok güzel yemek yapar ayıramam hepsini yapar mutfağı dağıtmaz bir gazete sarar tezgahın üstüne sonra toplar atar.Bazen benden bile güzel yapar eli lezzetlidir canımınnn

Benimki yumurta kırmasını bilmez
herşeyi ben olmadan önce anasından beklerdi
şimdi benden. Üstelik acayip de boğazına düşkündür
herşeyi beğenip yemez. Beni deli eder yemek konusunda
Annesinden başka kimse güzel yemek yapamazmış
ama şimdi annesinin yemeklerini beğenmez
benimkilere fena alıştı da

3 yıllık evliyim ama eşimi birşey yaptıramıyorum ilk zamanlar yapıyordu ..artık alıştı armut piş ağzıma düş gibi bir durum oldu.:1shok:

benim canım kocacğımda süper yemekler yapar,hatta hamur işinde bile süperdir.dün bana çilek reçeli bile yaptı.hele hasta olduğum zaman çeşit çeşit çorbalar çaylar yapar.yaptıklarını başkalarına tatdırmayada bayılır,birde üstüne bana hava yapar.

X