Eşim ve ben arabalarımızı satıp tek araba olalım dedik. Benimki biraz daha pahalı (düğünde takılanlarla almıştım) üstüne de 200 bin verdim güzel büyük bir araba aldık ama bende hiç türk parası kalmadı eşim de eksiye geçti.
Sonra alakasız tartışmaya başladık ben ona maddi olarak çok para vermeye başladım son zamanlarda elime geçen toplu paraları yani. O da bi toparlanamadı hep ekside bir şekilde. Evin ihtiyaclarını o karşılıyor. Tartışma büyüdü beni arkadaşlarının eşiyle kıyasladı ablamı konuştu orada delirdim. Annen yolda verdi zehri dedi(yıllar önce annem uzun yol dönüşü ablama hesaplarınızı ayırın demiş bu da unutmamış ben bile unuttum.) neyse parasız kaldım ödemelerim var dedim ben eksideyim diye başlayan kavga ablanla sen böylesiniz den sonra başka yerlere gitti. Dedim hem ilgisizsin hem paran yok. Yok dedi bugüne kadar harcadıklarımı ver bana geri dedi ben tatile de gitmek istemiyorum yeter kardeşinle git dedi bağırdı çağırd küstü başka odaya gitti.
Ne yapayım bilmiyorum.
(Yabancı paradı tutuyorum genelde başka birikimlerim de var. Yarın eksider artıya geçerim)
Sormak istediğim eşim kazançlar ortak olsun diyor ama ben buna sıcak bakamıyorum. Bana ilgisi yok da param için birlikte gibi tam da anlatamadım ama)