Eşlerin kazançları ayrı mı tutulmalı

Siz evli değil ev arkadaşısınız bence. Bu kadar saçma çok az şey okudum. 10 senelik evliyim 1 kez senin paran benim param muhabbeti olmamıştır aramızda. Evlilikte sadece ev değil, hayatınızında ortak olması gerektiğini düşünüyorum. Yıllardır herkes ihtiyacı olan harcamayı yapar kalan maaş toplanır ortak hesaba aktarılır. Hayat müşterek 2 gün sonra eşiniz bir hastalık geçirse elden ayaktan düşse kapının önüne mi koyacaksınız kirayı ödeyemedi diye? Aç mı bırakacaksınız adamı parası yok diye? Yada aynı şekilde yarın sizin başınıza bu tür bir durum gelmeyeceğinin garantisi var mı? Adama üzüldüm açıkçası tez zamanda boşar sizi de huzuru tadar umarım

Bizdede eşim çocukların birseysel ihtiyaclari ve kızımın okul masrafları dışında evin tüm masraflarını karşılıyor bende her ay maaşımdan küçük bir miktar gönderiyorum eşime. Okul masrafı, çocukların ve kendi bireysel masraflarımı çıktıktan sonra kalanı farklı birikimlere atıyorum. Şimdi gündemde arabayı değiştirmek var. Altın olarak biriktirdikleri mi çıkarıp vereceğim çünkü olması gereken bu diye düşünüyorum

Evlilik guvendir guvenmiyosaniz evlenmiceksiniz . Senin paran benim param lafi olmasi cok komik. Esimle sevgililigimizden beri ortak hesabimiz issiz kaldiigimda ogrenciydi o son kurusuna kadar birlikte harcadik aldigi ilk arabayi da evlenmeden once uzerime yapti ben istemedigim halde . Elindeki son kurusa kadar bana harcar olurda parasi yoksa da ona eksik hissettirmem o da bana hissettirmez . Siz esinize benim param benim param derseniz o da benim param der bozulmayin. Ev arkadasligi gibi bi sey sizinkisi ve hayir eslerin kazanclari ayri tutulmamali.

Onun benim için harcadığı bir pul yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…