- Konu Sahibi Bikahvebisohbet
-
Sen para biriktiriyorsun, adam perişan desene.Hayır şuan için. Borca girmeyelim diye. Yabancı para birikimim var altın da. Ama türk parası kalmadı evet
Tam anlatamamışım birikimi ortak şekilde yapıyoruz genelde altın gibi seyler alıp tutuyoruz. Bunun dışında ev ihtiyaçlarını eşim karşılıyor ve ikimizde memur olmamıza rağmen tek maaş ev gecindirmek için çok yeterli olmuyor tam tamına yetiyor, birde şimdi evimize minik bir bebiş geldiOlması gereken bu değil bu yanlış kendinize az ayirip parayı niye kovanıza atiyorsunuz ??? Siz birikim yapamıyor musunuz ?
O zaman benim birikimim demeyeceksin. Beraber biriktirmiş oluyorsunuz. Her gideri sen karşıla o biriktirsin madem. Ne saçmaEşim maaşıyla bunları hallediyor, benim maaşımla da geleceğimize yatırım yapıp altın alıyoruz. Nesi garip geldi?
Nee? Burada hiç paranı yok gibi konuşmuşsunuz. Ben anlamadım evin giderleri kimde? Siz neden para yokken dolar euro vs alıyosunuz? Param yok derken bunlar
Zamanında benden habersiz çok kredi çekti ve ben birikimlerimle kapattım. Onun parasını ben bilmem o zora girene kadar. Borsa vs sevmem ama rızam dışı girdi bu işlere. Sonuçta battı. Ben de ayırdım hesabı kitabı. Ona güvenmediğimden. Hiç para harcayan biri değilimdir.Evlilik varsa herşey eşit. Zaten evlilik sonrası edindiğiniz herşey ortak. Ben olsam para için huzursuzluk yaşamam. Eşimin borcu için birikimden harcamayı göze alırım. Gerçi ayrı bir birikimim de yok ama sizin durumunuz için diyorum. Sonuçta evin giderleri ondaymış. İlla ben birikim yapıcam diyorsanız tüm giderleri eşit bölüşün, illaki eşinize de kendi borcunu ödeyecek miktar kalır. Siz de ona göre yaparsınız ne yapacaksanız.
Kredi çekip borsa oynadı sonra krediyi başka krediyle kapattı. Vs vsBence de evlilikte para konusu olmaz, herkes elini cebine atar. Siz eşinizin borcunu biliyor musunuz? Verdiğiniz paralarla kapanacak bir borç muydu? Belki kumar da oynuyor olabilir.
Ben konu sahibi değilim hanımefendi.O zaman benim birikimim demeyeceksin. Beraber biriktirmiş oluyorsunuz. Her gideri sen karşıla o biriktirsin madem. Ne saçma
O zaman haklısınız, kuruş vermeyin bu adama. Çünkü eline geçtikçe tekrardan oynayacak. Daha büyük borçlar yapacak.Kredi çekip borsa oynadı sonra krediyi başka krediyle kapattı. Vs vs
Bu hafta konu açanlara yorumları beğendiremiyoruz.Konu bu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?