- 16 Ekim 2011
- 30
- 0
- Konu Sahibi xxxxxxxxxxxx
kızlar eskişehirde profosyonel aynı zamanda istenilen her tarzda gelin saç ve makyajı yapacak bir kuaför arıyorum hasan güder duydunuzmu nasıl ?Önerilenizi bekliyorum .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar eskişehirde profosyonel aynı zamanda istenilen her tarzda gelin saç ve makyajı yapacak bir kuaför arıyorum hasan güder duydunuzmu nasıl ?Önerilenizi bekliyorum .....
canım ben düğün saçımı hasan güdere yaptırıcam normalde de ona gidiyorum güzel bir yer hem de hızlı gelin saçınını da güzel yapacağına inanıyorum
yok canım daha olmadı benim 10 ağustosta olduktan sonra bilgi veririmben zenle hasan güder arasında kaldım.düğününüz oldu mu? memnun kaldınız mı ?
yok canım daha olmadı benim 10 ağustosta olduktan sonra bilgi veririm
benimde 2014 mayıs ayında düğünüm olacak inşallah İzmirliyim nişanlım Eskişehirli düğünümüzde eskişehirde olacak.hiç kuaför bilmiyorum orda zen ve hasan güderi duydum ama hiç bir fikrim yok burdan bilgi alabilirmiyim bilenlerden?
bende hiç bilmiyorum bende zenle, hasan güder arasında kaldım..birini seçicem düğünüm 14 eylülde..bilgi veririm inşallah düğünden sonra canım.