- 25 Haziran 2022
- 10
- -85
- 31
- Konu Sahibi ladyvane07
Aynen öyle. Bir de en iyisi görücü diyor.
Gorucuyle gelen adam seni en yapsın?
Huyun güzel degil,asisin. Annesi 'sunla görüş ' dedi diye senle görüşecek adam bunca saygısızlığa gelir mi? Gelmez
Bir diğer görücü kriteri, memur olmak, öğretmen olmak, hadi o da yok iyi bir gelirinin olması - ki rahat rahat geçin,kredi ödesin,mantıklı olsun. Sende o var mı? O da yok.
Hadi kadın çalışmaz , ailesi zengindir. Evi bilmemnesi vardır, nufuzlu ailedir ki o aileden kız almak istenir. Sende ne var? Ailene sen bakiyormussun , evlenince calismazmissin. Daha şuradan şuraya bilet alacak paranız yok. Adam neden kendini eksiye çekecek kizi seçsin ki?
Bir diğer görücü kriteri saf kız olmak. Maşallah ne malın gözüsün. Bundan da elendin.
Gözü açılmamis genç kız ister bazı kart adamlar. Ama yaşın da 30, gençliğinin en güzel zamanlari gitti gidecek.
Ayrıca görücü ile gelen adam eline el değmemiş bakire kız arar. Senin eline eli geç nerene neler değmiş ve 12 yıllık ilişkin olduğu adamla söz atmışsın. Yani duymayan kalmamis ilişkini, sicilin temiz değil .
Kusura bakma ama harika bir guzelligin yoksa bu adamdan iyisini n.h bulursun
Şu şarkı çınladı kulaklarımda...
Gayette güzelim şimdiye kadar cok kisi istedi beni ama sevdigim var diye kabul etmemistim. Annesi bitti dedikten sonra hicbir sey yapmadi. Kardesin küfür etti diyorim suçu bana atiyordu sen izin vermesen edemez diyordu sürekli oyalandigimi dusundugum icin artık görücü usulü evlenmek istiyorum aramızda saygi da kalmamıştı küfür hakaret en azından bunlar görücü usulünde olmaz