Eski sözlüm tekrar olur mu?

Kusura bakmayin ama kabahatin çogu sizde. Boyle adamlarada boyle kadinlar düşüyor zaten şansa bak , kiymet bilmemissinz açıkcasi hep bana rabbena demissiniz iliski boyunca

Oglum oldugu icin buyuk konusmuyorum ama cocugun annesi 48 rekat sukur namazi kilmistir. Oglumu yolunacak kaz, kapisinda tasmali kopek etmeye calisan birinin arkasindan ben oyle yapardim.
Yemin ederim okumaya başladığım anda oğlum geldi aklıma. Yazık kuzuma kıyamam, Allah esirgesin.

bunları anlayacağını sanmıyorum ama bence adam da sadece diploma almış. yoksa bu kadar varoşlukla cehaletle nasıl devam edilir. cidden bi cevap bulamadım

Okurken eski sözlüye acıdım. Umarım barışmazsınız. Bence görgü ve kültür olarak da birbirinize denk değilsiniz.

bunları anlayacağını sanmıyorum ama bence adam da sadece diploma almış. yoksa bu kadar varoşlukla cehaletle nasıl devam edilir. cidden bi cevap bulamadım
Bence 18 yaşlarında çıkmaya başlamışlar adam birlikte oldukları için namusum demiş kabul etmiş. Gerçi üniversite ortamı görmüş ortalama bir zeka seviyesi geçen yıllar içinde durumu görebilirdi. İki tarafta ilginç.

valla bilemedim. ağzım açık okudum

Şeyma subaşı mısım çen
Bu ne be annemde babamda kız kardeşlerimde
Onu alcam bunu alcam
Bilet almadı
Tektaş almış yeşil istedim vırt zırt ayyyy
Yok kız kardeşiyle gala konuşuyomuş falan ki terbiyesizlik eden ilk sizsiniz
İnşallah salaklık edip dönmez.
Sizinle bu kafayla evlenene de bol sabırlar diliyorum.

Aynen öyle. Bir de en iyisi görücü diyor.
Gorucuyle gelen adam seni en yapsın?
Huyun güzel degil,asisin. Annesi 'sunla görüş ' dedi diye senle görüşecek adam bunca saygısızlığa gelir mi? Gelmez
Bir diğer görücü kriteri, memur olmak, öğretmen olmak, hadi o da yok iyi bir gelirinin olması - ki rahat rahat geçin,kredi ödesin,mantıklı olsun. Sende o var mı? O da yok.
Hadi kadın çalışmaz , ailesi zengindir. Evi bilmemnesi vardır, nufuzlu ailedir ki o aileden kız almak istenir. Sende ne var? Ailene sen bakiyormussun , evlenince calismazmissin. Daha şuradan şuraya bilet alacak paranız yok. Adam neden kendini eksiye çekecek kizi seçsin ki?
Bir diğer görücü kriteri saf kız olmak. Maşallah ne malın gözüsün. Bundan da elendin.
Gözü açılmamis genç kız ister bazı kart adamlar. Ama yaşın da 30, gençliğinin en güzel zamanlari gitti gidecek.
Ayrıca görücü ile gelen adam eline el değmemiş bakire kız arar. Senin eline eli geç nerene neler değmiş ve 12 yıllık ilişkin olduğu adamla söz atmışsın. Yani duymayan kalmamis ilişkini, sicilin temiz değil .
Kusura bakma ama harika bir guzelligin yoksa bu adamdan iyisini n.h bulursun
Şu şarkı çınladı kulaklarımda...

Ay sen korkunç bi insansın iyi ki bitmiş kurtulmuş çocuk senden resmen ailenle birlikte çocuğun üstüne çöreklenecekmişsiniz

çok acı olmuş

İnşallah konu fakedir. Bir oğlum olsaydı konudaki gibi bir kadınla ilişki yaşamasını istemezdim. Dünya sadece bizim etrafımızda dönmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…