Eski sözlüm tekrar olur mu?

Sizin görgü seviyenizi , bakış açınızı anlayan biri sizinle evlenmez tabi. Ama görücü usulü evlilikte de boşanma var. Bilesiniz diye söylüyorum.

Aranizdaki sosyokulturel denksizligi kendi elleriniz ile cocukca hareketlerle iyice ayyuka cikarmissiniz.

İyi ki soğumuşsunuz.

Babama hediye al
Uçak bileti al (ama olmadı yazık)
Elbise al (çünkü ailemden görmedim)
Ailemi yemeğe çıkar
Altından heralde
Neyse iki kuruş görmüşlüğünüz yok gördüğünüze de çift elle sarılmışsınız, görüp göreceğiniz son paradır muhtemelen. Evlenseniz bile max 2 yıla baba evine döner tekrar otobüse biner, aile evindeki eskileri giyersiniz.

Sıradaki kisiyi hayatiniza aldığınızda öğreneceksiniz gerçekleri. Iliski nasil yaşanır, 18 saat yol omur boyu nasılsın gidilir, babanıza hediye icin para nasil biriktirilir vs. Birde şunu anlamıyorum adama kıyafetleri geri yollamissiniz vs. Elinizde onun telefonuyla niye geziyorsunuz hala adama geri versene telefonu zaten onu kabul etmen hata. Ben kabul etmezdim sende ne mide var maşallah

Yüzük atıldıktan 5 ay sonra gelip bizimkilerle konuştu. Araya çok zaman girdi net bir şey de demedi ailesiyle arasında sorunlar varmış iki tarafın da rızası olacak şekilde halledecem dedi. Hala ailesini savunuyor olmasi net olmaması ailemin hosuna gitmedi. Sevgililer gününde hediye de gondermisti ama ailem istemiyor diye cok baski altında kaldığım için ablama ailesini savunmasını duyunca cok sogudum bide araya cok zaman girdi artık ne yapacagimi bilmiyorum

Adam bi ağzıyla kuş tutmamış daha ne yapacaktı

Cevap verir misiniz bana acaba, lütfen? Adam hangi ülkede şu an?

Lütfen aynen bu kafa yapısıyla devam edin. Devam edin ki başka birinin hayatı kararmasın.
Size sayfalarca yazıldı hala hediye de göndermişti diyorsunuz. Ticaret yapsanız bu kadar maddi düşünülmez kaldı ki bahsettiğiniz hayat arkadaşı olma yolunda atılan adım.
Adamın yaptıklarının karşılığında yaptığınız maddi manevi bir fedakarlığınız yok. Eğitim desen yok, bilgi yok, görgü yok samimiyetle merak ediyorum. Nasıl bu kadar aç gözlü ve talepkar olma hakkını kendinizde buluyorunuz.
Anlamazsınız ama yine de yazacağım:

“girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, dediler ilim geride, illa edep illa edep” Yunus Emre
Anlamı: Bir kişi ilimden önce ahlakı, edebi, terbiyeyi öğrenmelidir. İyi insan olmayı bilmelidir.

Yeşil gözleri var bi de gençliğini vermiş. Lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…