bu lafına çok güldüm...bir ara biz de sevdiceğimle ayrı kalmıştık ben de o zaman öyle demiştim ..inşallah sizin için de hayırlı olcaksa barışırsınız canım.bana öyle laflar edemiyor işte çünkü 4 ay unuttum gittim başkasıyla görüştüm damarıma basarsa ne olacağını biliyor. bana aşk dolu bakışın aynı duruyor bana sevgin ne zaman biticek dedi sesimi çıkarmadım. bugün mailde de yazdım bana öyle dedin ya biter dedim neler unutulmuyorki kaldı ki aylarca unutulmadın mı sanki. mailin başında da bugün birşey oldu ve bazı şeyler kafama dank etti yazdım o kadar lafa tepkisiz kalırsa şaşırrım valla. o gün mesajlaşırken buna yanlış mesaj attım ama mesajın içeriğinde hiçbişe yok bir kız arkadaşıma çalıştığımız projeyle ilgili attığım bir mesajdı. ona kafayı taktı kime attın ne iş falan of dedim ne diyorsun sen kendi prüzlerini hallet önce ayrıca esraya attım dedim rahatladı.
en iyisi adam tutup dövdürmek sanırım:)
maalesef olmayacak bu iş...
sen guclu bi kiza benziyosn bence unutup cok mutlu olacaksin. hislerim cok kuvvetli. darisi basima. once kafada bitirmek laziim. kalp beynin isine karisamaz bi sure sonra. kalbimizi kandiricaz baska yolu yok bence. hakkimizda hayirli olsun,tez zamanda dinsin acilar..
Uzun süredir üyeyim kk'ya ama ilk defa bir topiğe bir şey yazıyorum , ve sıkılmadan da eski ve yeni yazını okudum . O kadar karmaşık bir durum ki canım Allah yardımcın olsun bana göre sen çok fazla bir şey yapmamışsın onun yaptığı hatadan sonra sen değişmişsin .Benimde 2 yıldır birlikte olduğum biri var onla birlikteliğe başladığımda başkasıyla berabermiş 3 ay sonra öğrendim ayrıldım sevdiğim için affettim onu benden önce olmuş sonuçta ayrılmaya çalışıyormuş kızın ona yolladığı mesajlardan anladım bunu tabi bende normalde terbiyeli aklı başında biri olan ben yapmadığımı bırakmadım 2 senedir etmediğim eziyet kalmadı ama her seferinde döndü bana gecen öyle ki yaptığım çok ayıp biliyorum o.çocuğu dedimbeni çok sinirlendirdi bunu bile affetti ilişkinin başlarında daha benim evlenmeme çok var diyordu ama şimdi evlenmek için yanıp tutuşuyor ama ben üniversite mezunuyum çok yakın zamanda da ciddi bir şirkette işe başlıyorum o lise mezunu ve özel bir hastanede bilg. işlemde çalışıyor küçümsemiyorum ama ailemi tanıyorum vermezler aramızda çok engel var beni de bu kadar seven değer veren birini kaybetmek istemiyorum bana da yardmcı olun ne yapmam lazım
ah canım çok teşekkür ederim...evet kendimi asla suçlamayacağım artık asla o kadar çirkinleştiki bu sabah arayıp ben allttan aldıkça üstüme geldi. çok küçülmüşüm bıraksında o peşimde koşsunmuş kişiliği oturmamış insanlara hatanı söyleyip özürdileme büyüklüğünde bulununca aşağılık oluyorsun benim kalemim değil. ve evet onu çözmeyi biraz bilirim şuan hayatında olan insanla ilgili düşüncelerini öğrendim bir kadın olarak o kızı tanıyor olup uyarmayı çok isterdim o kadar çirkin düşünceleri var ki onunla ilgili... kanım dondu. ayrıca 17 şubatta beni takip ettiğini zarar vermek istediğini itiraf etti ne diyeyim allah akıl versin...
senin ilişkine gelince canım evlilikte kadının üstün olması erkeği komple sokar ve sana zarar vermeye çalışır. sen hayatındaki insanın bunu sindirebilecek kadar yüce karakterde olduğuna inanıyorsan ve sevildiğine eminsen güçlü ol. ama kimse için aileni ezip geçme bir süre daha dene 2 yıl bazen çok bazen azdır işe girince düşünce dünyan da değişebilir...
çok sağolun şimdi okudum bebşim kucağımda gece çok zor geçti acile götürdük ateş kusma faln yine ninni dinlemek için girdik allah bütün yavruları korusun
çok sağolun şimdi okudum bebşim kucağımda gece çok zor geçti acile götürdük ateş kusma faln yine ninni dinlemek için girdik allah bütün yavruları korusun
Maalesef 100 mesaj olmadığı için sana msj atamadım ne oldu son durumlar nedir aradı mı seni hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?