- 25 Temmuz 2016
- 187
- 98
-
- Konu Sahibi sonyigitbukucu
Hayatindan geri donusu olmayan bi sekilde cikarmis. Kizda geri yolla yada at demis. Cocugunda gecmise saygisi var belli. Atmak istememis ve dedigim gibi umut vermeyerek esyalari kullanmak istemedigini belirterek mesaj atmis. Neden 2 bucukta yazdi bilemem nedenini bilmedende yorum yapamamGecenin 2buçugunda atılan mesajı çok iyimser göremiyorum ben. Bana mesajı da duygu yüklü geldi mesela. Ne gerek var?
"Son konuşmalarımız da sana asla dönemeyeceğimin
kesin işaretleri olarak,
bilinç altımda yer edip
İkimizin de hayatımıza kararlılıkla devam etmemizi
sağlıyor"
Burada ne demek istemiş hiç anlamadım.
5 kez okumama rağmen.
sana dönmem için bir ışık görsem harekete gecebilirim
keşke son konuşmamız öyle olmasaydı gibi bir anladım ben
eşyaları sana göndermek istiyorum gibi net cümleyle belirtmek yerine neden uzatmış sizce? ''son konuşmamızdan dolayı geri dönemeyeceğim aklıma yer etti'' gibi bir cümle kullanmış birkaç cümle daha. sanki bu mesajı atarak olabilirliği ve kızın ne durumda oldugunu da yoklamış.Hayatindan geri donusu olmayan bi sekilde cikarmis. Kizda geri yolla yada at demis. Cocugunda gecmise saygisi var belli. Atmak istememis ve dedigim gibi umut vermeyerek esyalari kullanmak istemedigini belirterek mesaj atmis. Neden 2 bucukta yazdi bilemem nedenini bilmedende yorum yapamam
Gercekten ne dusundugunu ikimizde bilemeyiz. Ben gercekten iyi niyetle yazdigini dusunuyorumeşyaları sana göndermek istiyorum gibi net cümleyle belirtmek yerine neden uzatmış sizce? ''son konuşmamızdan dolayı geri dönemeyeceğim aklıma yer etti'' gibi bir cümle kullanmış birkaç cümle daha. sanki bu mesajı atarak olabilirliği ve kızın ne durumda oldugunu da yoklamış.
"Son konuşmalarımız da sana asla dönemeyeceğimin
kesin işaretleri olarak,
bilinç altımda yer edip
İkimizin de hayatımıza kararlılıkla devam etmemizi
sağlıyor"
Burada ne demek istemiş hiç anlamadım.
5 kez okumama rağmen.
Şair burada "seninle olamayacağına kendimi zar zor ikna ediyorum. Son konuşmalarımızda söylediklerin geri dönüşümsüz şeylerdi. Bi yeşil ışık yaksan koşacağım aslında sana" diyor.