Eski sevgilisine mesaj atan sevgili

Gecenin 2buçugunda atılan mesajı çok iyimser göremiyorum ben. Bana mesajı da duygu yüklü geldi mesela. Ne gerek var?
Hayatindan geri donusu olmayan bi sekilde cikarmis. Kizda geri yolla yada at demis. Cocugunda gecmise saygisi var belli. Atmak istememis ve dedigim gibi umut vermeyerek esyalari kullanmak istemedigini belirterek mesaj atmis. Neden 2 bucukta yazdi bilemem nedenini bilmedende yorum yapamam

kızla barışmaya çalışmıyor.. muhtemelen kız ayrılmak istemedi, bu da "bak ben sana dönmüyorum aklımdasın ama, ben de senin aklında kalayım, beni unutma" mesajı vermek istemiş.. gibi geldi bana..

sana dönmem için bir ışık görsem harekete gecebilirim
keşke son konuşmamız öyle olmasaydı gibi bir anladım ben

Bence sevgilin eski sevgilisini unutmamış değil . Sadece fazla çapkın. Herkese mavi boncuk dağıtıyor. Kimseden vazgeçmek istemiyor.

eşyaları sana göndermek istiyorum gibi net cümleyle belirtmek yerine neden uzatmış sizce? ''son konuşmamızdan dolayı geri dönemeyeceğim aklıma yer etti'' gibi bir cümle kullanmış birkaç cümle daha. sanki bu mesajı atarak olabilirliği ve kızın ne durumda oldugunu da yoklamış.

Gercekten ne dusundugunu ikimizde bilemeyiz. Ben gercekten iyi niyetle yazdigini dusunuyorum

Şair burada "seninle olamayacağına kendimi zar zor ikna ediyorum. Son konuşmalarımızda söylediklerin geri dönüşümsüz şeylerdi. Bi yeşil ışık yaksan koşacağım aslında sana" diyor.

Pek masum degil.
Birseyler bitmis olsaydi hic dusunmeden cope atardi dusunmesine gerek bile yok. Demek ki bitmeyen birseyler var icinde

Şair burada "seninle olamayacağına kendimi zar zor ikna ediyorum. Son konuşmalarımızda söylediklerin geri dönüşümsüz şeylerdi. Bi yeşil ışık yaksan koşacağım aslında sana" diyor.

Sayenizde kendimi kek gibi hissettim
Anladik
Hepiniz anlamissiniz
Sanada katiliyorum

Bu adam bu kizi hala unutamamis. Bu mesajdan ben bunu anladim.

Hala gönlü olsaydı kız "ben iyi değilim" diye cevap verdiğinde tekrar mesaj atardı bence. Amiyane tabirle kız pas vermiş ama adam gol atmaya tenezzül etmemiş, tam şutluk bir mesaj olmasına rağmen. Kızı önemsiyor ve sizin ilişkinizi de üzülmemesi için söylememiştir, yaşanmışlıklarına da belki gereksiz derecede saygı duyuyor ama o defteri kapatmış gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…