- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.206
- Konu Sahibi sonyigitbukucu
Çadırı atmaya kiyamama nedenini de çadırdaki anılarımiz vs diye belirtiyor. Bence 2.45 te eski sevgilisini özlemiş ve mesaj atmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu adam o kiza geri donerYaklaşık iki aydır ilişkimiz var, kızla olan ilişkisi üç atlık ve onunla ilişkisinde olam samimiyet ile benim ile olan ilişkisindeki samimiyet arasında fark var. Neyse sevgilim bir ay önce ayrıldığı günün 1 ay sonrasında gece eski sevgilisine kalan eşyalarını alması için mesaj atıyor. Sebebi ben ona gittiğimde o kızım terlikleri hala oradaydı ve bana eski sevgilisinin terliklerini giydirmek istediğinde ben olayı çakıcam diye çok tedirgindi ama ben anlamıştım ve giymedim, terlikleri atmasını veya geri göndermesini söylemiştim ama bu mesajda benim durduğum farklı noktalar var ama sevgilim bu noktaların herhangi bir şekilde düşündüğüm gibi beni yok saymak üçüncü kişi yapmak değil herhangi bir ilişkisi olduğunu söylediği zaman vereceği tepkiden korunmak ve nazar değdirmesini istemediği içinmiş. ayrıca eklemem lazım, kıza bu mesajı attıktan sonra kız da bir cevap vermiş mesajı ben de gördüm "umarım iyi olursun, ben iyi değilim, eşyaları ben de kullanamam" falan ama oğlan bir şey yazmamış. Ama bu benim avuntu kaynağım değil tabii ki de bir de size sorayım tepkilerim normal mi böyle bir durumda sizin tepkiniz ne olurdu
Sayenizde kendimi kek gibi hissettim
Anladik
Hepiniz anlamissiniz
Sanada katiliyorum
Gerçekten alt tarafı bir çadır bir terlik bu destan nedir böyle ? Çok şüpheli iskillendimÇadır ve terlik için , destan yazmış
İstese çöpe atabilirdi başkasına verebilirdi tekrar görmek için en akıllıca bahane bu benceŞu an iki ay, bu mesajı attığında bir aydır ilişkisi bitmişti
Hepinize degerli yorumlariniz için çok tesekkur ederim. Bu konuyu arkadaslarimla paylasip kendimi alçaltamayacagim icin size anlatma geregi duydum. Normalde ben daha fevri ve sert kararlar veren bir insanim ama once iliski yasadigim kisinin psikolojisini anlama geregi duydugum icin hepinizin yorumunu degerlendirip ölçuyorum, çunku bu iliskimde aradigim ve karsima çok az çıkmış olan bir seyi yakalamis oldugumu dusunuyorum. Bunu basarmış olan taraf o ve bu birkac sey bir ilişkide bana aşılması çok zor gelen ve beni yoran şeylerdendi.
Açıkcası benim kendime guvenim tam oldugu icin o kadına doner mi vs gibi konulari tartismak yerine kendisini anlamak istedim. Eger beni baskasina olan bu duygulari icin kullaniyorsa da kendi kaybetmis olur, bunun bilincinde olmasi gerekiyor, cunku ben de çabuk ilgisini kaybedebilen, duygularini bastirabilen ve bir iki haftaya baska bir aska kapilabilecek biriyim. Bıraktığı yerde beni bir daha bulamaz. Ben de bunun farkında olduğum için ani çıkışlarımla onu kaybetmek yerine önce bir soluklanıp sonra da onu anlamaya çalışmayı tercih ediyorum. İlişkisi yeni bittiği için ve hiç konuşma fırsatları olmadığı için içinde ukte kalmış olan birkaç şeyi belki de söylemek istemiştir diye düşünüyorum ama bu mesajda beni göz ardı ettiği açık bir şey, bu hatasını affedecek değilim ama ilişkimiz çok hızlı başladı ve ilerledi ben de eski sevgilime bu dönemlerde mesaj atmıştım ama bu mesaj oldukça ağır hakaretler içeren bir mesajdı, ben kadınım o erkek belki de böyle durumlarda duruşumuz farklıdır. Bilemiyorum ama her açıdan ele alıyorum konuyu. Zamana bıraktım şimdilik.