Eski sevgilisine mesaj atan sevgili

Son kez konuştuklarında çok imkansız gibi konuştularsa,o imkansızlığı hatırlayıp mecburen devam etmeye çalışıyorum gibi birsey anladım ben

Valla çizgimden çıkardım.
Ayrılmış bitmiş gitmiş at gitsin işte.
Hayır birde mesajı baya duygusala bağlamış.Yok çadır seni aklıma getirir yok ihanet etmiş hissederim.
Adamın aklı kalmış.

Hayır o değil ben direkt at derdim.
Sevgilime eski sevgiline mesaj at demedim
Hele ki böyle mesajı görünce Bende bir tokat artı ayrılık mesajını yapıştırırdım.

Mesaj hiç masum gelmedi

Yani son konusmamizda bir daha kesinlikle olmaz dedik diye şimdi ben dönelim diyemiyorum ama fırsatım olsa dönerim diyo sair

Yani son konusmamizda bir daha kesinlikle olmaz dedik diye şimdi ben dönelim diyemiyorum ama fırsatım olsa dönerim diyo sair

Evet ya melina söyleyince dank etti bende de
bilinç altıma iyice işlemeye çalışıyorum
buda kararlı davranmamı sağlıyor demiş resmen.
Gurur yapıyorum yoksa çoooktan dönmüştüm meali.

Birak gitsinya
yaptigi seyi bn kabul etmezdim acikcasi
Belliki seninki unutamamis
Nabiz yoklamis
Kizda hala bos degil gibi
Kafanin rahat olmasini istiyosan cek karsina adam akilli konus

Adam seni yok sayıp hayatında biri yokmuş gibi zarf atmış resmen.Ustelik gelişigüzel değil gayet düşünülerek yazılmış cümlelerle
Resti çek tercihini yapsın haspam

Art arda yazıldığı için aynen şunu anladım. Göz doktoruna gideyim en iyisi.
Son konuşmalarımızdan sonra asla dönmeyeceğim kesin olarak.(Burayı ne biçim okuduysam artık.) Bilinç altımda yer edip(tamamen aklımdan çıkartıp) ikimizin de hayatımıza kararlılıkla devam etmemizi sağlıyor. (Ayrılıkta kararlıyız hayatımıza devam ediyoruz.)
Çok iyi niyetli bir şekilde okumuş ve anlamışım.

''Yeni ilişkim var'' dipnotuyla gönderilecek mesaj benım aklım sende nispetini yapmak gibi algılanabilir.Beyfendılerı cokta acık kapı bırakmadan ve kalp kırmadan karsı tarafa esyaların artık onun ıcın degerının kalmadıgını ve anılarada saygısızlık etmek ıstemedıgının altını cızmıs.. Ve cok net bittiğini ifade etmiş.Bence cok yerinde...

Sen yine iyi kötü bir sonuç çıkarmışsın ben onuda yapamamıştım
sarra13 S sarisinprenses yönlendirmesiyle
kötü düşünenler dernegin de yerimi aldım :)
İlk yorumu sen yapmış olsaydın iyi düşünenler tarafında olabilirdim
belki

Ya aslinda terlik konusunda senin rahatsiz oldugunuda farketmis ve gercekten masumane bi sekilde bu mesaji yazmis olabilir. Ben mesajinda gecmisine gosterdigi saygiyi ve umut vermicek sekilde kullandigi keskin dilini goruyorum erkek arkadasinin. Kiz geri almak istememis bence ortadan kaldirin esyalari. Sende bu konuda cok istune gitme iliskin zarar gorebilir. Bende benzer bi durum yasadim. Tam ayni degil. Herseyini yok etmisti benimki ama sadece beraber aldiklari bi kolue vardi. Onuda uzsrinde Ataturk oldugu icin atmamisti. O kolue onun icin bisey ifade etmiyodu Ataturktu onemli olan. Bizde onu bi cocuga hediye ettik. Bence daha ilimli yaklas

Bencede dogru yapmis katiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…