Metin çok karmaşık ve özensiz yazılmış. Kitap okumayınca yazı dilinde böyle çuvallıyorsunuz işte. Her neyse, karmaşık gelenler için düzenledim:
7 aydır iyi giden bir ilişkim vardı.Ayrı şehirlerde yaşıyorduk fakat iletişimimiz gayet iyiydi. Her gün bir kaç defa telefonla konuşurduk ve mesajlaşırdık.O beni görmeye kaç defa onca yoldan geldi, ben de bir kaç defa onun yanına gittim.
Sevgilim karakter olarak zor bir insan.Hep öncelikli olmayı, ilgiyi çok sever; pohpohlanmak ister.Birkaç defa çok ufak şeylerden onu önemsemediğimi düşünüp bana küstüğü olmuştur. 1 kere kendi ayrılmak istedi ve 2 hafta sonra aradı barıştık.Sonrasında her şey güzel gittiğini düşünüyordum. Maddi,manevi bana destek olurdu.
Son bir ayda hemen hemen her haftsonu arkadaşlarımla ya balığa gidiyordu yada onlarla bir programı vardı.Aradığımda telefonunu açmıyordu sadece mesajlarıma cevap veriyordu.Benim içime bir kurt düşmüştü.Yılbaşı için yanına gittim ve bazı yalanlarını yakaladım.Birde WhatsApptan bir kadın buna emojiler atmış ve bi tanesi kalpli surattı.
Bir akşam yemek hazırlıyorken telefon geldi aldı ve salona gitti. Ben de bir kaç dakika sonra peşinden gittim ve o telefonu kapatırken göz ucuyla kim aradı diye baktım.Bunu farkedince biz tartıştık.Ertesi gün ben geri döndüm, o da buna izin verdi. Döndükten sonra beni hiç aramadı, ben de biraz sakinleşelim öyle konuşalım diye 10 gün bekleyip sonra şöyle mesaj attım. "Müsait olduğunda bana 2 dakika ayırabilir misin?"
Mesaj mavi tik bile olmadı ve 23 gün oldu sesi çıkmıyor. Meğerse 10 sene önceki sevgilisiyle görüşüyormuş ve ikimizi aynı anda idare etmiş.Eski sevgilisiyle hep sosyal medyadan arkadaşlarmış ama yorumları hep arkadaşca görünüyordu.
Onu unutamadı diye düşünmeyin çünkü ondan sonra 9 senelik çok sevdiği hatta nişanlandığı biri vardı.
Ben 20 gündür o kadar mutsuzum ki anlatamam.Kalbim çok acıyor bunu hak etmedim.Neden 10 sene sonra eski sevgilisiyle görüştü aradan onca yıl geçmiş anlamıyorum.Madem onunla olmak istiyordun neden benim duygularımla oynadın.Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.Lütfen fikirlerinize çok ihtiyacım var.Benim mutsuzluğum üzerine eski sevgilisiyle ilişkisi sürer mi, mutlu olurlar mı?Kadının bir günahı yok ama eski sevgilim benim çektiğim acıları çeksin, pişman olsun çok istiyorum.Şu an ağır bir depresyondayım nasıl atlatacağım bilmiyorum.Lütfen klasik şeyler demeyin değmezmiş filan diye biliyorum bende değmeyeceğini ama bu kalbimin acısını dindirmiyor.