- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 42
-
- Konu Sahibi sonyigitbukucu
Şu an kimseyi affetmeye kasıyor değilim sadece hata yapıyorsa kendine yapıyordur ben bana gösterdiği ilginin farkında olduğu için başka birini sevmek gibi bir ihtimali pek göremiyorum. Ama yine de unutmuş ya da unutacak değilim bu yanlışını zaman koydum kendime psikolojimi ayrılayım mı kalayım mı diye zorlamayacağım. Kendimi şu an boşuna yıpratamam kafamda daha önemli şeyler var bunları gerçekleştirdikten sonra ilişkime odaklanacağım, ben şimdiye kadar çok büyük ayrılıklar yaşadım ve ani kararlar ile terk ettiğim oldu. Bundan korkuyor değilim sadece masumsa eğer onu harcamak ve güzel giden bir ilişkiyi bozmak istemiyorum
Karar sizin kararınız ama ortada o kadar güzel giden bir ilişki olsa adam gecenin üçünde eski sevgiliye anılar, hatıralar dolu kocaman bir paragraf yazıp göndermezdi.
Konuyu bu şekilde değil de sevgilim eski sevgilisine mesaj atıp eşyalarını al dedi ben de kıskandım diye açsanız sizi haksız bulur adama yüklenmeyin derdim ama konunun bu haliyle adam resmen dram kasmış alttan alta seni unutamadım mesajını vermiş.
Şu an kimseyi affetmeye kasıyor değilim sadece hata yapıyorsa kendine yapıyordur ben bana gösterdiği ilginin farkında olduğu için başka birini sevmek gibi bir ihtimali pek göremiyorum. Ama yine de unutmuş ya da unutacak değilim bu yanlışını zaman koydum kendime psikolojimi ayrılayım mı kalayım mı diye zorlamayacağım. Kendimi şu an boşuna yıpratamam kafamda daha önemli şeyler var bunları gerçekleştirdikten sonra ilişkime odaklanacağım, ben şimdiye kadar çok büyük ayrılıklar yaşadım ve ani kararlar ile terk ettiğim oldu. Bundan korkuyor değilim sadece masumsa eğer onu harcamak ve güzel giden bir ilişkiyi bozmak istemiyorum
"Son konuşmalarımız da sana asla dönemeyeceğimin
kesin işaretleri olarak,
bilinç altımda yer edip
İkimizin de hayatımıza kararlılıkla devam etmemizi
sağlıyor"
Burada ne demek istemiş hiç anlamadım.
5 kez okumama rağmen.
her şey önce beyinde biter.özleminden yansam tutuşsam bile olamayacağımızı biliyorum.bu yüzdenzaten olmıyacaktı deyip daha kolay adapte oluyorum.biliyorum senin açından da durum bu demek istemiş
Gercekten ne dusundugunu ikimizde bilemeyiz. Ben gercekten iyi niyetle yazdigini dusunuyorum
Hanimefendi bu konu uzerinde yillardir ugrasiyorum ama birtakim parametrelere ulasabildim, en azindan genel olarak tum erkeklerde olan bazi temel refleksleri anlamis gibiyim.Hayatında ki kişi bu kızı unutamamış belli. Ya ben bu erkekleri anlayamıyorum. Anlayan varsa da beri gelsin bana anlatsın
ooo benim yazdiklarimi gorseniz sok olurdunuz desenize, derleyip kitap yapacagim bu gidisle!!!Ohooo, bu ne arkadaş?
Alt tarafı kıçı kırık bi çift terlikle çadır, at gitsin yahu? Bunun için gecenin o saatinde kompozisyon gibi mesaj mı atılır? Ben kadın olduğum halde yapmam, erkekler hiç yapmaz. Bi önemi yoksa benim dediğim gibi olur yani, çoğu kişi de söylemiş bunu.