Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kalıbımı basarımSen bu adamla barışacaksin. Hatta belki de barıştın bile. İnşallah yanılıyorumdur
inanamıyorum yaGeçenlerde 10 yıl önce birlikte olduğum eski sevgilim ve anası musallat oldu bana da evlendiğime inanmadılar en sonunda eşim aradı kıyameti kopardı evlenmesem ne olacaktı sanki ona geri dönmek için bekliyordum ben de ne manyaklar var nasıl bir özgüven anlamadım gitti arkadaş
Valla ya bankada çalışıyorum ben gitmişler şubenin birine beni sormuşlar soyadımı sistemde değiştirmedim çünkü 10 yıldır burda çalışıyorum düzenim bozulmasın diye yok neymiş yalan söylüyormuşum ben ona kızgın olduğum için ya biz geçen haftamı ayrıldık 10 yıl geçti ne kızgınlığı yahu insanların arsızlığı beni delirtiyor ailecek huzursuz oldukinanamıyorum ya
Bu konuyu açtığımda bitmişti zaten. Geri döndü. Kabul etmedim. Çünkü benimleyken bile benim kız arkadaşlarımı evine çağırdığını öğrendim muhtemelen son aldatma olayından önce de defalarca aldatıldım. Ayrıca o kadar hakaret küfür aşağılanmadan sonra gurursuz değilim geri dönemem. Şükür ki kurtuldum ondan. Bir iki bacalı görünce beni unutup silip atacagini bilseydim en baştan bulaşmazdım ona.nasıl biter bilmiyorum içinde ama bittiğinde çok şükredeceksin çok
Basmayın boşuna çünkü geri dönmek istedi hala da arada yazıyor. Gerekli cevabı verdim.kalıbımı basarım
Haklısın çünkü geri dönmek istedi. 17 buçuk yaşındaki nişanlısı yüzüğü atmış başkasına gitmiş. Bu da mecbur ortada kalınca bana yazdı. İğrenç ilişkiler ya modem kalkti. Neymiş de kızla evlilik yalanmış. O beni hep sevmiş. Kız yanında olduğu için seni sevmedim diyip aşağılamış beni. Yoksa o beni hep seviyormuş. Saygısı varmış bana.O çocuk iflah olmayacak mutlu olamayacak ve seni tekrar arayıp donmek isteyecek benzerini yasadim
Bekle ve gör
Hayır canımBurcu balık mıydı acaba
Yanıldın. Barışmak istedi. Geri dönmedim. Zaten 18 yaşındaki kız benden akıllı çıktı benim gibi 2 sene çekmek yerine 2 ayda bıraktı bunu başkasıyla sevgili oldu. Bu eski kişi de boşlukta kalınca yine bana geri döndü. Allah'a büyük konusmayayım dünyada tek erkek o da kalsa dönmem.Sen bu adamla barışacaksin. Hatta belki de barıştın bile. İnşallah yanılıyorumdur
Yay mıydı pekiHayır canım
Bu da ben hala hayatima kimse sokmadim diye onu seviyorum sanıyor. Bana yazıp duruyor. Sonunda bir kez cevap verdim. Hala bekarsam seni düşündüğümden değil 2 ayda bir hayatıma yeni biri sokacak kadar midesiz olmadığımdan diyeGeçenlerde 10 yıl önce birlikte olduğum eski sevgilim ve anası musallat oldu bana da evlendiğime inanmadılar en sonunda eşim aradı kıyameti kopardı evlenmesem ne olacaktı sanki ona geri dönmek için bekliyordum ben de ne manyaklar var nasıl bir özgüven anlamadım gitti arkadaş
İlahi adalet diyorlar onada.O çocuk iflah olmayacak mutlu olamayacak ve seni tekrar arayıp donmek isteyecek benzerini yasadim
Bekle ve gör
Başak hayatım başak. 3 başak burcu tanıdım hepsi de kolpa ve yalancıydı. Sözüm meclisten dışarıYay mıydı peki
Senin bana saygın bir *m bulunca bitiyor *m gidince geri başlıyor.
Öyle ama... Kızla birlikteyken sayıp sövüyordu bana saygısı yoktu kız kocaya kaçınca bana saygısı depreşti. Yok bulaşmam ne ona ne başka bir karşı cinse
Ay tövbe yarabbi. Bu nasıl bir konu. Sadece güncellemeleri okudum. Ama son sayfada başak burcu oldugunu öğrenince şaşırmadım. Başak erkekleri cidden böyle. Jet hızıyla başlayıp aynı hızla bitirip yrni ilişkiye başlıyorlar Neyse hadi geçmiş olsun. Uzak dur bak sakın bulaşma bir daha.