- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- Konu Sahibi sonyigitbukucu
Niye gonderiyo kaldirip atsin pek mi degerliymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yırtarım öyle adamı ben.. bitmiş gitmiş ne diye mesaj atılır anlamam. Çok koyacak yer bulamıyorsa atar çöpe biter gider. İlişkisi biteli ne kadar olmuş ?
"Son konuşmalarımız da sana asla dönemeyeceğimin
kesin işaretleri olarak,
bilinç altımda yer edip
İkimizin de hayatımıza kararlılıkla devam etmemizi
sağlıyor"
Burada ne demek istemiş hiç anlamadım.
5 kez okumama rağmen.
Son kez konuştuklarında çok imkansız gibi konuştularsa,o imkansızlığı hatırlayıp mecburen devam etmeye çalışıyorum gibi birsey anladım ben
Yani son konusmamizda bir daha kesinlikle olmaz dedik diye şimdi ben dönelim diyemiyorum ama fırsatım olsa dönerim diyo sair"Son konuşmalarımız da sana asla dönemeyeceğimin
kesin işaretleri olarak,
bilinç altımda yer edip
sağlıyor"
5 kez okumama rağmen.
Yani son konusmamizda bir daha kesinlikle olmaz dedik diye şimdi ben dönelim diyemiyorum ama fırsatım olsa dönerim diyo sair
Adam seni yok sayıp hayatında biri yokmuş gibi zarf atmış resmen.Ustelik gelişigüzel değil gayet düşünülerek yazılmış cümlelerleYaklaşık iki aydır ilişkimiz var, kızla olan ilişkisi üç atlık ve onunla ilişkisinde olam samimiyet ile benim ile olan ilişkisindeki samimiyet arasında fark var. Neyse sevgilim bir ay önce ayrıldığı günün 1 ay sonrasında gece eski sevgilisine kalan eşyalarını alması için mesaj atıyor. Sebebi ben ona gittiğimde o kızım terlikleri hala oradaydı ve bana eski sevgilisinin terliklerini giydirmek istediğinde ben olayı çakıcam diye çok tedirgindi ama ben anlamıştım ve giymedim, terlikleri atmasını veya geri göndermesini söylemiştim ama bu mesajda benim durduğum farklı noktalar var ama sevgilim bu noktaların herhangi bir şekilde düşündüğüm gibi beni yok saymak üçüncü kişi yapmak değil herhangi bir ilişkisi olduğunu söylediği zaman vereceği tepkiden korunmak ve nazar değdirmesini istemediği içinmiş. ayrıca eklemem lazım, kıza bu mesajı attıktan sonra kız da bir cevap vermiş mesajı ben de gördüm "umarım iyi olursun, ben iyi değilim, eşyaları ben de kullanamam" falan ama oğlan bir şey yazmamış. Ama bu benim avuntu kaynağım değil tabii ki de bir de size sorayım tepkilerim normal mi böyle bir durumda sizin tepkiniz ne olurdu
Art arda yazıldığı için aynen şunu anladım. Göz doktoruna gideyim en iyisi."Son konuşmalarımız da sana asla dönemeyeceğimin
kesin işaretleri olarak,
bilinç altımda yer edip
sağlıyor"
5 kez okumama rağmen.
Art arda yazıldığı için aynen şunu anladım. Göz doktoruna gideyim en iyisi.
Son konuşmalarımızdan sonra asla dönmeyeceğim kesin olarak.(Burayı ne biçim okuduysam artık.) Bilinç altımda yer edip(tamamen aklımdan çıkartıp) ikimizin de hayatımıza kararlılıkla devam etmemizi sağlıyor. (Ayrılıkta kararlıyız hayatımıza devam ediyoruz.)
Çok iyi niyetli bir şekilde okumuş ve anlamışım.
Bencede dogru yapmis katiliyorum.''Yeni ilişkim var'' dipnotuyla gönderilecek mesaj benım aklım sende nispetini yapmak gibi algılanabilir.Beyfendılerı cokta acık kapı bırakmadan ve kalp kırmadan karsı tarafa esyaların artık onun ıcın degerının kalmadıgını ve anılarada saygısızlık etmek ıstemedıgının altını cızmıs.. Ve cok net bittiğini ifade etmiş.Bence cok yerinde...
Bence mesajin boyutu degil icerigi onemli olan. Geri donusun olmadigini soylemis umut vermemis sadece gecmisi ve yasadiklarina onem ve deger verdigini belirtmis benceKızı hâla önemsediğini düşünüyorum. Paragraf yazmış resmen.
Gecenin 2buçugunda atılan mesajı çok iyimser göremiyorum ben. Bana mesajı da duygu yüklü geldi mesela. Ne gerek var?Bence mesajin boyutu degil icerigi onemli olan. Geri donusun olmadigini soylemis umut vermemis sadece gecmisi ve yasadiklarina onem ve deger verdigini belirtmis bence