Eski sevgilisine mesaj atan sevgili

"Son konuşmalarımız da sana asla dönemeyeceğimin
kesin işaretleri olarak,
bilinç altımda yer edip
İkimizin de hayatımıza kararlılıkla devam etmemizi
sağlıyor"

Burada ne demek istemiş hiç anlamadım.
5 kez okumama rağmen.

Son kez konuştuklarında çok imkansız gibi konuştularsa,o imkansızlığı hatırlayıp mecburen devam etmeye çalışıyorum gibi birsey anladım ben

Valla çizgimden çıkardım.
Ayrılmış bitmiş gitmiş at gitsin işte.
Hayır birde mesajı baya duygusala bağlamış.Yok çadır seni aklıma getirir yok ihanet etmiş hissederim.
Adamın aklı kalmış.

Hayır o değil ben direkt at derdim.
Sevgilime eski sevgiline mesaj at demedim
Hele ki böyle mesajı görünce Bende bir tokat artı ayrılık mesajını yapıştırırdım.

Mesaj hiç masum gelmedi

kesin işaretleri olarak,
bilinç altımda yer edip
sağlıyor"

5 kez okumama rağmen.
Yani son konusmamizda bir daha kesinlikle olmaz dedik diye şimdi ben dönelim diyemiyorum ama fırsatım olsa dönerim diyo sair:oha:

Yani son konusmamizda bir daha kesinlikle olmaz dedik diye şimdi ben dönelim diyemiyorum ama fırsatım olsa dönerim diyo sair:oha:

Evet ya melina söyleyince dank etti bende de
bilinç altıma iyice işlemeye çalışıyorum
buda kararlı davranmamı sağlıyor demiş resmen.
Gurur yapıyorum yoksa çoooktan dönmüştüm meali.

Birak gitsinya
yaptigi seyi bn kabul etmezdim acikcasi
Belliki seninki unutamamis
Nabiz yoklamis
Kizda hala bos degil gibi
Kafanin rahat olmasini istiyosan cek karsina adam akilli konus

DJpMYl.jpg
Yaklaşık iki aydır ilişkimiz var, kızla olan ilişkisi üç atlık ve onunla ilişkisinde olam samimiyet ile benim ile olan ilişkisindeki samimiyet arasında fark var. Neyse sevgilim bir ay önce ayrıldığı günün 1 ay sonrasında gece eski sevgilisine kalan eşyalarını alması için mesaj atıyor. Sebebi ben ona gittiğimde o kızım terlikleri hala oradaydı ve bana eski sevgilisinin terliklerini giydirmek istediğinde ben olayı çakıcam diye çok tedirgindi ama ben anlamıştım ve giymedim, terlikleri atmasını veya geri göndermesini söylemiştim ama bu mesajda benim durduğum farklı noktalar var ama sevgilim bu noktaların herhangi bir şekilde düşündüğüm gibi beni yok saymak üçüncü kişi yapmak değil herhangi bir ilişkisi olduğunu söylediği zaman vereceği tepkiden korunmak ve nazar değdirmesini istemediği içinmiş. ayrıca eklemem lazım, kıza bu mesajı attıktan sonra kız da bir cevap vermiş mesajı ben de gördüm "umarım iyi olursun, ben iyi değilim, eşyaları ben de kullanamam" falan ama oğlan bir şey yazmamış. Ama bu benim avuntu kaynağım değil tabii ki de bir de size sorayım tepkilerim normal mi böyle bir durumda sizin tepkiniz ne olurdu
Adam seni yok sayıp hayatında biri yokmuş gibi zarf atmış resmen.Ustelik gelişigüzel değil gayet düşünülerek yazılmış cümlelerle
Resti çek tercihini yapsın haspam

kesin işaretleri olarak,
bilinç altımda yer edip
sağlıyor"

5 kez okumama rağmen.
Art arda yazıldığı için aynen şunu anladım. Göz doktoruna gideyim en iyisi.:olamaz:
Son konuşmalarımızdan sonra asla dönmeyeceğim kesin olarak.(Burayı ne biçim okuduysam artık.:olamaz:) Bilinç altımda yer edip(tamamen aklımdan çıkartıp) ikimizin de hayatımıza kararlılıkla devam etmemizi sağlıyor. (Ayrılıkta kararlıyız hayatımıza devam ediyoruz.)
Çok iyi niyetli bir şekilde okumuş ve anlamışım.:KK53:

''Yeni ilişkim var'' dipnotuyla gönderilecek mesaj benım aklım sende nispetini yapmak gibi algılanabilir.Beyfendılerı cokta acık kapı bırakmadan ve kalp kırmadan karsı tarafa esyaların artık onun ıcın degerının kalmadıgını ve anılarada saygısızlık etmek ıstemedıgının altını cızmıs.. Ve cok net bittiğini ifade etmiş.Bence cok yerinde...

Art arda yazıldığı için aynen şunu anladım. Göz doktoruna gideyim en iyisi.:olamaz:
Son konuşmalarımızdan sonra asla dönmeyeceğim kesin olarak.(Burayı ne biçim okuduysam artık.:olamaz:) Bilinç altımda yer edip(tamamen aklımdan çıkartıp) ikimizin de hayatımıza kararlılıkla devam etmemizi sağlıyor. (Ayrılıkta kararlıyız hayatımıza devam ediyoruz.)
Çok iyi niyetli bir şekilde okumuş ve anlamışım.:KK53:

Sen yine iyi kötü bir sonuç çıkarmışsın ben onuda yapamamıştım :KK48:
sarra13 sarra13 S sarisinprenses yönlendirmesiyle
kötü düşünenler dernegin de yerimi aldım :)
İlk yorumu sen yapmış olsaydın iyi düşünenler tarafında olabilirdim
belki :KK53:

Ya aslinda terlik konusunda senin rahatsiz oldugunuda farketmis ve gercekten masumane bi sekilde bu mesaji yazmis olabilir. Ben mesajinda gecmisine gosterdigi saygiyi ve umut vermicek sekilde kullandigi keskin dilini goruyorum erkek arkadasinin. Kiz geri almak istememis bence ortadan kaldirin esyalari. Sende bu konuda cok istune gitme iliskin zarar gorebilir. Bende benzer bi durum yasadim. Tam ayni degil. Herseyini yok etmisti benimki ama sadece beraber aldiklari bi kolue vardi. Onuda uzsrinde Ataturk oldugu icin atmamisti. O kolue onun icin bisey ifade etmiyodu Ataturktu onemli olan. Bizde onu bi cocuga hediye ettik. Bence daha ilimli yaklas

''Yeni ilişkim var'' dipnotuyla gönderilecek mesaj benım aklım sende nispetini yapmak gibi algılanabilir.Beyfendılerı cokta acık kapı bırakmadan ve kalp kırmadan karsı tarafa esyaların artık onun ıcın degerının kalmadıgını ve anılarada saygısızlık etmek ıstemedıgının altını cızmıs.. Ve cok net bittiğini ifade etmiş.Bence cok yerinde...
Bencede dogru yapmis katiliyorum.

X