Eski sevgilisine mesaj atan sevgili

sonyigitbukucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
9
3
28
Yaklaşık iki aydır ilişkimiz var, kızla olan ilişkisi üç atlık ve onunla ilişkisinde olam samimiyet ile benim ile olan ilişkisindeki samimiyet arasında fark var. Neyse sevgilim bir ay önce ayrıldığı günün 1 ay sonrasında gece eski sevgilisine kalan eşyalarını alması için mesaj atıyor. Sebebi ben ona gittiğimde o kızım terlikleri hala oradaydı ve bana eski sevgilisinin terliklerini giydirmek istediğinde ben olayı çakıcam diye çok tedirgindi ama ben anlamıştım ve giymedim, terlikleri atmasını veya geri göndermesini söylemiştim ama bu mesajda benim durduğum farklı noktalar var ama sevgilim bu noktaların herhangi bir şekilde düşündüğüm gibi beni yok saymak üçüncü kişi yapmak değil herhangi bir ilişkisi olduğunu söylediği zaman vereceği tepkiden korunmak ve nazar değdirmesini istemediği içinmiş. ayrıca eklemem lazım, kıza bu mesajı attıktan sonra kız da bir cevap vermiş mesajı ben de gördüm "umarım iyi olursun, ben iyi değilim, eşyaları ben de kullanamam" falan ama oğlan bir şey yazmamış. Ama bu benim avuntu kaynağım değil tabii ki de bir de size sorayım tepkilerim normal mi böyle bir durumda sizin tepkiniz ne olurdu

Bilemedim ki ben olsam pek de iyi tepkiler veremeyebilirdim. Bu kadar uzun mesajın anlamı bende her zaman "sana önem veriyorum"dur. Bir de belli düşünülerek bi iki kez silinip tekrar yazılara yazılmış bi mesaj. 3 aylık kısa bi ilişki için de fazla uzun. Ve nasıl desem fazla kibar.. Huylandım mesajdan..

Bir şeyleri içinde bitiremediğini hissettirdi

Ha kıza cevap vermemesi gözünüzü boyamasın, aklına takılmadı demek değildir.

Fazla vakit olmadan yeni bir sevgili bulduğu için laf işiteceğini düşünmüş bu sebeple bahsdietmemiş olabilir.

Eski sevgiliye böyle destan yazmanın normal bir açıklaması olamaz.
Bi de kçı kırık bi terlik ya, at gitsin, atamıyorsan ver başkasına, ihtiyacı olan birine giysin yani.
Ne bu seremoni?

Bir ağız arama, bir merak giderme, bir çeşit "Yıkılmadım ayaktayım" mesajı, ego tatmini, üstü kapalı "Nasılsın" sorgusu, ilgi, alaka vb... Gerek yok şuna.
Bi de mesajın atılma saatli 2.45... O saatteki mesajları beyin yazdırmaz genelde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sindiremediğimi, bu durumu düzeltmesi gerektiğini söyledim. Ben bu mesajı okuduğumda aradaki ilişkinin bitmemiş olduğunu, sevgilimin de aslında başka birine benimleyken bir şeyler hissettiğini ve bu mesajda o bunu yansıtırken beni de "başka birisi" olarak kaleme alıp üçüncü kişi yapmasına sinirim bozuldu. bu mesajda o kız çok değerli ve ben çok değersiz biriyim. Bunu hak ettiğimi düşünmüyorum ve bu konu da iki öpücük bir özürle kapanmaz, bu hatayı nasıl yaptıysa öyle de kapatması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…