- 25 Temmuz 2016
- 9
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi sonyigitbukucu
İlişkisi bittigi gibi seni mi bulmuş yani?Şu an iki ay, bu mesajı attığında bir aydır ilişkisi bitmişti
Evet o da böyle söylediFazla vakit olmadan yeni bir sevgili bulduğu için laf işiteceğini düşünmüş bu sebeple bahsdietmemiş olabilir.
Bu kadar kısa sürede sizinle olması karşı tarafta bu kız yüzünden ayrıldık düşüncesinin oluşmasına sebep olur.Evet o da böyle söyledi
Sindiremediğimi, bu durumu düzeltmesi gerektiğini söyledim. Ben bu mesajı okuduğumda aradaki ilişkinin bitmemiş olduğunu, sevgilimin de aslında başka birine benimleyken bir şeyler hissettiğini ve bu mesajda o bunu yansıtırken beni de "başka birisi" olarak kaleme alıp üçüncü kişi yapmasına sinirim bozuldu. bu mesajda o kız çok değerli ve ben çok değersiz biriyim. Bunu hak ettiğimi düşünmüyorum ve bu konu da iki öpücük bir özürle kapanmaz, bu hatayı nasıl yaptıysa öyle de kapatması lazım.Böyle arabesk arabesk yazmış yani unutamamış yoksa terliği sen giymişsin babanem giymiş ne farkı var atar çöpe umru olmasa , erkek bitirdiyse gerçekten adını bile hatırlamaz düşüncesindeyim. Siz ne tepki verdiniz ?
Bence sevgiliniz o kişiyi unutmamış kişisel düşüncem sevgilinizin mesajı buram buram özlem kokuyor.