Eski sevgilisine mesaj atan sevgili

Bana daha çok kızın ona olan sevgi, ilgi herneyse onun bitmesini istememiş gibi geldi. Bir tarafta durmasını istiyor. Hani diyor ki ben biriyle beraberim duyarsan, ama bil ki aklımın bir köşesinde sen varsın, beni tamamen bitirme. Seninle de ilişkisi daha yeni olduğu için şimdilik sen biraz daha baskınsın. Ama en ufak sürtüşmenizde gidici gibi. Hiçbir erkek kafasında tamamen bitirdiği birine böyle destan yazmaz.

Siz şuan bu durumu kendi içinizde aslında kabullenemiyorsunuz. Gururunuz incinmiş durumda aynı zamanda özgüveninizde. Bundandır ki mantıklı açıklamalar yapmaya çalışıp incinen gururunuzu ve kadınsal hislerinizin yenik düştüğünü gizlemeye çalışıyorsunuz. Fakat o kadar belli ki gizlemek yersiz. Güzel giden bir ilişki yok ortada. Ve size ilgisi de yok. Neden sürekli kendinizi avutma ve kandırma eğilimindesiniz anlamadım. Karşınızdaki adam şuan içten içe acı çekiyor. Ve sizi teselli olarak görüyor. Ha gerçekten size ilgisi varsa sadece ilgili olmaya zorluyor kendini belki bir ihtimal elifi unutur diye. Bu kadar aciz olmayın yahu

Ne gibi bilgiler mesela
Iki cok temel refleks var adamlarda. Hayir seks ve yemek degil bu, daha da derin iki refleks.

(1) Erkek korumak ister: Erkekler ya sosyal sartlanmadan ya da primatlardan gelen evrimlesmeden dolayi, kadinini ve ondan olan cocuklarini korumak ister.

(2) Erkek kadinini mutlu etmek ister: Kadinin gozyasi erkegi Mars'a kactiracak kadar korkutucudur. Eger kadin memnuniyetsizlik gosterir ise cok ama cok mutsuz olur. Bunun icinde eve para getirmek, avlanip yiyecek getirmek, kadinin ihtiyaclarini karsilayabilmek hissi o kadar gucludur ki eger bunlari yapamazsa kendisini hastalik derecesinde yetersiz hisseder.

En azindan Anglo-Kelt-Sakson ve bazen Turk kulturunde "genellikle" boyle.

Verdigi servislerin karsiliginda saygi ve hayranlik duyulmasini ister. Rolu boyle belirlenmistir. Eger ki bu ikisinde bir kirilma olasun, karis taraf mutsuzsa indirir baltayi hem de oyle bir indirir ki kadin ne ye ugradigini sasirir.

Konu sahibinin kizdigi mesajda 2. refleksi en siddetli sekilde gozluyoruz. Adam icin hangi kadin oldugu onemli degil, ex de olsa bir kadina servis yapma/ise yarama refleksinin cildirmis boyutta oldugunu gozlemliyoruz.

Evet bu kadar guvensiz olabiliyorlar. Artik bulgulari ogrendiniz ya, hadi test edin bakalim, sonuclarini da bana bildirin cok merak ediyorum.

buna çok katıldım burada nice konular var mesajlarıma dönmüyor aramıyor sormuyor diye adam resmen kendine yer yapmış gerçekten inan hiçbir erkek demiyorum dikkat et hiçbir İNSAN kafasında bitirdiği kişiye bunları yazmaz hadi saygı icabı yaptı diyelim çadırımiz şu bu demez şu şu eşyan bende atıyorum eğer istersen sana vereyim bitti bu kadar

Bize verseler şu adamı, konusa konusa yerdik kafasını aslında. tam dayaklık esasen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…