Hepinize degerli yorumlariniz için çok tesekkur ederim. Bu konuyu arkadaslarimla paylasip kendimi alçaltamayacagim icin size anlatma geregi duydum. Normalde ben daha fevri ve sert kararlar veren bir insanim ama once iliski yasadigim kisinin psikolojisini anlama geregi duydugum icin hepinizin yorumunu degerlendirip ölçuyorum, çunku bu iliskimde aradigim ve karsima çok az çıkmış olan bir seyi yakalamis oldugumu dusunuyorum. Bunu basarmış olan taraf o ve bu birkac sey bir ilişkide bana aşılması çok zor gelen ve beni yoran şeylerdendi.
Açıkcası benim kendime guvenim tam oldugu icin o kadına doner mi vs gibi konulari tartismak yerine kendisini anlamak istedim. Eger beni baskasina olan bu duygulari icin kullaniyorsa da kendi kaybetmis olur, bunun bilincinde olmasi gerekiyor, cunku ben de çabuk ilgisini kaybedebilen, duygularini bastirabilen ve bir iki haftaya baska bir aska kapilabilecek biriyim. Bıraktığı yerde beni bir daha bulamaz. Ben de bunun farkında olduğum için ani çıkışlarımla onu kaybetmek yerine önce bir soluklanıp sonra da onu anlamaya çalışmayı tercih ediyorum. İlişkisi yeni bittiği için ve hiç konuşma fırsatları olmadığı için içinde ukte kalmış olan birkaç şeyi belki de söylemek istemiştir diye düşünüyorum ama bu mesajda beni göz ardı ettiği açık bir şey, bu hatasını affedecek değilim ama ilişkimiz çok hızlı başladı ve ilerledi ben de eski sevgilime bu dönemlerde mesaj atmıştım ama bu mesaj oldukça ağır hakaretler içeren bir mesajdı, ben kadınım o erkek belki de böyle durumlarda duruşumuz farklıdır. Bilemiyorum ama her açıdan ele alıyorum konuyu. Zamana bıraktım şimdilik.