Eski sevgilimi özlüyorum

Eski sevgilinizin de eşinizden farkı yok. Çünkü sizin ekleme talebinizi bile bile kabul etmiş. Ha sizin de aşağı kalır yanınız yok.
Eski sevgilinizin de eşinizden farkı yok. Çünkü sizin ekleme talebinizi bile bile kabul etmiş. Ha sizin de aşağı kalır yanınız yok.
Evet ben şuan iğrenç bir şey yaptım istek gönderdim ama sonra içim rahat etmedi sildim. Karısına methiyeler düzmüş zaten şöyle canım karım böyle güzel karım. Dayanamadım görmeye sildim hemen

Ben aldatamam beceremem yalan söylemeyi, ama bence onu hayal ederek de aldatmış oluyorum eşimi. Ama eşim başlattı, keşfeti karı kız hep. Diyorum bende niye karı kız yok e diyor ne bileyim. İlgi alanına göre şekilleniyor keşfet çünkü. Belki düzeliriz diye çok çabaladım ama olmuyor. Bu eski sevgilim de ayrıldıktan sonra yazdı ama dönmedim o yüzden çok pişmanım. Onla olsam daha mı mutlu olurdum diye düşünmeden edemiyorum
O zaman eski sevgilim boşan birlikte mutlu olalım diyin, sonra ikiniz evlenin

grurunuz kırılmız bilinç altınızda da eşinizden intikam almak var ikisi birleşince bu duygulara düşmüşsünüz umarım geçici olur boşanmanız gerekiyor maalesef

grurunuz kırılmız bilinç altınızda da eşinizden intikam almak var ikisi birleşince bu duygulara düşmüşsünüz umarım geçici olur boşanmanız gerekiyor maalesef
Eşime diyorum, bana sen iltifat etmeyeceksen kim edecek? Susuyor. Ne kıskanır ne bişey yapar. Kendi halinde yaşıyor. Ayrılmak istiyorum diyince de ağlayıp ikna ediyor beni geri. Aslında onda da bitti evlilik ama toplum baskısından korkuyor sanırım. O na ne oluyorsa. Dul yaftası o.rospu yaftası yiyecek benim. Her hareketime dikkat etmek zorunda olan, hem ana hem baba olmak zorunda olan benim

Yargılamadan okuyun lütfen çok büyük konuştum bende yaşıyorum bunu. Evliyim bir çocuğum var, doğumdan sonra annelerimiz arasındaki tartışmalar vs derken eşimle aram açıldı. Cinsel anlamda uzaklaştık, sohbet edemez olduk. Eşim açık saçık kızları takip ediyordu sosyal medyada, görünce çok üzüldüm, yediremedim kendime, bende eski sevgilimin hayalini kurdum hep. Güya aklımca eşimden intikam aldım. Hayal kurdukça eski sevgilimi özler oldum,(1.5 ay çıktık sadece bu eski sevgilimle ve üstünden tam 10 sene geçti) ona takip isteği yolladım kabul etti o da beni takip etti. Baktım evlenmiş bir de çok güzel bir çocuğu olmuş, içim cız etti iki saat içinde geri sildim onu. Profil resminde çift fotoğrafı vardı şimdi onu kaldırmış çocuğunun resmini koymuş. Eşinin pro resmi de çift fotoğrafıydı şimdi o da değişmiş çocuklarının fotoğrafını koymuşlar. Ben onu tanımayım diyemi kaldırdı kendi olduğu resimleri, çocuğum var el insaf el vicdan yapma mı demek istiyor, ne demek istiyor ? Yaklaşık üç aydır bakıyorum çünkü fotoğrafına, üç ay kendime engel oldum çok merak etsem de takip etmemiştim onu, ben takip ettikten sonra birden pro resmî değişince anlam veremedim

Üf kendine gel bence. Adamın ne kafasını karıştırıyorsun evli barklı çocuklu kadınsın. Ban almak istemiyorum da aranmak derler buna.
Ne alaka ya. Hepte yargılamayın olur muu? Demiyorlar mı? Şakşak mı yapalım?
2 yuvanın huzurunu bozmak derler buna rahat batıyor herhalde böyle.
Aklınızda biri kaldı ise evlenmeyin arkadaşım çok sevmemiş seni bak oda evlenip sevişip çocuk yapmış. Eşin karıya kıza bakıyor diye intikam almaya çalışıyorsun herhalde milletin yuvasından elinizi gözünüzü çekin.
Aldatılıyorsan boşan aaa doğru boşanmak çok zordu değil mi öyle de bir güruh var. Kendilerince hep erkeği suçlarlar evli adam da gözü olan kadın eşini suçluyor çok komiksin.
Biraz haysiyet varsa yüz vermez o adam da neyse. Eski sevgiliden asla arkadaş olmaz yalan dolan.
Kendini kandırma. Şeytan azapta gerek cevaplara baktım da milletle dalga geçer gibi cevaplar vermişsin t.şk geçmiyorsan ukala ukala yazacağına Dr a git sen. 😂

Aile desteğim olmadığı için çocuğum da küçük olduğu için eşimle yaşamaya muhtacım şuan. Çalışıyorum çok şükür maddi anlamda geçinirim ama çocuk bakımı vs eşimle paslaşıyoruz. Çocuğun az büyümesini bekliyorum
Kendi yuvanızı bozmuyorsanız lütfen el aleminde aklini fikrini karıştırıp yuvasını bozmayın o zaman .illa benim intikam anlayışım bu başka erkekleri düşünerek zevk alicam derseniz bari Brad Pitt Leonardo Dicaprionu hayal edinde kimseye zararınız dokunmasın kendinizden başka.🥸

X