Söylemiştir kesin. :)Tekrar yazarsa söylemekten başka çare kalmıyor. Asıl söylemesi gereken eski erkek arkadaşımdı tabi ki, tanıyan eden bilen birisi olarak.
Aynen öyle oldu cnm. Hepimiz şok a girdik valla. Ablası kardeşinin düğününe bile gelmedi. Çok tuhaf bir durum.Ayy Yaprak Dökümü müydü kitabın adı, onun kanlı canlı örneği olmuş. Çok üzüldüm, epey tatsız bir durum olmuş olmalı aileniz için.
Ben de arkadaşının sevgili olma
Bence de ben de sevgili olmasından ziyade size yazması ve iletişim tarzını sevmedim.
Daha yeni bir ilişki onlar açısından nispet gibi yapmış. Ama aslına bakarsan sen de kızın karekterini öğrenmiş oldun. Şu herkes herkese aşık olabilir mantığını aklım almıyor ya.
Şimdi ben dostumun eski sevgilisi ile çıkarsam kıza bunu asık oldum ne yapayım diye mi anlatayım.
Dost arkadaş her zaman bulunmaz ama asık olabilirsin her zaman.
Sırf bir erkek uğruna hele hele daha ilişkinin en başında zamanında herşeyi paylaştığım arkadaşıma böyle davranamazdım. Çok asık olup engeleyemediysem de arkadaşımın mutlu anını kollar yüz yüze sohbet arasında söylerdim.
Ayy bu kötüymüş yaa!Malesef var öyle kalitesiz insanlar. Geçen gün bizzat şahit oldum. Teyzemin kızı ablasının eski sevgilisiyle evlendi. Şimdi abla-kardes konuşmuyorlar. Çok üzücü.
Söylemiştir kesin. :)
Belki o da söylemeye çekinmiştir. Adam ayrılırken ve sonrasında epey terbiyesizlik yapmış size ama belki o da yoluna bakıyordur artık. Bu kızdan gerçekten hoşlanıyor olabilir. Kız adamın manyaklıklarını anlamasın diye söylememiş olabilir. Aranızdaki sorunları az çok biliyormuş çünkü.
Keşke kız fotoğraf attığında söyleseydiniz. Ben bile merak ettim olayın aslını.
Kızı aramış okumadınız galibaBilerek yapıyor olsa bile size ne artık bunlardan.
Yeni bir iliskiniz var, ondan ayrilmissiniz ortada konu yok yani
Malesef var öyle kalitesiz insanlar. Geçen gün bizzat şahit oldum. Teyzemin kızı ablasının eski sevgilisiyle evlendi. Şimdi abla-kardes konuşmuyorlar. Çok üzücü.
Kız Arkadaşınızın ex kişisinden haberi olamabilir, tanıyamaması imkansız değil, olası..
Belki eski sevgiliniz bile tanıya bu Kıza yakınlaştı?? Sizden haber alabilmek için kızı kullananilir. Bana mağdur olan kız olabilir gibi geldi. Tesadüf olduğuna inanmıyorum kesinlikle, ex kişisi böyle bir oyun oynayabilir mi sizce?
Kızın babasının haberi yok ama annesi biliyordu. Ablası hiç istemedi asla kabullenmem dedi böyle biseyi ama kiz dedi vermezseniz kaçarım mecburen verdiler bir nevi. O değil de ben ablasına üzülüyorum o da evli ama diyor ben asla affetmem diyor.Nasıl bir genişlik onu anlamış değilim ben istesem babam evlendirmez ayol.
Neyse şimdi ağzıma geleni söyleyip bağlanmak istemiyorum.
Ne çok yaşanmışlıklarımız varmışKız ya biliyor ve tepkinizden çekindiği için bilmemezliğe geldi ya da sadece tahmin etti ama açıkça soramadığı için fotoğraf atıp tepkinize baktı. Bence bu ikisinden biri. Size nispet olsun diye yaptığını düşünemedim nedense.
Hem de eski sevgilime yanlamak isteyen 18 yıllık arkadaşım tarafından komple silinmiş bir insan olarak düşünemedim. Sinsilik ölçme seviyem bu, buna göre ciddiye alın beni
Artık naparlarsa yaparlar umursanmayınca çıldırır bunlarYa tabi canım yani burada herkes bilmediği gibi anlamış ama bilmiyor değil ilişkimi biliyor, yaşadığım kavgaları biliyor. Sadece yüz yüze tanışmışlığı yok, o kadar. Yani siz demez misini biriyle tanışsanız, arkadaşınızın ayrıldığı eski sevgilisine benzese, adları da aynı olsa falan. Tamam hoşlanmıştır olur, normal. Ama gelip de bana yazması tuhaf, hem de bu şekilde yazması tuhaf.
Ne çok yaşanmışlıklarımız varmış
Bu Astoria nın konularında geçmişe çok dönüyorum niyeyse psikolojik hipnoz mu yapıyorsun astoria anlat bakalım diyorsun da dilimiz çözülüyor;
Biz herkesi kendimiz gibi sanıyoruz
Fenalarda arkadaşlığı hiçe sayanlarda var
Benim de üniversite de bir arkadaşım vardı
Bankaya başladım ben
Bu işbankın sınavına girecek evi Asya yakasında bizde kal dedim şuben Eminönü’n de bizim geldi şubeye benim de bir çocuk var ikinizi yapsak nasıl olur dedik
Bu arkadaş la görüştüler
Sonra kız çocuğun telefonuna çıkmamış ben de aramadım çok evleneceğim zaman tüm arkadaşlarıma davetiyeyi mail attım
Bu mail üzerinden yazmış ta yazmış
Buluştuk seni övdü hep sen de gözü vardı
Sen beğenmedin bana yönlendirdin
Şimdi buldun birimi evlendim di mi ben bulamadım vs bir sürü suçlayıcı kelime
Sanki o evlenmeden ben nasıl evleniyormuşum gibi sanki her evlenen çok mutluymuş gibi
En çok ta hiç arkadaş olmamışız evimi paylaşmamışım yemeğimi bölüp vermemişim anneme o üşümesin diye bere atkı ördürmemişim gibi
Saçma sapan
Halbuki iyilik düşünmüştüm
O kadar yedik içtik Doğum günün de hediyeler alırdık benimkine final zamanı arkadaşınkine aman yaz okulunda mı derdi
Anlattırdı dertlerini biz anlatınca boşverrr derdi
Böyleleri de var böylesi bir arkadaşta olabilir
Artık naparlarsa yaparlar umursanmayınca çıldırır bunlar
Arasan karşı koysan kıskandı olacak onlar safa yatıyorsa sen de umursama dr la mutlu ol ört üstünü gitsin zor kurtuldun zaten bulaşmasın
Anneye ne diyim ben sırf elalem korkusuna iki kızını da mutsuz etmiş bence. BAYRAMLARDA hep beraber takılamayacaklar. Abla desen affedemez ve o yükle yaşar. Hormonal şeyler bazen aşk gibi oluyor. Çevremde vardı böyle bir kadın boşandı o da. Ablası ile ikizdi.Kızın babasının haberi yok ama annesi biliyordu. Ablası hiç istemedi asla kabullenmem dedi böyle biseyi ama kiz dedi vermezseniz kaçarım mecburen verdiler bir nevi. O değil de ben ablasına üzülüyorum o da evli ama diyor ben asla affetmem diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?