- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.822
- 448
Bugün tekrar yazdı bana, aranıyorlar belli ki. "Astoria naber, haftaya Ankara'ya geliyorum görüşelim" diye. Benim şalterler attı tabi artık. "X bilerek mi yapıyorsun?" dedim, "Neyi canım?" dedi. "Yüzüne vurmayayım, kendisinden öğren dedim ama öğrenmeye niyetin yok belli ki ya da bilerek yapıyorsun. Burak benim sana bahsettiğim takıntılı olan eski sevgilim, size mutluluklar dilerim ama beni defalarca rahatsız ettiğini bildiğin biriyle çift olarak görüşme gibi bir niyetim yok. Anlayışla karşılayacağını umuyorum" dedim. "Nasıl yaa, o Burak bu Burak mı?" dedi. "Bilmiyormuş numarası yapma, bunca zamandır görüşesin yoktu, sevgilin olduğundan beri mi görüşesin tuttu?" dedim. "Astoria özür dilerim" yazdı engelledim. Telefon etti, açmadım. Sinirlendim ama ne yapayım.
İlk okuduğumda arkadaşın kesin biliyor, içi rahatlasın, 'astoria biliyordu zaten' diyebilsin diye sana haber veriyor ama izin alıyormuş gibi dursun istemediğinden çok gündelik bir olaymışçasına bahsedip geçiyor diye düşünmüştüm.
Şu son yazdıklarından sonra bir şüpheye düştüm. Belki cidden bilmiyordur, buluşma çabaları da Ex'in yönlendirmeleri, ısrarı yüzündendir. Anca Türk dizisi psikopatlarının yapacağı bir hamle gibi geliyor eski sevgilinin karşısına koluma yakın arkadaşını takıp çıkayım diye uğraşmak ama takıntılı biri diyorsun, bilemiyorum o yüzden.