Yani sonuçta başta tanımamış olsa bile sevgili olduklarına göre eski sevgilisinin adını sormuştur en kötü ya uyuz oldum neden bu kadar ahlaksız oldu bu toplum ya
Sosyal medyada eski sevgilinizle fotoğraf koymamış mıydınız hiç likelaşıyoduk demişsiniz hiç mi görmedi yani? Gerçi bilip de size özellikle mesaj atmasının manası da yok hangi kadın yeni sevgilisini arkadaşı olan eski sevgilisiyle tanıştırmak ister ki. Tutarsız epey
Kesinlikle söyle yoksa işin içinden çıkamazsın. Erkek arkadaşına da bahsetmen gerek bence ki erkek arkadaşın anlayışlı birine benziyor.Bilmem, olabilir. :) Bir iki kişi dışında soğuk yazmadım ama kimseye ya, onları da ben yanlış anlamışım zaten. Bugün erkek arkadaşım görüntülü aradı, ona da nasıl gudubet bir yüz ifadesiyle konuştuysam "Bir şey mi oldu canını sıkan?" falan dedi, "Yoo yorgunum sanırım" dedim ama evdeydim bütün gün. Üstelemedi Allahtan. Tekrar yazarsa söyleyeceğim, en başta söyleyebilseymişim keşke tabi.
Demek ki hala dusmemis. Bu durumu da goz onunde bulundurun. Isin icinde is var, hic normal gelmedi bana.
Kesinlikle söyle yoksa işin içinden çıkamazsın. Erkek arkadaşına da bahsetmen gerek bence ki erkek arkadaşın anlayışlı birine benziyor.
Yani bilemedim siz bilenmişsiniz ikisine de haklı olarak ama bana sanki kız arkadaşınız bilmiyodur gibi geldi. Yani sizden nefret etmesi lazım böyle saçma bi şey yapması için ama sizi üzecek bi durumda yok ortada. Bilmiyodur muhtemelen.Gördü galiba, ilişkimiz yeni başladığı sırada birkaç fotoğraf atmıştım hesaplarım varken. Ama dediğim gibi kapatalı epey oldu. Buradakilerin dediği gibi hiç Whatsapp profil fotoğrafımı açıp bakmadıysa unutmuş olma ihtimali var yüzünü.
Yani bilemedim siz bilenmişsiniz ikisine de haklı olarak ama bana sanki kız arkadaşınız bilmiyodur gibi geldi. Yani sizden nefret etmesi lazım böyle saçma bi şey yapması için ama sizi üzecek bi durumda yok ortada. Bilmiyodur muhtemelen.
Gayet imada bulunmus, sen biraktin Burak'ı ben aldim'a getirmis. O kisim cok kasten. Hic iyi niyetli bakmaya calismayin.
Bence en temizi kızı da engelle whatsapta olur da telefon acarsa kusura bakma ama eski sevgilimle sevgili oldugun icin artik bu arkadaslik devam edemez de ve kapat uzerine bas engeli ohhh mis...
Derse desinler ya sana ne kendi iliskine onune bak degmez bu kapak olur o kiza da nasilsa senin eski onu da yari yolda mal gibi birakir cok aglar bu kiz sana astoria ben ettim sen etme die...yaz bi kenaraÖyle mi diyorsunuz ya, yahu ben bu kıza ne yapmış olabilirim de bu kadar düşman kesildi bana? İnsan düşmanına yapmaz şunu, dilerim böyle değildir.
Engellersen kıskandı der dediler. :)
Derse desinler ya sana ne kendi iliskine onune bak degmez bu kapak olur o kiza da nasilsa senin eski onu da yari yolda mal gibi birakir cok aglar bu kiz sana astoria ben ettim sen etme die...yaz bi kenara
Fazla ıyi niyet iyi değil ve hiç bir iyilik cezasız kalmaz.Ben yine de mutsuz olmasını istemem, dilerim ablasıyla iyi anlaşır da mutlu olurlar.
Beni kızdıran başta anlamadıysa bile mutlaka anlamıştır ve buna rağmen bu tavır çok çirkin zaten senin eski bilerek bu kıza yanaşmıştır senin tepkini ölçmek için bunu kullanıyor baktı ki bir tarafında değiller kızı def eder emin ol.
Fazla ıyi niyet iyi değil ve hiç bir iyilik cezasız kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?