evet,ne kadar çok kadın öldürüldüğünü hepimiz biliyoruz son günlerde.biz bari kullanmayalım bu kelimeyi.
ne olursa olsun,hiç bir kadın geçmişinin hesabını vermek zorunda değil.söylemeyerek hata yaptığını düşünmüyorum.et parçası değiliz yahu biz,herkesin kendi inancı kendi doğruları vardır.tüm mesajları okumadım eğer hala bir umut varsa biraz zaman verin,sizi seven adam ne olursa olsun yanınızda olucaktır,umarım her şey gönlünüzce olur
Aynen öyle cnm bir problème mi var ?
Bence yüzde yüz haklisin .. Ben erkek olsaydim herhalde seni öldürürdüm ... Fransa'da yasamama ragmen bizim örf ve adetlerimizi unutmadim, buradaki fransiz kizlari hiç sormayin ... Berbat , unutmayin ! Yalancinin mumu yatsiya kadar yanar mis ... Üzgünüm sana güzelim ama hayat bu, it's Life .
Bir kadının geçmiş hesabı vermeye zorlanmasından daha kötü olan şey; hesap sormaya bile değer görülmemekmiş.ne olursa olsun,hiç bir kadın geçmişinin hesabını vermek zorunda değil.söylemeyerek hata yaptığını düşünmüyorum.et parçası değiliz yahu biz,herkesin kendi inancı kendi doğruları vardır.tüm mesajları okumadım eğer hala bir umut varsa biraz zaman verin,sizi seven adam ne olursa olsun yanınızda olucaktır,umarım her şey gönlünüzce olur
Bu sabah yolladığım mesajdan sonra sözlüm, babamı arayıp ayrıldığımızı söylemiş.
Sebep olarak da; "27 yaşıma girdim, bu saatten sonra öyle liseliler gibi kaç göçle, yarım saatlik izinli buluşmalarla vaktimi harcayamam, soğudum" demiş. Bir de tatille ilgili bir şey demiş ama onu anlatmadı babam. saatlerdir "biz ne sanıyor bu" diye hakaretler gidiyor
ona edilen her küfür bana geliyo sanki
ne olursa olsun,hiç bir kadın geçmişinin hesabını vermek zorunda değil.söylemeyerek hata yaptığını düşünmüyorum.et parçası değiliz yahu biz,herkesin kendi inancı kendi doğruları vardır.tüm mesajları okumadım eğer hala bir umut varsa biraz zaman verin,sizi seven adam ne olursa olsun yanınızda olucaktır,umarım her şey gönlünüzce olur
Kadin kadinin kurdudur
Senin mantiginda kadinlar oldukca erkekler kadinlari hor gormeyi kadinlarinda destegoyle devam ettiricektir
Insan kinadigini yasamadan olmezmis
Dilerim ki uslup ve konusmani duzeltir ve mitlu olursun
Evlenceğiniz eşiniz olacak insan bunu bilmeli ki detayı ile değil kabul ederse eder etmezse yol oradadır. Önemseyen erkek ilk gece bunu öğrendi yüzüne de bakalım et parçasımıyım ben yahu diye ne oluyor ? Öğrenmesi bilmesi en doğal hakkı kabul etmiyorsa zaten kafa yapınız bir değil.
Kişinin herşeyden çok kendisine saygısıdır bu hadi konu sahibi kandırdı etti nikah kıyıldı evliyken bu durum meydana gelseydi kıyamet kopardı.
Diğer arkadaşın dediği yanlış öldürürüm çok ağır. Sözlüsü kaliteli insanmış ki güzelce çıkmış hayatından.
Bir kadının geçmiş hesabı vermeye zorlanmasından daha kötü olan şey; hesap sormaya bile değer görülmemekmiş.
Beni nasıl böyle tek kelime etmeden birden siler, köprüleri atar anlamıyorum.
"9 aydır sevgilimsin, Hakkını helal et" bile diyemedim...
Ne yazık ki son durum bu;
kendi açımdan yorumladım,konu sahibiyle bir değiliz.ben alıp karşıma konuşmayı tercih ederdim ama hesap sorulmasınada izin vermezdim.
Diğer arkadaşa yorum bile yapmıyorum zaten.