- 7 Ocak 2024
- 129
- 98
- 27
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
Aman bende öyle diyordum unutuluyor gidiyor valla cokda mutlu oluyorsun bakış açını değiştir. Kurtuldum de, aklına geldiginde başka şeyler düşüm uğraş bul inan bana geçecek. Hem zor kısmı halletmişsin inan bana maks 6 ay sürüyorMerhaba daha önce çok konu açtım bununla ilgili. 2 buçuk ay önce ayrıldık sevgilimle . 10 ay bir ilişkimiz sürdü. Uzun bir süre benim evimde yaşadık. Bana çok aşırı ilgi gösterir çok sevdiğini söylerdi yanımda çocuklaşırdı çok gülerdik vs ama tartışma da çok oluyordu. Aslında o bana hep aklına gelen her şeyi söyler hoyrat davranırdı eleştirirdi sürekli ben karşı çıktığım anda delirirdi sonra da biz kavga ediyoruz derdi. 10 aylık ilişkide 4-5 kere dışarı çıkıp bir şeyler yaptık aslında kavga nedenimiz ana neden hep buydu. Hafta içi işten sonra yanıma gelirdi. Hafta sonu ailesinin yanına giderdi. Ben hep bir kere gitme diye yalvarırdım asla kabul etmedi bunu ailesinde büyük sorunlar olduğunı söylerdi . Gidince de evden çıkmazdı gerçekten hep fotoğraf atardı bana evde yatıyordu.beni kardeşine dahi anlatmamıştı geleceğe dair bir adım atmıyordu istemiyor gibi hissediyordum ama istiyorum diyordu en son bu yüzden tartıştık çekti gitti bir daha da gelmem dedi çok seviyorum özlerim ama ben evlenmek istemiyorum dedi beni rahat bırak yazma dedi ben kabullendim bitti dedi. Bir kaç kere tartışmada seni bıçaklarım gibi şeyler söyledi bana. Başkası içinde söylüyordu bunu sinirlenince çok değişik oluyordu korkuyordum ben yanında. Şimdi biliyorum geleceğimiz yok olsa da çok mutsuz olucam ama deli gibi özlüyorum dayanamıyorum . Hiç kimseyi öyle sevemem gibi geliyor hata bende miydi diye sürekli düşünüp kendimi suçluyorum