Gelinin elinden tum haklar alinsa yeridir. Ben kv ve kp olsam vururdum kirbaci, o kdr para odedim dimi?? Hayrini gorek.Sen önce kendini davet ettir bence o düğüne.
Manevi sözleri yazmadım diye verdirtmemis mi oluyorum komiksin. En başta alamayız deseydi sıkıntı olmayacaktı zaten bizim gelenekler onlarda olmadığı için söyleme gereği duydum kabul etmeseydi dayatma yapamazdimiyi de verdirdigin sozlerde maddi. adam sana almayacagim deseydi cok durustsun deyip ayrilmayacaktin yani oyle mi?
Bende ciddiyim canım benim davet edicem söz. Tarih netlesince mesaj atıcam Çanakkale de olacak düğün tarihi yazacağım sanaBen ciddiyim burda kalmasın tarih ve yeri söyle yeter
Manevi sözleri yazmadım diye verdirtmemis mi oluyorum komiksin. En başta alamayız deseydi sıkıntı olmayacaktı zaten bizim gelenekler onlarda olmadığı için söyleme gereği duydum kabul etmeseydi dayatma yapamazdim
Bende ciddiyim canım benim davet edicem söz. Tarih netlesince mesaj atıcam Çanakkale de olacak düğün tarihi yazacağım sana
ben nerden bileyim senin sevgilinle arandaki manevi sozleri? biz burda maddileri gorduk onlar ustunden yorum yapiyoruz. Allah alllah. ev aldilar esya aldilar diye bi havalara girmissin ama malesef evle arabay bitmiyor bu isler. kimin basina ne gelecegi hiic belli olmaz bu hayatta. o kaynana kaynata nisanli bu olanlari yazmadi mi zannediyorsun?Manevi sözleri yazmadım diye verdirtmemis mi oluyorum komiksin. En başta alamayız deseydi sıkıntı olmayacaktı zaten bizim gelenekler onlarda olmadığı için söyleme gereği duydum kabul etmeseydi dayatma yapamazdim
Benim onlardan tek isteğim ev oldu o da illa olsun olmazsa bu iş olmaz demedim. Nişanlım da kabul etti zaten ailesinin düşüncesi de o yondeymis sonradan ne olduysa vazgeçtiler ailem de sen bilirsin kızım biz karismayiz dedi bende sıkıntı yapmadım tamam dedim sonra nişanlımın içine sinmemis bana söylemeden halletmiş sonra ev alındı. Onun haricinde ne benim ne ailemin şu kadar altın alınacak ta şu alınacak bu alınacak gibi hiç bir isteğimiz olmadı. Benim sorun yaptığım kV ilgisizligiydi insan bi kere olsun gelinlik modelini bile sormaz mi ya da nasıl gidiyor hazırlıklar falan der bişey der yani mobilya alın dediler gittik seçtik dalga geçer gibi sonradan mırın kırın yaptılar karşılarında çocuk var sanki. Benim işte tüm kızdığım şeyler bunlardı ama şükür ki anlamislar hatalarını.