Çok basit çocuğu ben kendim için yapıyorum çocuğa ben bakacağım, herkes doğurdduğuna bakmak zorunda de kapat olayı.
Ayrıca :
bence eşin babanın söylediklerinden değil sana söyleyemediklerinden dolayı sıkıntılı olduğunu öğrenmiş oldun. Böyle bir durum varsa ikisine de aynı mesafede olabileceğiniz bir yer tercih etmeniz daha adaletli olur. 8 saat nerde 2.5 saat nerde lütfen yani şimdi yapmasın :) ben olsam kesinlikle istemediğimi belirtirdim çocuk felan da yapmazdım çünkü hep ben ben ben ben benci insanlar aşırı zor oluyor yani fikrini almaktan korkan biri ve asla niyetini söylemiyor ve sana sormadan bunu plana geçirmek istiyor yani bence çok bencilce ve düşüncesizce davranış sen bunu başka nezaman öğrenecektin ? Bu planlar anne babayla değil eş ile yapılır beraber evlisiniz ailelerle değil. Herkesin evi kapısı ayrı. ben babanı taktır ettim bu arada yani asla kötü bir şey çıkmamış ağzından
babana sarmasın o hiç. Anasının laflarını planlarını gelip sana aktarmasın boşuna hiç onun düşüncelerinin olduğunu düşünmüyorum bunların. Nerden çıktı ne ara plan yaptı niye sana söylenmedi kaldı ki çocuk planı yoksa çocuğu ne ara düşündü yani baya irdeleyebileceğin konu :) tatlı tatlı konuşursan ağzından alırsın gürültü patırtı olursa asla öğrenemezsin .. inada bindirir.