Akıllı uslu erkek çocuk benim çocuğum
eşine okut. Tepelerde gezmez, 2 yaşında bi tane oyuncak kırmadı, uyku düzeni çok iyi, yemesi sorunsuz, uyumlu, hırçın değil aksine çok naif, güleryüzlü ve şimdiye kadar aklı erdiğinden beri bana bile 1 kere vurmuşluğu yok sinirlendi diye. Çok garanticidir o yüzden ciddi düşmeleri nerdeyse hiç yok. Hiç yorucu bi çocuk değil maşallah diyelim yine de
çocuk büyütmek ekip işidir benimde bunlara rağmen zorlandığım tuvalete gidemediğim zamanlar oldu. Şimdi aklı eriyor biraz sıkıntı yaşadığında eşim alt katta alıyor yanına yarım saat bile olsa bana alan tanıyor. Ya da bakıyor çocuğa evde. Hiç değilse duşa giriyorum. Yani demem o ki tam tersi zor bi çocuk olsa bile en kötü senaryoda iş durumuna bi süre ara verirsin. Yani herkesin etrafında bi büyüğü yok sonuçta bi yerlerde birileri mecburen dünyanın en zor çocuğuna tek başına bakıyor. Sağlıklıysa hastalığı yoksa gerisi mutlaka çözülür. Beklentiniz ne kadar düşük, ne kadar zor bi çocuk beklerseniz o kadar aaa bu muymuş ya dersiniz. Bence yani. Tersini düşünen destek önemli diyen biri elbet çıkar. Eminim desteğe ihtiyaç duyulacak zaman gelir ama kreş, bakıcılar bunun için var