Yaptigin hatanin farkindasin, nisanlin senden ayrilmayacagim ama eskisi gibi olmayacak derken ya olmazsa demek yerine ya olursa ihtimalini nasil dusunmuyorsun? Bile bile kendini nasil atese atabiliyorsun?
Kendin ettin kendin buldun. Cinsel içerikli mesaja dalga gecercesine olsa da cevap vermen korkunc bu biiiiir
2. Si ise seni cok yalniz bırakmış ilgilenmemis gibi bir bahanenin arkasına sığınman da cok yanlış.
3.su nisanlinda dengesiz seni zaten açıkça tehdit ediyor ama senden kopmuyor da
4 sana eskisi gibi asla guvenmicek
5 arkadaşım yapmış yalanı 2005 te kaldi.Kimse yemez bunu
Hadi şimdi ayıkla pirincin taşını.
O çocuk yerinde olsam ben senden ayrılmıştım bile ondaki de nasıl hastalıklı bir sevgiyse. Valla isin cok zor ayrıl bari . Daha zorlasmadan hersey .
Tamamda seninle ilgilenmiyor diye internetten tanimadigin insanlarin 2 guzel sözü mu mutlu edicekti seni bu yanlış biseyBu bahane değil gerçek ilgilenmiyordu evet ben onu çok seviyorum sadece ilgi bekledim vermedi yaptığım yanlışın zaten farkındayım ama böyle ortaya çıkacağını düşünmedim hiç
Dünyanın en büyük yalanı ise benimle ilgilenmedi de yok işte boşladı da başkalarıyla sohbete itti de falan filan kız arkadaşınla sohbet edeydin Allahım ya bu dünya için fazla iyiyim
erkekler karim benimle ilgilenmedi bende aldattim dedigi icin, recm ediyoruz igreniyoruz hakaret kufur ediyoruz. senin icinde var karina b.k atma adam ol diyoruz.Bakın ben her şeyi yazdım bu yalan değil ben ondan ilgi bekledim konuşmak istedim ben onun için ailemi karşıma aldım neler yaptım tek istediğim ilgiydi eğer ilgilenseydi adım gibi eminim böyle saçmalıklar içine düşmezdim yaptığıma doğru demiyorum bakın
Bakın ben her şeyi yazdım bu yalan değil ben ondan ilgi bekledim konuşmak istedim ben onun için ailemi karşıma aldım neler yaptım tek istediğim ilgiydi eğer ilgilenseydi adım gibi eminim böyle saçmalıklar içine düşmezdim yaptığıma doğru demiyorum bakın
e ayrılsaydınız..
yalan değil ama bahane..
aldatan erkeklerde doğru yaptık demiyorlar zaten.
Doğru demiyosun ama gerekçen çok yanlış canım ki buna gerekçesi olabilecek bişey değil insanın kendisine saygısı olması lazım kendisine yakıştıramaması lazım yoksa ilerde çocukda, doğumda, hastalıkta vs birbirinizi boşlayacağınız o kadar yer olurki insanız çünkü olabilir o zaman herkes kendinde bu hakkı bulsun ne güzel. Nişanlın şuan kendinde heeer hakkı görüyo zaten emin ol senBakın ben her şeyi yazdım bu yalan değil ben ondan ilgi bekledim konuşmak istedim ben onun için ailemi karşıma aldım neler yaptım tek istediğim ilgiydi eğer ilgilenseydi adım gibi eminim böyle saçmalıklar içine düşmezdim yaptığıma doğru demiyorum bakın
ben ki seks hayatım sadece beni ilgilendirir kafasında bir insanım, sosyal medyada birileriyle flörtleşip cinsel içerikli yazışmam yani. hem sevgilinizden ödünüz patlıyor hem de saçma sapan hareketler yapıyorsunuz hayret yani. neyse olan olmuş, özür dileyip pişman olduğunuzu söylemişsiniz. daha da fazla alttan alıp eziklenmeyin. hele de bekaretimi o aldı deyip nişanlınıza muhtaç olduğunuzu düşünmeyin ve asla böyle hissettirmeyin. bence düğünü erteleyin, bu sorunun tamamen çözüldüğünü nişanlınızın bunu tamamen unuttuğunu görüp emin olmadan sakın evlenmeyin. bir hata yaptınız, affeder olmamış gibi bu sayfayı kapatırsa ne güzel. ama unutmayıp başınıza kakacaksa o hayat geçmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?