Çocuk oyununa çevirmemek içindir. Koy kaldır ergence. O yüzdendir. Bir zaman sonra koyarBide nişan dediğim evde aileler ve çok yakınlar arasında yüzük taktık, salonda olmadı yani... şuan aramız iyi ben olayın şokuyla ne diyeceğimi şaşırmıştım sakin kafayla daha rahat konuştuk. Bu insanların hepsinin oyundan olduğunu, arkadaşça sohbet ettiğimi fakat baktım muhabbet b*ka sarıyor.. hepsini engellediğimi, sınırımı çizdiğimi anlattım. Ki gerçektende öyle...
Aramızı düzelttik. Beni ne kadar sevdiğini anlattı, ilk başta o ben değildim dedi sana hiç söylemeyeceğim laflar ettim dedi. Kendimi kaybettim dedi.
Tek bir sorun var kendi hesabına tekrar resmimizi koymuyor, bir şey yazmıyor. Nedenini soruyorum, benle ilgili bir problemmi var hala diyorum. Yok diyor. Gerek yokmuş. Niye yapmıyor acabaa
ilgi görmeyen insan aldatmaz. Ayrılır olur biter.Ilgisizlik sevgisizlik insani boyle seylere itiyor. Kim ne derse desin ilgi gormeyen erkek/kadın sevilme ihtiyaci hisseder.o kadar samimi ve icten yazmissiniz ki uzuntunuzu derinden hissettim. Bu kadar yipratmayin kendinizi sizin kadar nisanliniz da hatalı.
Konu sahibi de aldatmamis zaten.ilgi görmeyen insan aldatmaz. Ayrılır olur biter.
gayet de aldatmış. Bana göre bu bir aldatmadır.Konu sahibi de aldatmamis zaten.
Bana goresi ona goresi yok bu isin duygusal ya da fiziksel hicbir bag kurulmamis normal arkadsca sohbet yapilmis bi kadinin bi erkekle her sohbeti aldatma midir?gayet de aldatmış. Bana göre bu bir aldatmadır.
arkadaşça mıBana goresi ona goresi yok bu isin duygusal ya da fiziksel hicbir bag kurulmamis normal arkadsca sohbet yapilmis bi kadinin bi erkekle her sohbeti aldatma midir?
arkadaşça mıya ben konuyu tamamen yanlış anladım ya da siz cinsel içerikli konuşmalar bile olduğunu yazmıştı konu sahibi ama.. demekki benim algımda sorun var
Sanirim evet.arkadaşça mıya ben konuyu tamamen yanlış anladım ya da siz cinsel içerikli konuşmalar bile olduğunu yazmıştı konu sahibi ama.. demekki benim algımda sorun var
Burada bir konu açılmıştı. %80 aldatma demişti. Ben aldatma değil demiştim. Koca yapınca aldatma ise bu da aldatma. Genel görüş bu yönde.Bana goresi ona goresi yok bu isin duygusal ya da fiziksel hicbir bag kurulmamis normal arkadsca sohbet yapilmis bi kadinin bi erkekle her sohbeti aldatma midir?
İnsanlar arkadaş olabilir sohbet edebilir bunlar doğal şeyler.Bana goresi ona goresi yok bu isin duygusal ya da fiziksel hicbir bag kurulmamis normal arkadsca sohbet yapilmis bi kadinin bi erkekle her sohbeti aldatma midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?