Eski mesajlarımı yakaladı çok kötüyüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk oyununa çevirmemek içindir. Koy kaldır ergence. O yüzdendir. Bir zaman sonra koyar

Ilgisizlik sevgisizlik insani boyle seylere itiyor. Kim ne derse desin ilgi gormeyen erkek/kadın sevilme ihtiyaci hisseder.o kadar samimi ve icten yazmissiniz ki uzuntunuzu derinden hissettim. Bu kadar yipratmayin kendinizi sizin kadar nisanliniz da hatalı.

ilgi görmeyen insan aldatmaz. Ayrılır olur biter.

Kuzum beynin mi yandı neden bu kadar taviz veriyorsun ondan öncesiyle ilgilenemez... diyecektim kiiii; beynimde 3 yıldır birlikte olduğunuz ve yazışmaların 1 yıl önce gerçekleştiği gerçeği parladı....

Gerçekler er ya da geç ortaya çıkar, ilahi adalet. Aynısını nişanlınız yapmış olsa ne olurdu.

Bana goresi ona goresi yok bu isin duygusal ya da fiziksel hicbir bag kurulmamis normal arkadsca sohbet yapilmis bi kadinin bi erkekle her sohbeti aldatma midir?
arkadaşça mı ya ben konuyu tamamen yanlış anladım ya da siz cinsel içerikli konuşmalar bile olduğunu yazmıştı konu sahibi ama.. demekki benim algımda sorun var

arkadaşça mı ya ben konuyu tamamen yanlış anladım ya da siz cinsel içerikli konuşmalar bile olduğunu yazmıştı konu sahibi ama.. demekki benim algımda sorun var

Ya bir tane mal yazmıştı bende dalga amaçlı cevap vermiştim hatta hakaret edip engellemiştim belli oluyor zaten konuşmada

İyi olmuş müstehak sana. Bunu bir erkek yapsa linç ederiz, sen de aynısısın işte. Özellikle “ ilgi göstermiyordu bu yüzden yaptım” demen tipik bir aldatma bahanesi. Nişanlına acıdım. Nişanlın da sen ilgi göstermediğinde neler neler yapar kim bilir, ilgi gösterilmeyince böyle oluyormuş madem adama gün doğmuş.

Bana goresi ona goresi yok bu isin duygusal ya da fiziksel hicbir bag kurulmamis normal arkadsca sohbet yapilmis bi kadinin bi erkekle her sohbeti aldatma midir?
Burada bir konu açılmıştı. %80 aldatma demişti. Ben aldatma değil demiştim. Koca yapınca aldatma ise bu da aldatma. Genel görüş bu yönde.

İnsanlar arkadaş olabilir sohbet edebilir bunlar doğal şeyler.
Cinsel içerikli yazanıda hakaret edip engelledim dedi sanırım. Bu da ok.
Konu sahibi için problem sohbet etmesi değil zaten. Ha bana kalırsa bu da çok yanlış. Çünkü konu sahibi sadece sohbet etmiş olabilir ama sohbet ettiği karşıdaki insanın amacı belli. Ne istediği belli. Bu tip insanlarla muhatap olmak sizce doğru mu? Şimdi sadece düşünün, bir sevgiliniz var ve bu sevgiliniz tanımadığı ve amacı sevgilinizi yatağa atmak olan kişilerle sohbet ediyor. (Hiç olayı kıvırmayalım yani bu konuda bahsedilen kişilerin konu sahibi ile konuşma amaçları bu. Bunu anlayamayacak kadar saf değiliz yani) Siz sevgilinizin bu tiplerle konuşmasını kabul edermiydiniz?
Hadi bunuda geçelim.
Fakat asıl mevzu bizzat konu sahibinin söylemi ile konuştuğu kişilerin ilgisi onun hoşuna gidiyor. Bakın asıl problem bu. Konu sahibi duygusal olarak bunlara eğilim göstermiş. O tiplerin gösterdiği ilgi hoşuna gitmiş ve zaten bu yüzden konuşmaya devam etmiş. Asıl problem bu, ilginin hoşa gitmesi. Ve bu aldatmaktır. Bakın hiç eğip bükmeye gerek yok. Bu aldatmaktır.
Hiç öyle sevgilim bana ilgisizdi boşluktaydım gibi bahaneleri öne sürmeyelim. Bunlar hikaye. Aldatanlar hep bu bahaneleri öne sürüyor zaten.

Evlenince seni bolca aldatıp intikam alacağının sinyalini vermiş ,açıkçada demiş ,evlenme ,unutmaz ,erkekler böyle bir şeyi asla unutmaz ve affetmez sadece gününü beklicek intikam için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…