- 21 Haziran 2016
- 624
- 1.035
- 113
katılıyorum ki senin tespitlerin daima doğru çıkıyo..gelecekteki konunun basligini yazayim.
nisanliyken sana cektiricem diyen adamla evlendim hatami yuzume vurup habire hakaret ediyor,cocugum var bosayamiyorum sizce napmaliyim?
seninle ilgilenmediğinde ona sordun mu neden böylesin diye? sonra ilgisizliği geçtti mi? ya da acaba sana mı öyle geldi savunması ne oldu ilgisizliği karşısında?Bu bahane değil gerçek ilgilenmiyordu evet ben onu çok seviyorum sadece ilgi bekledim vermedi yaptığım yanlışın zaten farkındayım ama böyle ortaya çıkacağını düşünmedim hiç
Kendine hakaret etme ve ettirme.Düğünü ertelemek mantıklı bakalım buna ne der konuşayım bir. Bide o beni affetti diyelim unuttu.. ben nasıl onun yüzüne bakıcam rezil rüsva oldum bunun için de yalan atmam gerekti rezillik ya allahım of ne kadar gerizekalı beyinsiz salak bir insanım ben ya
Her yönden hatalısınız, ilk hatanız çok özür dilerim ama ebeveyn gözetiminde sosyal medya hesabı açan çocuk gibi şifrenizi nişanlınıza vermeniz, başka konularda da denk geliyor ve gerçekten mantığını çözemiyorum, erkek veya kadınlar birbirlerinin şifresini alıp her gün neden hesabı kontrol eder? Şifreyi alıp sayfa kontrol edecek kadar güvenilmiyorsa evlilik düşünmezsiniz, evliyseniz de boşanırsınız.Bu bahane değil gerçek ilgilenmiyordu evet ben onu çok seviyorum sadece ilgi bekledim vermedi yaptığım yanlışın zaten farkındayım ama böyle ortaya çıkacağını düşünmedim hiç
Her yönden hatalısınız, ilk hatanız çok özür dilerim ama ebeveyn gözetiminde sosyal medya hesabı açan çocuk gibi şifrenizi nişanlınıza vermeniz, başka konularda da denk geliyor ve gerçekten mantığını çözemiyorum, erkek veya kadınlar birbirlerinin şifresini alıp her gün neden hesabı kontrol eder? Şifreyi alıp sayfa kontrol edecek kadar güvenilmiyorsa evlilik düşünmezsiniz, evliyseniz de boşanırsınız.
Diğer hatalarınızsa biriyle birlikteyseniz ve arada ilgilenmiyor diye kendinizi boşlukta hissediyorsanız bunu başkalarıyla yazışarak çözmek yerine flörtünüzle konuşarak halletmelisiniz, hiç tanımadığınız kişilerle dalga geçmek için dahi olsa cinsel içerikli konuşmalar yapılmaz, kaldı ki nişanlınız şifrenizle girip sizin sildiğiniz tüm yazışmaları geri getirip okumuş ve resmen sana çektireceğim diyerek tehdit etmiş ve siz yumuşamasına güveniyorsunuz, ben sizin yerinizde olsam yumuşamasına o kadar güvenmem, özel hayatınız sizi ilgilendirir, neden birlikte oldunuz demeyeceğim ama eski mesajlarınızı geri getirip okuyacak, şifrenizi alıp her gün sayfanızı kontrol edecek kadar garip bir adam yarın tepesi atsa sizle birlikte olduğunu söyleyip üstüne iftira atıp başkalarıyla da birlikte olduğunuzu söyleyerek kanıt olarak da kopyalarını aldığı, içinde cinsel içerikli yazışmalarında olduğu mesajları gösterse ne yapacaksınız?
Adam size güvenmiyor ama siz herşeyinizi teslim edecek kadar güveniyorsunuz, yapmayın bunu ne olur, bu kadar güvenmeyin, size çektireceğini açık açık söyleyen birine bu kadar gözü kapalı olmayın.
ah muneee keşke seninle gercek hayatta arkadaş olsak :))Her yönden hatalısınız, ilk hatanız çok özür dilerim ama ebeveyn gözetiminde sosyal medya hesabı açan çocuk gibi şifrenizi nişanlınıza vermeniz, başka konularda da denk geliyor ve gerçekten mantığını çözemiyorum, erkek veya kadınlar birbirlerinin şifresini alıp her gün neden hesabı kontrol eder? Şifreyi alıp sayfa kontrol edecek kadar güvenilmiyorsa evlilik düşünmezsiniz, evliyseniz de boşanırsınız.
Diğer hatalarınızsa biriyle birlikteyseniz ve arada ilgilenmiyor diye kendinizi boşlukta hissediyorsanız bunu başkalarıyla yazışarak çözmek yerine flörtünüzle konuşarak halletmelisiniz, hiç tanımadığınız kişilerle dalga geçmek için dahi olsa cinsel içerikli konuşmalar yapılmaz, kaldı ki nişanlınız şifrenizle girip sizin sildiğiniz tüm yazışmaları geri getirip okumuş ve resmen sana çektireceğim diyerek tehdit etmiş ve siz yumuşamasına güveniyorsunuz, ben sizin yerinizde olsam yumuşamasına o kadar güvenmem, özel hayatınız sizi ilgilendirir, neden birlikte oldunuz demeyeceğim ama eski mesajlarınızı geri getirip okuyacak, şifrenizi alıp her gün sayfanızı kontrol edecek kadar garip bir adam yarın tepesi atsa sizle birlikte olduğunu söyleyip üstüne iftira atıp başkalarıyla da birlikte olduğunuzu söyleyerek kanıt olarak da kopyalarını aldığı, içinde cinsel içerikli yazışmalarında olduğu mesajları gösterse ne yapacaksınız?
Adam size güvenmiyor ama siz herşeyinizi teslim edecek kadar güveniyorsunuz, yapmayın bunu ne olur, bu kadar güvenmeyin, size çektireceğini açık açık söyleyen birine bu kadar gözü kapalı olmayın.
benim eski sevgilim de benimle ilgilenmedi diye canım çok yandı ve ayrılmıştım, seni anlıyorum ama ta ozaman ayrılsaydın keşke..Bilmiyorum Mune haklısınız kafam o kadar karışık ki canım çok yanıyor pek sağlıklı düşünemiyorum mahvettim her şeyi tek ümidim arkadaşım yaptı dediğime inanması ve mesajlardan geyik yapıldığını anlaması. Bide bende onun hesabını yakalamıştım önceden kızları takip etmişti yayınlar yapmıştı bunuda savunma olarak kullandım. Şimdi ayrılsam beni rezil etmesi bir yana çeyizlerim her şeyim hazır bilmiyorum
Düğünü erteleyip biraz akışına bırakın. Olmuyorsa da olmuyor dünyanın sonu değil. Ama daha fazla ezdirmeyin kendiniziDüğünü ertelemek mantıklı bakalım buna ne der konuşayım bir. Bide o beni affetti diyelim unuttu.. ben nasıl onun yüzüne bakıcam rezil rüsva oldum bunun için de yalan atmam gerekti rezillik ya allahım of ne kadar gerizekalı beyinsiz salak bir insanım ben ya
benim eski sevgilim de benimle ilgilenmedi diye canım çok yandı ve ayrılmıştım, seni anlıyorum ama ta ozaman ayrılsaydın keşke..
madem seninle ilgilenmeyecek ne diye nişanlanmak istiyor ? o da hatalı yani.. yaş farkı var demişsin senden küçük mü?Ah bana düşünme zamanı verdi mi ki çıkmaya başlayalı 3 ay olmuştu evlenelim diyordu sürekli yüzük takalım hadi hadi modundaydı bende seviyordum ama hani o tam “tamamdır olur bu iş” düşüncesini sağlayamadım çünkü tanışıp flörtleşmek bişeyler yapmak lazım değil mi o seviyeye gelip hazır hissetmek lazım ben erteledim hep ama öyle yaptıkça bana tavır aldı bende onu kaybetmek istemedim tamam dedim başlarda çok ilgiliydi allah için sonra kayboldu gitti ve ben yüzük takmış oldum artık... aramızda yaş farkı var onun etkisi buda
Ah bana düşünme zamanı verdi mi ki çıkmaya başlayalı 3 ay olmuştu evlenelim diyordu sürekli yüzük takalım hadi hadi modundaydı bende seviyordum ama hani o tam “tamamdır olur bu iş” düşüncesini sağlayamadım çünkü tanışıp flörtleşmek bişeyler yapmak lazım değil mi o seviyeye gelip hazır hissetmek lazım ben erteledim hep ama öyle yaptıkça bana tavır aldı bende onu kaybetmek istemedim tamam dedim başlarda çok ilgiliydi allah için sonra kayboldu gitti ve ben yüzük takmış oldum artık... aramızda yaş farkı var onun etkisi buda
Nişanlınızı zaten garip bulduğumu söyledim, kimsenin ailesini, eşini, sevdiğini yermem, rencide etmem haddim değil ama ben bana güvenmeyip şifremi alan, çocuk gibi kontrol eden bir adamla yapamam, evlenemem, evliysem ayrılırım, aşkından ölsem de bitsem de yapamam zira benim için sevgi saygı kadar kıymetlidir güven duygusu lakin affınıza sığınıyorum ama siz de garipsiniz, yaptığınız hatayı dürüstçe üstlenmek yerine arkadaşınızın üstüne atıyorsunuz yalan söylüyorsunuz, yazışmalarınızın ortaya çıktığı gibi yalanınızda ortaya çıksa, zaten size güvenmeyen nişanlınız hakkınızda daha da kötü şeyler düşünecek, kusura bakmayın ama kolayca arkadaşının üstüne atan biriyle ben arkadaş olmak istemem doğrusu, arkadaşınızın kulağına gitse onu da kaybedeceksiniz.Bilmiyorum Mune haklısınız kafam o kadar karışık ki canım çok yanıyor pek sağlıklı düşünemiyorum mahvettim her şeyi tek ümidim arkadaşım yaptı dediğime inanması ve mesajlardan geyik yapıldığını anlaması. Bide bende onun hesabını yakalamıştım önceden kızları takip etmişti yayınlar yapmıştı bunuda savunma olarak kullandım. Şimdi ayrılsam beni rezil etmesi bir yana çeyizlerim her şeyim hazır bilmiyorum
ah muneee keşke seninle gercek hayatta arkadaş olsak :))
ay çok isterim :))Nişanlınızı zaten garip bulduğumu söyledim, kimsenin ailesini, eşini, sevdiğini yermem, rencide etmem haddim değil ama ben bana güvenmeyip şifremi alan, çocuk gibi kontrol eden bir adamla yapamam, evlenemem, evliysem ayrılırım, aşkından ölsem de bitsem de yapamam zira benim için sevgi saygı kadar kıymetlidir güven duygusu lakin affınıza sığınıyorum ama siz de garipsiniz, yaptığınız hatayı dürüstçe üstlenmek yerine arkadaşınızın üstüne atıyorsunuz yalan söylüyorsunuz, yazışmalarınızın ortaya çıktığı gibi yalanınızda ortaya çıksa, zaten size güvenmeyen nişanlınız hakkınızda daha da kötü şeyler düşünecek, kusura bakmayın ama kolayca arkadaşının üstüne atan biriyle ben arkadaş olmak istemem doğrusu, arkadaşınızın kulağına gitse onu da kaybedeceksiniz.
Nişanlınızın hesabından kızlarla yaptığı yazışmaları yakaladıysanız ayrılacaktınız, bir hatayı başka bir hatanın savunması olarak kullanamazsınız, ben yaptım ama sen de yaptın bir savunma değildir çünkü.
Son cümlenizse beni benden aldı, nikah, düğün tarihi belli, çeyizler hazır diye mi bunca üzüntünüz ? Onur ve şerefime, namusuma söylenecek tek bir söz nikah masasından kalkmama da, 25 yıllık eşimi boşamama da yeter, değil nişanlım, eşim, anam babam böyle konularda bana dil uzatamaz silerim.
Ama şuraya yazıyorum siz zaten evleneceksiniz ama dilerim inşaallah nişanlınız hayatınızı zehir edeceğini yürekten söylememiş, sadece blöf yapmakla kalmıştır yoksa sizin adınıza gerçekten üzülürüm, evlendikten sonra buraya hayal kırıklığı yaşadığınıza dair konular açmamanızı temenni ediyorum.
Belli mi olur hayat bu, belki bir gün hiç beklemediğimiz bir yerde kim olduğumuzu bilmeden tanışır arkadaş oluruz :)
madem seninle ilgilenmeyecek ne diye nişanlanmak istiyor ? o da hatalı yani.. yaş farkı var demişsin senden küçük mü?
oo baya varmış yaş farkı..Yok ben 22 o 31
Nişanlınızı zaten garip bulduğumu söyledim, kimsenin ailesini, eşini, sevdiğini yermem, rencide etmem haddim değil ama ben bana güvenmeyip şifremi alan, çocuk gibi kontrol eden bir adamla yapamam, evlenemem, evliysem ayrılırım, aşkından ölsem de bitsem de yapamam zira benim için sevgi saygı kadar kıymetlidir güven duygusu lakin affınıza sığınıyorum ama siz de garipsiniz, yaptığınız hatayı dürüstçe üstlenmek yerine arkadaşınızın üstüne atıyorsunuz yalan söylüyorsunuz, yazışmalarınızın ortaya çıktığı gibi yalanınızda ortaya çıksa, zaten size güvenmeyen nişanlınız hakkınızda daha da kötü şeyler düşünecek, kusura bakmayın ama kolayca arkadaşının üstüne atan biriyle ben arkadaş olmak istemem doğrusu, arkadaşınızın kulağına gitse onu da kaybedeceksiniz.
Nişanlınızın hesabından kızlarla yaptığı yazışmaları yakaladıysanız ayrılacaktınız, bir hatayı başka bir hatanın savunması olarak kullanamazsınız, ben yaptım ama sen de yaptın bir savunma değildir çünkü.
Son cümlenizse beni benden aldı, nikah, düğün tarihi belli, çeyizler hazır diye mi bunca üzüntünüz ? Onur ve şerefime, namusuma söylenecek tek bir söz nikah masasından kalkmama da, 25 yıllık eşimi boşamama da yeter, değil nişanlım, eşim, anam babam böyle konularda bana dil uzatamaz silerim.
Ama şuraya yazıyorum siz zaten evleneceksiniz ama dilerim inşaallah nişanlınız hayatınızı zehir edeceğini yürekten söylememiş, sadece blöf yapmakla kalmıştır yoksa sizin adınıza gerçekten üzülürüm, evlendikten sonra buraya hayal kırıklığı yaşadığınıza dair konular açmamanızı temenni ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?