Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
Çocuk oyununa çevirmemek içindir. Koy kaldır ergence. O yüzdendir. Bir zaman sonra koyarBide nişan dediğim evde aileler ve çok yakınlar arasında yüzük taktık, salonda olmadı yani... şuan aramız iyi ben olayın şokuyla ne diyeceğimi şaşırmıştım sakin kafayla daha rahat konuştuk. Bu insanların hepsinin oyundan olduğunu, arkadaşça sohbet ettiğimi fakat baktım muhabbet b*ka sarıyor.. hepsini engellediğimi, sınırımı çizdiğimi anlattım. Ki gerçektende öyle...
Aramızı düzelttik. Beni ne kadar sevdiğini anlattı, ilk başta o ben değildim dedi sana hiç söylemeyeceğim laflar ettim dedi. Kendimi kaybettim dedi.
Tek bir sorun var kendi hesabına tekrar resmimizi koymuyor, bir şey yazmıyor. Nedenini soruyorum, benle ilgili bir problemmi var hala diyorum. Yok diyor. Gerek yokmuş. Niye yapmıyor acabaa
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
ilgi görmeyen insan aldatmaz. Ayrılır olur biter.Ilgisizlik sevgisizlik insani boyle seylere itiyor. Kim ne derse desin ilgi gormeyen erkek/kadın sevilme ihtiyaci hisseder.o kadar samimi ve icten yazmissiniz ki uzuntunuzu derinden hissettim. Bu kadar yipratmayin kendinizi sizin kadar nisanliniz da hatalı.
Konu sahibi de aldatmamis zaten.ilgi görmeyen insan aldatmaz. Ayrılır olur biter.
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
gayet de aldatmış. Bana göre bu bir aldatmadır.Konu sahibi de aldatmamis zaten.
Bana goresi ona goresi yok bu isin duygusal ya da fiziksel hicbir bag kurulmamis normal arkadsca sohbet yapilmis bi kadinin bi erkekle her sohbeti aldatma midir?gayet de aldatmış. Bana göre bu bir aldatmadır.
- 12 Şubat 2019
- 1.532
- 1.280
- 83
- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
arkadaşça mı ya ben konuyu tamamen yanlış anladım ya da siz cinsel içerikli konuşmalar bile olduğunu yazmıştı konu sahibi ama.. demekki benim algımda sorun varBana goresi ona goresi yok bu isin duygusal ya da fiziksel hicbir bag kurulmamis normal arkadsca sohbet yapilmis bi kadinin bi erkekle her sohbeti aldatma midir?
- 11 Haziran 2019
- 267
- 233
- 18
arkadaşça mı ya ben konuyu tamamen yanlış anladım ya da siz cinsel içerikli konuşmalar bile olduğunu yazmıştı konu sahibi ama.. demekki benim algımda sorun var
Ya bir tane mal yazmıştı bende dalga amaçlı cevap vermiştim hatta hakaret edip engellemiştim belli oluyor zaten konuşmada
Sanirim evet.arkadaşça mı ya ben konuyu tamamen yanlış anladım ya da siz cinsel içerikli konuşmalar bile olduğunu yazmıştı konu sahibi ama.. demekki benim algımda sorun var
- 23 Ocak 2019
- 684
- 1.033
- 63
İyi olmuş müstehak sana. Bunu bir erkek yapsa linç ederiz, sen de aynısısın işte. Özellikle “ ilgi göstermiyordu bu yüzden yaptım” demen tipik bir aldatma bahanesi. Nişanlına acıdım. Nişanlın da sen ilgi göstermediğinde neler neler yapar kim bilir, ilgi gösterilmeyince böyle oluyormuş madem adama gün doğmuş.
- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Burada bir konu açılmıştı. %80 aldatma demişti. Ben aldatma değil demiştim. Koca yapınca aldatma ise bu da aldatma. Genel görüş bu yönde.Bana goresi ona goresi yok bu isin duygusal ya da fiziksel hicbir bag kurulmamis normal arkadsca sohbet yapilmis bi kadinin bi erkekle her sohbeti aldatma midir?
- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.381
- 88
- 35
İnsanlar arkadaş olabilir sohbet edebilir bunlar doğal şeyler.Bana goresi ona goresi yok bu isin duygusal ya da fiziksel hicbir bag kurulmamis normal arkadsca sohbet yapilmis bi kadinin bi erkekle her sohbeti aldatma midir?
Cinsel içerikli yazanıda hakaret edip engelledim dedi sanırım. Bu da ok.
Konu sahibi için problem sohbet etmesi değil zaten. Ha bana kalırsa bu da çok yanlış. Çünkü konu sahibi sadece sohbet etmiş olabilir ama sohbet ettiği karşıdaki insanın amacı belli. Ne istediği belli. Bu tip insanlarla muhatap olmak sizce doğru mu? Şimdi sadece düşünün, bir sevgiliniz var ve bu sevgiliniz tanımadığı ve amacı sevgilinizi yatağa atmak olan kişilerle sohbet ediyor. (Hiç olayı kıvırmayalım yani bu konuda bahsedilen kişilerin konu sahibi ile konuşma amaçları bu. Bunu anlayamayacak kadar saf değiliz yani) Siz sevgilinizin bu tiplerle konuşmasını kabul edermiydiniz?
Hadi bunuda geçelim.
Fakat asıl mevzu bizzat konu sahibinin söylemi ile konuştuğu kişilerin ilgisi onun hoşuna gidiyor. Bakın asıl problem bu. Konu sahibi duygusal olarak bunlara eğilim göstermiş. O tiplerin gösterdiği ilgi hoşuna gitmiş ve zaten bu yüzden konuşmaya devam etmiş. Asıl problem bu, ilginin hoşa gitmesi. Ve bu aldatmaktır. Bakın hiç eğip bükmeye gerek yok. Bu aldatmaktır.
Hiç öyle sevgilim bana ilgisizdi boşluktaydım gibi bahaneleri öne sürmeyelim. Bunlar hikaye. Aldatanlar hep bu bahaneleri öne sürüyor zaten.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.