Eski eşin eşyaları

eskileri satın üzerini tamamlayıp uygun az öz birşeyler alın.senin için sorun olmasada.eşyalar anıları taze tutar.

Neden bunu konunun başında belirtmiyorsun ki? Bak herkes sana 20 yaşında sakin evlenme diye tavsiyede bulunuyor ..."Ben seni evli hatırlıyorum " dediğimde "yanlış hatirliyorsun" cevabı verdiğine göre evliliğin sonladi.Hakkinda hayırlısı olsun

bosanıp 2 sene ayrı kalıp tekrar evlenen eltım ve kaynım bıle kayınvalıdemler belkı barısırlar umıdıyle sakladıkları ev esyalarını degıstırdıler o zamankı esyaları kullanmak ıclerıne sinmedı kırgınlıklar hatırlanır belkı dıye

durumunuz varmıs kendı zevkınıze gore dosemek varken neden baskasının zevkıne gore yasayasınız

Cevaplar "evet" "hayır"
Millet sana evlenme diyor hatta eski konunda evlisin zaten diyor
"Yanlış hatırlıyorsun " diyorsun.
Bence sen hangisi olmak istediğine önce karar ver.
O nikle kim giripte senin adına yorum yapacak ?
Hadi o nicki başkasi kullandı.
Bir nicki canı sıkılan kişi elden ele verip dolastiramaz.
MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Merhaba
Daha önce evlenip boşanmıs birinin eski eşinin eşyaları ve evine gelin gider misiniz ve bu sizin ilk evliliğinizse ilerde pişmanlık yaşanır mı görüşleriniz önemli teşekkürler
İstemezdim oturmazdm yepyeni bir hayat için eskileri herseyiyle geride bırakmakta tebdili mekanda fayda vardır sonra üzülürsünz...

Hani dese ki "ikinci evliligimi yapicam ilk evliliğimde ki esyalarimi kullanmam abes olur mu? " Veya " yeniden evleneceğim kişi eski esyalarimizla oturmamizi istiyor ben istemiyorum...sizce haksız mıyım?" anlayacağım .

İnsanları neden yönetiyorsunuz
Siz insanları salak yerine koymayın diye :)
Aralık ve Nisan ayında açtığınız her iki konuda da
1 haftalık tanıdığınız zengin kişiyle evlenmek isteyen ama aslında Aralık ayına kadar evli olan.
Ne hikmetse daha boşanma olmadan zengin adamlar tarafından istenmeye gelinen.
Evli ama bekar (nasıl oluyorsa) olan :)
Kuzum hakikaten nasıl oluyor bu iş ?

Başkalarına adına konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…