- 22 Mart 2019
- 56
- 96
- 38
- 32
- Konu Sahibi Manolyalale
Yani ister istemez rahatsız olurdum sonuçta başkasıyla kullandığı başkasıyla anıları olan eşyalar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kime göre neye göre yalancıYalancı olmaktan iyidir
Neyse canım sen takıl ben de başka konuya bakayım.Kime göre neye göre yalancı
Yanii kolay gelsinNeyse canım sen takıl ben de başka konuya bakayım.
Oğlan çocuğu da mı 20 yaşında? Nerede yaşıyorsunuz siz? 20 yaşında çocuk evlenir mi? hem ne ara evlendi boşandı bu 20 yaşında oğlan da, yeniden sizinle evleniyooo?Görücü usulü 20 yasındayız
Oğlan çocuğu da mı 20 yaşında? Nerede yaşıyorsunuz siz? 20 yaşında çocuk evlenir mi? hem ne ara evlendi boşandı bu 20 yaşında oğlan da, yeniden sizinle evleniyooo?
Konuların son kullanma tarihi mi varAnaokulu sandı burayı? Oturmaya mı geldik edasıyla 2006 daki konulara tuhaf emojiler bırakarak hortlatıyor. Kullanıcı adı zaten yeterince açık.
20 yaş, boşanmış erkek ,eski eşin eşyaları bir de aldatma hikayesi ekleseydi...
Lütfen yapmayınAnaokulu sandı burayı? Oturmaya mı geldik edasıyla 2006 daki konulara tuhaf emojiler bırakarak hortlatıyor. Kullanıcı adı zaten yeterince açık.
20 yaş, boşanmış erkek ,eski eşin eşyaları bir de aldatma hikayesi ekleseydi...
heryere aynı seyı yazıyorsunuz konuların son tarıhı mı var dıye bır baska konuda uye sızın bu sorunuza cevap vermıs ustelıkKonuların son kullanma tarihi mi var
Her yerde bana aynı şeyi yazdığı için yazdım ne kadar sertsinizheryere aynı seyı yazıyorsunuz konuların son tarıhı mı var dıye bır baska konuda uye sızın bu sorunuza cevap vermıs ustelık
Mune hanım aydınlatır sızı
Konuların son kullanma tarihi mi var
Aklım yok mudur lütfen saygı çerçevesinde iletişim kuralımAklın da yoktur. Onu da kullanın lütfen. Sizin yaşınız 20 olamaz.
Nerde heryerde aynı şeyi yazmışım? Alıntılar mısınHer yerde bana aynı şeyi yazdığı için yazdım ne kadar sertsiniz
Siz değil başkaları bu yorumu hep gördüm ondan aynı yorumlara aynı cevap ayrıca kimseye isimlere falan dikkat etmiyorumNerde heryerde aynı şeyi yazmışım? Alıntılar mısın
Siz değil başkaları bu yorumu hep gördüm ondan aynı yorumlara aynı cevap ayrıca kimseye isimlere falan dikkat etmiyorum
tebrıkler bugun sıteyı bırbırıne kattınız fi tarıhınden kalma tum konuları hortlattınız derdı olan ınsanların guncel konusunun onune gecmesıne onların arkada kalmasına sebep oldunuzSiz değil başkaları bu yorumu hep gördüm ondan aynı yorumlara aynı cevap ayrıca kimseye isimlere falan dikkat etmiyorum
Tavsiyeniz için teşekkür ederim daha dikkatli olmaya çalışacağımtebrıkler bugun sıteyı bırbırıne kattınız fi tarıhınden kalma tum konuları hortlattınız derdı olan ınsanların guncel konusunun onune gecmesıne onların arkada kalmasına sebep oldunuz
alakasız yorumlar katarak bırde...
cogu kısı eskı konu olduguna dıkkat etmeden hortlattıgınız konulara yazacak belkı o eskı konuların sahıplerı uyelık ıptalı yaptı gırmıyor tuhaf seylere sebep oldunuz
bırseye dahıl oldugunuzda genel fıkır edınene kadar daha dıkkatlı olmanızı tavsıye ederım
Rica etsem gerçek yaşını yazar mısın? Bak Allahın adını veriyorum. Doğruyu söyler misin. Hem ne işiniz var böyle konularla bu yaşta. Hele yalanla...