Eski eşin eşyaları

Profili boşyere gizli değil...demiştim Kazen e bu özellik kötüye kullanılacak diye...

Beyaz eşyalar kalsın der, yatak odasını mutlaka değiştirir, diğer kalanlar için de duruma göre karar veririm. Tutarım ya da değiştiririm, bilmiyorum.

Allahtan bu forumda akıllı ve dikkatli kadınlar var,yoksa insanlar sizin konunuzla boşuna vakit harcayacaktı.
Ben bırakın konunun içeriğini ve tutarsızlığınızı,
sizinki gibi kullanıcı adı olan birine yorum yapmam.
Sananebesalak nedir?

Keşke sen de kendi "gecmisinle" yüzleşsen...iyisiyle kotusuyle bir kaç ay öncesine kadar bir adamın hayat arkadaşi olduğunu ,burada kendini 20 yaşında genç kız olarak tanıtmanın bu durumu değiştirmeyeceğini görsen..kendini olduğun gibi kabul etsen

Nedense aklıma yine esinahmet kullanıcı adlı üye geldi fena iz bırakmıştı o bende :)

Konuyu ciddiye alıp yorumlara bakmadan araya sıkıştıran oluyor yorumunu :)+

Şuanda yaptınız ama kiymetli yorumunuzu

pekiiii

Merhaba
Daha önce evlenip boşanmıs birinin eski eşinin eşyaları ve evine gelin gider misiniz ve bu sizin ilk evliliğinizse ilerde pişmanlık yaşanır mı görüşleriniz önemli teşekkürler

Bence rahatsızlık duyulur..
ben yapamazdım..
Bı cevcevede fotograf bulmusdum esımle eskı esıne ayıt dolabın üzerınde.. ve cok moralım bozulmuştu..
Onun kullandıgı esyaları kullanmak o enerjıyle yasamak hıc ıyıbı fıkır oldugunu düsünmüyorum..

Şuanda yaptınız ama kiymetli yorumunuzu
Sorduğunuz soruya yorum yapmadım,
konunuza dahil olmaya da hiç niyetim yoktu ama kullanıcı adınızı okuyunca yazmadan geçemedim.
Yorumlarımın kıymetli olduğunu da iddaa etmedim,etmiyorum.
Sizinle de daha fazla muhatap olmak istemiyorum.
Selametle.

Durumu ve konuyu aciklayacak olan?
Konu sahibi başkası adina mi acmis yoksa kendi adina açmış ta başkasına adına açtım mi diyor?

Bu aralar takip ettiğim bir yazar var, Selen Baranoğlu.
Diyor ki bir kitabında:

"Şunu hatırlamakta da fayda var; eşyadan kurtulmak, o eşya ile ilişkilendirdiğin anıları yok etmez. Çünkü anılar eşyalara tutunmaz, eşyalar anılara tutunur."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…