- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.894
- 158
- 29
- Konu Sahibi Manolyalale
-
hayır aslaa.. ne giderim ne de kabul ederim..Merhaba
Daha önce evlenip boşanmıs birinin eski eşinin eşyaları ve evine gelin gider misiniz ve bu sizin ilk evliliğinizse ilerde pişmanlık yaşanır mı görüşleriniz önemli teşekkürler
Ekonomik durum önemli benim için . Eğer durumu iyiyse değiştirilebilir eğer kötüyse ve ben değişmesini istiyorsam birlikte çalışırız istediğim eşyaları alırımMerhaba
Daha önce evlenip boşanmıs birinin eski eşinin eşyaları ve evine gelin gider misiniz ve bu sizin ilk evliliğinizse ilerde pişmanlık yaşanır mı görüşleriniz önemli teşekkürler
Bu kız zaten evli diye hatirliyorumAblacım sen çocuğu sevmiyorsun, çocuk seni sevmiyor, üstelik karşında boşanmış bir insan var....yani evlenmen için tek sebep yok. Yukarda üyeler sanki normal bir evlilikmiş gibi beraber çalışın yapın demişler, eee insan hiç tanımadığı biriyle hayat kurmak için neden çabalasın?
Sen bu işi toptan geç. Zaten 20 yaşındasın evlenme işini en az 5yıl ertele derim.
Merhaba
Yanlış hatırlıyorsunBu kız zaten evli diye hatirliyorum
Yanlış hatırlıyorsun
merhaba kızlar konumuz belli görümceme nasıl davranmalıyım bilmiyorum hareketleri cok tuhaf ve modumu düşürecek seviyede en başından beri çekiyorum ondan kocam evlenme teklifi etmek için ondan yardım istemiş ve o da hemen anne babasına yetiştirip abim sizi saymıyor kızla yüzük takacak demiş ve doldurmus bayagı evlilik teklifi alamadım doğal wve içimde hep ukte kaldı hazmedemiyorum nişanımda beni gözyaşlarına boğdu nişan tepsisini kendi tutacakmıs eşimle nişan günü kavga etmemize sebep oldu fotoğraf cekimine bende gelecm deyip tüm aileyi peşimizden sürükledi rahat rahat cekim yapamadık ve daha neler neler hep biz arayalım biz soralım biz alalım ama kendisinden tık yok haaa diyeceksiniz ki görüşme ama değişik bir şey bu defa da sorun cıkarıyor beni aramıyor sormuyorlar diye sabrım taştı münakaşa da ettim eşim defalarca kavga etti öyle ya da böyle kurtulamıyoruz da olamıypryz da bunaldım artık tecrübelerinize güveniyorum hanımlar
EvetKasım ayında yazdığınız mesaj bu. Daha önce evlenmedim demişsiniz. Başkası için mi fikir istiyorsunuz?
Yanlış hatırlıyorsun
Sen yanlış hatırlıyor olabilir misin?Bende 22 yasındayım ve evlendim ayni psikolojik şiddeti bende yaşadım bu defada aaa cok erken diye sasırıyordu insanlar elalemin ağzı durmaz anlayacagınız bence yasamınızdan keyif almaya bakın ekonomik özgürlüğünüz var anladığım kadarıyla bi kaç tane de dostunuz varsa mis gibi hayatınız var demektir eksiklere değil sahip olduklarımıza odaklanırsak mutluluk kendiliğinden geliyor emin olun :)
Başkası içinSen yanlış hatırlıyor olabilir misin?
Tatlım bu konu mu başkası için?Başkası için
EvetTatlım bu konu mu başkası için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?