Eski eşin eşyaları

Şahsen ben bunlara takılmazdım. Adam çamaşır makinesine ya da kanepeye bakmayınca hatırlamayacak mı yani eski karısını? Benim için bana nasıl davrandığı önemli. Herhangi bir otelde de sevişmiş olabilirler, otele mi gitmeyeyim hayatım boyunca? Aaaaa Antalya’ya tatile gitmişler deyip hayatım boyu o şehre gitmeyeyim mi? Bana saçma geliyor.

AMA sizin eşyadan daha büyük sorunlarınız var. Aşık mısınız? Değilsiniz. Çocuk size aşık mı? Değil. Görücü usulü birbirinize yakıştırılmışsınız ve evlenmeniz münasip görülmüş. Hayalinizdeki erkek o mu? Sanmıyorum.

Ayrıca karşı tarafın evliliği çok kısa sürmüş anlaşılan. Herşey yeni diye masraf yapmak istememişler. Ama sen de 20 yaşındasın be ablacım. Ne gerek var böyle bir şeye? O baskılara karşı durabilir misin? Lütfen kendin için. Konu eşya değil, konu sana verilmeyen değer. Sana layık görülmeyen sevgi, saygı.

İyi düşün.

beyaz eşya vs kullanılabilir. yatak odasını istemezdim sanırım. imkan varsa değiştir tabi ama yoksa fazla zorlamanın manası yok.

Merhaba
Daha önce evlenip boşanmıs birinin eski eşinin eşyaları ve evine gelin gider misiniz ve bu sizin ilk evliliğinizse ilerde pişmanlık yaşanır mı görüşleriniz önemli teşekkürler
Ekonomik durum önemli benim için . Eğer durumu iyiyse değiştirilebilir eğer kötüyse ve ben değişmesini istiyorsam birlikte çalışırız istediğim eşyaları alırım

Ablacım sen çocuğu sevmiyorsun, çocuk seni sevmiyor, üstelik karşında boşanmış bir insan var....yani evlenmen için tek sebep yok. Yukarda üyeler sanki normal bir evlilikmiş gibi beraber çalışın yapın demişler, eee insan hiç tanımadığı biriyle hayat kurmak için neden çabalasın?

Sen bu işi toptan geç. Zaten 20 yaşındasın evlenme işini en az 5yıl ertele derim.

Bu kız zaten evli diye hatirliyorum

Merhaba
Daha önce evlenip boşanmıs birinin eski eşinin eşyaları ve evine gelin gider misiniz ve bu sizin ilk evliliğinizse ilerde pişmanlık yaşanır mı görüşleriniz önemli teşekkürler

Ben boşandım ve eşyalarımı bıraktım. Yeni gelene sadece üzülürüm, aynı adam başka kadın derim. Tabi bu benim ex için geçerli, neden boşanılmış, neden eşyalar bırakılmış, neden aynı eşyalarla yeni gelin alınıyor bunları çok iyi sorgulardım.

Yanlış hatırlıyorsun

Kasım ayında yazdığınız mesaj bu. Daha önce evlenmedim demişsiniz. Başkası için mi fikir istiyorsunuz?

Yanlış hatırlıyorsun
Sen yanlış hatırlıyor olabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…