- Konu Sahibi Manolyalale
-
Sarışıncım anlaşılacak gibi değil.Durumu ve konuyu aciklayacak olan?
Konu sahibi başkası adina mi acmis yoksa kendi adina açmış ta başkasına adına açtım mi diyor?
Peki madem. Nickte tuhafmış zaten.Sarışıncım anlaşılacak gibi değil.
Hiç yormayın kafanızı.
Bende sizinle muhatap olmak istemiyorum güle güleSorduğunuz soruya yorum yapmadım,
konunuza dahil olmaya da hiç niyetim yoktu ama kullanıcı adınızı okuyunca yazmadan geçemedim.
Yorumlarımın kıymetli olduğunu da iddaa etmedim,etmiyorum.
Sizinle de daha fazla muhatap olmak istemiyorum.
Selametle.
Daha fazla konumu işgal etmeyinSarışıncım anlaşılacak gibi değil.
Hiç yormayın kafanızı.
Hanımefendi kimseyi konunuzdan kovamazsınız.Daha fazla konumu işgal etmeyin
Beni değil konumu yorumlayın !Hanımefendi kimseyi konunuzdan kovamazsınız.
Herkes istediği konuya yazar.
Rahatsızsanız gözardı edin.
Garip davranışlarınız var.
Ben konunuzu daha önce yorumlamıştım ama siz millete sataştığınız için cevap verememişsiniz.Beni değil konumu yorumlayın !
Ben konunuzu yorumlamışım da siz millete sataşmaktan cevap verememişsiniz,pardonDurumu yoksa o eşyaları 2. El fiyatına satıp uygun birşeyler alabilirsiniz ama o eve gelin gitmeyin,psikolojik olarak yıpratıcı birşey bu.
Hmm okeBen konunuzu yorumlamışım da siz millete sataşmaktan cevap verememişsiniz,pardon
Hmm oky ttlm grşz oldu by.Hmm oke
He he haydiHmm oky ttlm grşz oldu by.
Dünden beri miArkadasim sen dunden beri 2006 konularini hortlatacagina konuna bir cevap yazsaydin keske
Dün ben soru sordum begenip gittin. Cevap mevap yok.
Miss soru sordu onlara da agiz ucuyla iki kelime yazdin.
Anamnez hanim sorular sormus onlara da , pekiii yazip gecmissin.
Birde konunla cok ilgiliymissin gibi konuma yorum yazin diyorsun.
Ha bire bildirim gelip duruyor mu? Soruya soruyla cevap vermek mi? Artık yeterin mi?Dünden beri mi
Dünden beri yapmıyorum.Ha bire bildirim gelip duruyor mu? Soruya soruyla cevap vermek mi? Artık yeterin mi?
Sadece eşya değil , aynı ev olması bile beni delirtir.kesinlikle istemem dicektimki aklıma şu detay geldi , eskiyen kocasını kabul edip eksiyen eşyalarını kabul etmemek bir garip muamma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?