• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski esimle yasadigim olay sizlerin yorumi nedir?

Bi' de Seviyom dedi
Sana yanıyom dedi
İnan ölüyom dedi vah, vah, vah
İş verip tüydü ortada koydu
Aşkıma kıydı vah, vah, vah

G Gizemlyy eski eşinizden geçerli bir sebebiniz varmış ki boşanmışsınız, tekrar barışırsınız barışmazsınız orası sizin bileceğiniz bir konu ama eski eşiniz boncuklu baba olmuş, size mavi boncuk veriyor sorsanız seni seviyorum der, diğer kadına mavi boncuk veriyor, o kadın da sorunca seni seviyorum der, eski eş herkesi seviyor ama aynı zamanda hiçbirinizi sevmiyor.

Tek cevap istemişsiniz, size tek cevap hiçbirinizi sevmiyor kendini seviyor, kim kabul ederse ona giderim diye şansını deniyor, adamın gönlü sevgiyle dolu.

Ya biraz olgun olun. Anne-babasınız artık. Boşanmışsınız bitmiş, ister sever ister fotoğraf atar, ister poster bastırır size ne? Barışma aşamasına gelmişsiniz eskiden atılan fotoğrafı niye didikliyorsunuz? Ergen muhabbetine çevirmişsiniz olayı. Tiksiniyorum senden yazmışsını bir ömür yüzyüze bakacaksınız arada çocuğunuz var. Eski kocanız zaten konuşmayı bilmiyor. Konuda soru yok ama soru işareti var onu zaten hiç anlamadım. Bekleyin sihirli küremden bakıp geleyim sevdi mi sevmedi mi

Bence barışın. İkiniz de başkalarıyla olup güzel insanların başını yakacağınıza birbirinizi yiyin. Zira seviye yerlerde.

Konuya cevabım: sevmiş
Çok emin olarak sevmiş dedin nerden anladığını da de bari

Ayy muhabbetlere bak dayimla yengem sandim bir an bizde onlar sulalenin yuz karakari bir bosanip bir barisirlar herkese rezil ederler kendilerini bienirlerine kufurler ederler boyle.istyoruzki biri afrikada birine aşık olsun evlensin gitsin gozumuz gormesin digeride turkiyede en ucra kosede birine asik olsun ikisindende kurtulalim ortada kalan 4 cocuklarina bakmaya raziyiz o derece. Lutfen sizde oyle olmayin

Bana benden bosandiktan sonra bi kzla fotosunu atmisti bende sen onu sevmissin dedim dedikçe sevmedim umrumda degil sevseydim onu karım yapardım keşke bulsamda seni konustursam deyip durdu?
Aynı nehirde iki kez yıkanılmaz diye bir laf var. Ciddiye alın bence. Adam kürkçü dükkanına geri dönmüş buna barışma aşaması falan demeyin.

Çok kötü bir diyalog küfürler havada uçuşuyor
Birakin ex olarak kalmaya devam etsin adam olsaydi boşanmazdiniz zaten
Yeniden denemeye çalıştığınızi okumasam eski esle neden konuşuyorsunuz derdim ama bence kıskançlıkla ya da baskalarinin hesabının sorulduğu bir iliskinin sonu cok da hayırlı olmaz gibi
Ben degil.eski es, herhangi bir arkadas benimle böyle konussa yuzune bakmam

Sevip sevmemesinin hiç bir önemi yok önemli olan ve asıl takılmanız gereken ,sizi üzmek için bir kadınla size fotoğrafını atmış olması
asla geri dönme.. neden boşandınız otur, ayrıntılı bir şekilde onları düşün

O adam kimseyi sevmez. Seni de sevmez. Küfür hakaret dizboyu. Kimse umurunda olmaz. Adam iğrenç tarzıyla gününü gün ediyor. Ne köy olur ne kasaba. Seninle barışmak isteyen adam bu iğrenç yazışmalar yerine efendi gibi o dönem bir foto attım ben aşağılık gerzegim affet pişmanım vs der. Yine de değişmez de neyse.

Back